Априлчета 2017г.

• 49 921
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Пърпъл верно ли  Laughing аз нещо не мога да се подмятам гола  Blush  мазах снощи с кърма с кремове, надявам се вече да няма кръв и всичко да е наред.

# 211
Верно, верно. Аз така не съм се гологъзила дори и в "най-силните" си години  Mr. Green  Даже и ММ се чуди, сигурно си мисли, че се опитвам да го съблазнявам  Joy
Иначе сериозно, когато можеш оставяй гърдите да дишат, помага много.

# 212
Здравейте, мами! Simple Smile

Колики: Момичета за себе си се убедих, че има препарати, облекчаващи болката от тях; Ползвам успешно Абоколикен. Simple Smile
   Бучки в гърдите: при мен помогна лек масаж и изцеждане до омекване на гърдите
   Цикъл: идва след различно дълъг период от време; но отсъствието му не означава, че няма риск от забременяване
   Чуждо мнение за възпитанието: уважавам, но не приемам да ми се налага; единствен компромис може заради възглед на бащата;

# 213
И ние сменяме капките за коликите. Бяхме на еспумизан, ползвахме го около 3седмици. Една вечер бяха неистови писъци и ММ по нощите в дъжда ходи да търси колийф. Почнахме с колийфа и нещата се успокоиха. Вчера приключихме с второто шишенце и през нощта се върнахме на еспумизана(беше ни останало половин шише). Бебока е добре, изглежда смяната на капките му се отразява добре, пу-пу все така да е и все по-добре да се чувства. Да приключваме с коликите, и ние да се успокоим и бебета да са добре.
За бучки в гърдите - Лецитин 2х1200мг. Иначе като се върнах от болницата за гърдите много ми помогна крема на Авент и аз се разхождах без да си закопчая предницата на нощницата Simple Smile Много ме боляха зърната, за 3-4дена при мен се оправиха нещата.

# 214
  • София
За зърната ползвам профилактично крема на Матернеа (който е без отмиване), доста ми помага. Ако нещата загрубеят се мажа с Гармастан (с отмиване). Мажа и седя няколко часа (до следващото хранене), действа много бързо просто е вълшебен.

# 215
Аз спрях да давам каквото и да било за коликите от миналата седмица /8 седмици/, след като ми вдигна висока температура след ваксините и ходихме в болницата за наблюдение. Та тогава въобще не ме интересуваха колики и два дена не давах нищо. Така и си остана. Имам малко Колийф и два Инфакола отворени. Мисля, че приключихме с коликите.

Сега ме притеснява връщането/повръщането, за което мисля да запиша един час при джи пи-то, ама какво ще ни помогнат не знам.

Секс изобщо не ми се прави, имам 7-8 кг в излишък и не се чуствам много привлекателна. ММ ми каза, че трябвало да излезем някъде и да съм го поухажвала  Laughing

В неделя бяхме на голяма разходка, от 10 сутринта до десет вечерта, показахме на бебка центъра, беше хубаво време, чанти, манти, преобуване в колата, по заведения, добре се справихме. Нямам търпение за първата ни екскурзия като четирима  Heart Eyes

# 216
при нас коликите са по различни време - понякога сутрин, друг път вечер. давам инфакол вече 2ро шише и май свършва и ще купя ново. има сополи дребосъчката, пуснах онзи ден секрет, да видим.педи даде от онези антибиотичните капки за очи да слагам в носа, но още не съм ги взела, но положението се закучи и може би ще опрем и до тях.
аз съм с адски кръвоизлив в окото. мислех, че е от недоспиване, но бая време не минава вече и не знам...

# 217
  • София
И козуначето е хремаво Sad Онзи ден ни хвана навън един дъжд и макар че успях да се скрия на сухо, явно свалянето на температурата от дъжда му се е отразило. Или нещо друго, не знам. Но е факт, че нослето му хърка. Накапах физ. р-р и смуках с помпата, дано спре до хремата, че много е малък за първо разболяване Confused

# 218
Момичета, при нас коликите така се изостриха, почти на 2 месеца станахме, трета опаковка от Инфкола върви и въпреки това е нещо страшно. Такова пищене и рев, бебчо спи по 10-15 минути след хране и се започва. Мисля да пробваме и Абоколикен, че за 3 опаковки от Инфакола едва ли не се натрупало в организма...
 Бързо да се оправят малките козуначета, направо не искам да си представям какво е толкова малки бебчета да са болни.

# 219
Здравейте мами и бебчета!

Колики: Какво е това чудо, не знам. Нощес и днес отново рев от тях, въпреки Абоколикена. Така си отдъхнах, че сме намерили решението и спокойствието у дома, а то- за една нощ и ден. Така ли ще се реве от тук нататък?!  Shocked

# 220
И ние сме така...10-15 минути след хранене се започва екшъна..няма сутрин, няма вечер Sad На абиколикен сме..вече 3та опаковка и не знам дали без него няма да е същото. За сега го успокоява сешоара, течаща чешма и днес открих и звука на блендера (а мъжа ми казваше, че няма да го ползваме  hahaha).

# 221
Здравейте, Момичета и ние сме същата работа с тези колики, голям зор е, сменяме капки и ефекта е временен, в момента спи върху мен, за да поспи малко. Аз давам ензим - колийф и лефакс- симатикон, преди това абоколикен и сабсимплекс.
Така като ви чета явно тактиката е да се въртят, за да не се привиква ли?
Относно чуждите акъли- в началото се дразних, вече не им обръщам внимание и ми е по-добре.

# 222
Днес биха на нашия бебчо 2 ваксини едновременно, казаха да го наблюдавам за температура..отсега се притеснявам Cry За месец е наддал 1 кг., само на АМ сме. Вие, които сте на АМ, каква доза давате? Казаха ни при навършени 2 месеца да му давам 6 пъти по 130 мл.

# 223
  • София
Днес биха на нашия бебчо 2 ваксини едновременно

Не е ли рано за ваксини?
Мойто дете е на 2 месеца и половина вече и ми казаха, че след втория месец, та чак третия ще му ги бият.

# 224
Веднага след навършването на два месеца ги поставиха,  на следващата консултация пак.

Общи условия

Активация на акаунт