Дисниленд Париж - тема 3

• 90 073
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
Ако си в Дисни хотел по принцип, билетите не са ли от хотела, пакетни ли? Не мога да го обясня особено добре, но скоро бяхме в Дисни хотел Ню Йорк, и при настаняването на рецепция даваха билетите за парковете. Та си мисля,че има някаква пакетна цена в Дисни хотелите при резервация на стая и билети.

Да и тук е така, резервиш ли хотел Дисни в цената ти се включват билети и за двата парка за съответния брой дни.

# 226
Aко уцелите добра промоция, една нощувка в Дисни хотел + билетите за парка за два дена излизат колкото само билетите, взети амостоятелнос.

# 227
За това и още малко ще изчакам , т.к за сега офертите за нощувка+билети са до 20ти март.

# 228
  • На планетата Земя
Още съвсем малко и ще излязат офертите и за след 25 март. Много често на френския сайт (а и не само) пускат безплатно за деца до 12 г.

# 229
  • София по рождение
Здравейте, благодарение на Mileto разбрах, че не е задължително да резервираш точен ден. За 10 или 11 март ми дава че е по 63 Е билета. Ако направо там си ги купя като отида много по- скъпи ли са билетите?

# 230
Цената е същата.

# 231
  • На планетата Земя

НЕ Е СЪЩАТА. Пиша с големи букви, за да не се подведе някой.

Давам пример - ако на 10.3.2017 искате да посетите и двата парка за ден, то онлайн (до един ден предварително) можете да си купите билет за възрастен на цена 83 евро (билетът е magic).

Ако обаче си купите билет там на място, то цената е 99 евро.

Цената за 1 ден / само 1 парк пък онлайн би била 63 евро, а там на място - 79 евро.

https://www.facebook.com/1407212232920852/photos/a.1429543340687 … ype=3&theater

# 232
  • София по рождение
[video][/video]
пак се обърках - билета с фиксирана дата ли е

# 233
  • На планетата Земя
Не са с фиксирана дата. Но ако си купиш билет мини, можеш да го ползваш само на определени по-непопулярни дати. Ако купиш супер меджик плюс, можеш на всички дати. Преди дс купиш, гледаш календара на кои дати смяташ да посетиш и се ориентираш.

# 234
  • София по рождение
Благодаря! В моите дни е Magic. От този сайт мога ли да ги купя? https://www.booktickets.disneylandparis.com
 Паркът на място ли си го избирам? Кой е парка с по-малко атракции?

# 235
  • На планетата Земя
Да, това е официалният сайт на Дисниленд Париж. Не избираш сега парк. В който влезеш, той ще бъде.

За избора на парк - трудно ми е да те посъветвам - с деца ли сте, малки ли са, супер фенове ли сте на Star Wars и т.н. Аз винаги съветвам да се разгледат атракциите в двата парка (на официалния сайт), в първото ни мнение също има линкове към обсъждани атракции, за да се прецени като за първо посещение на 1 парк кое е по-удачно. Имате достатъчно време да си разгледате, да предъвчем тук всички атракции и възможности и да решите.  Peace

# 236
  • София по рождение
[video][/video]
Благодаря! Децата са на 19 и 22😃. Ние с мм сме февове на стар уърс- с него израстнахме. А и младежта го харесват.

# 237
Изчела съм темите, но имам някои колебания преди резервацията, и ще съм благодарна някой да се включи:

1. Планирам да летим до ШДГ и от там да се придвижим с влак, беше писано из темите, че пътят е много кратък и влака тръгва точно от терминала на летището. Ако все пак размисля и реша да сме с шатъла мога ли да го резервирам по-късно, а не едновременно с резервацията?

2. Тази работа с храната не ми е ясна - ако нямам пакет изхранване, не мога ли пак в същите ресторанти да ям и да си плащам на място? Освен това за хотела Ню порт бей не ми дава опция "стандартен пакет" изхранване?

3. При резервация цялата сума ли дърпат или не?

4. Фото паса заслужава ли си или наистина е голямо чакане за снимане с героите?

# 238
Миле, имам драма и нужда от акъл.
Снощи букнахме от Френския сайт нощувки в Ню Йорк хотела. Офертата беше 40%+дете под 12 години. Датите са в началото на април. Първият потвърдителен мейл + на сайта в резервациите инфото е коректно. Но във втория мейл, в който има бутони да си дръпнеш документите за потвърждение и да ги принтираш (писмо от Клод Мартин с описание на включеното в резервацията) пише и по отношение на хотела, а и за билетите за парка, че детето е 3-6 години. Срещу името на детето пише 8 години, но надолу в описанието на включеното в резервацията пише двама възрастни и дете между 3 и 6 г.

# 239
Здравейте момичета,
и ние вече можем да се похвалим с резервация за края на март 2018 г.Simple Smile  Резервирахме 2 нощувки/3дни в Disneyland Hotel с включени 2 хранения дневно. Пътуването е подарък за РД на децата -  близначки на 6-години и бих искала да помоля за малко помощ за организацията :
-  Моля да ми препоръчате ресторанти, които да резервираме за вечеря. Мисля за обяд да си носим храна в раничките.
- Необходима ли е резервация за закуска? Мислех си да закусваме в хотела
- Моля да ми препоръчате атракции, подходящи за момиченца на тази възраст
Сърдечно благодаря на всички момичета, които са споделили ценна информация от пътуванията си и отговорят на въпросите ни!

Общи условия

Активация на акаунт