Априлчета 2017г.

• 49 940
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Аз съм поръчала от интернет червено конче със синьо оченце. И ние не излизаме много много още, но имаме много любопитни съседи, които ще надничат в количката сигурна съм.
По принцип съм чувала, че след 40тия ден вече не ги хващали лоши очи, ама знам ли  #Crazy

# 316
Ох май наистина е била преяла  Blush  
Тъкмо я нахраних сега на яденето в 6 бързичко пусна и ми се хили доволна  Heart Eyes сега е спокойна  Laughing
За конче аз не съм и връзвала. Но на количката съм закачила едно синьо оченце.

# 317
  • Пловдив
Благодаря ви за окуражителните думи. Няма как да не се притеснявам, но все пак си казвам, че правя каквото зависи от мен.

# 318
  • София
Аз не съм вързала нищо..не вярвам в такива неща. Нито че някой може с мисъл да навреди на детето ми, нито, че мога с конец да го предпазя. Но ако някоя майка вярва в тези неща, кончето си е едно спокойствие за нея.

# 319
  • София
Нищо няма да връзвам аз. Лоша и страшна съм, уроки не ни ловят Mr. Green
Бяхме на разходка най-сетне!Направо се чувствам отпочинала.

# 320
И аз чистя лицето на Бояна с бебешката мицеларна вода на Биодерма.
Пърпъл - и аз се каня да я водя на плуване за бебета в WorkdClass след 3-тия месец. Едни приятели водиха дъщеричката си и бяха много доволни. Може заедно да ходим.

# 321
Пърпъл, мерси много за инфото  Hug
Аз чистя лицето с преварена вода. Знаех за мицеларната вода, но реших да карам с по-малко козметика. И ние имаме пъпчици, които се появяват от време на време по бузките. Мажа ги с един крем правен в аптека и за 2-3дена изчезват. С времето  на по-малки участъци се появяват.
За уроките нищо не съм вързала. Да си призная не вярвам в тези неща , ама дано не ми дойде до главата. Т

# 322
Оф то ни така, ни иначе.. днес бебко е спокоен, последно яде в 6, мрънка до към 7 и заспа, сега ди спи спокойно, а аз седя и се притеснявам дали всичко му е наред и защо спи толкова  #Crazy

# 323
Кристална, нали затова сме тук, освен шеги и закачки да си помагаме с каквото можем. Hug  За мен това е най-правилната философия- да правиш каквото зависи от теб, но не всичко е на всяка цена.
Марти, щом и вие ще ходите, много ще се радвам да си правим компания  Hug
Аз снощи бях така с малката, тя си спи, аз в 12 и нещо я разбудих уж със смяна на памперс, защото видиш ли й се били събрали над четири часа сън и да не би да й има нещо.  #Crazy
Нещо се появи едно зелено ако от вчера, не е всеки път. Та или ще е от изстиване, или от предна кърма или просто си е такова  Joy

# 324
Е пърпъл сега пък ново 20  #Crazy как зелено ако от предната кърма?? Че и ние сме с такова от вчера и една идея по рядко. И се чудя от къде може да е настинала като времето беше дъждовно и не сме мръднали от вкъщи..

# 325
  • София
Абе стига сте се вторачвали Joy Зелено, пембено...
Жива да не бях, тази вечер спи сам в другата стая - повит и с морски вълни в ушите Mr. Green, ние си викнахме едно хепи и гледахме филм Shocked Брейййй...Ама не се хваля, че кой знае каква нощ предстои Mr. Green

# 326
Аз не смея още да го оставя самичък.. мъжа ми вика че съм параноична  newsm78 Милия бебко няма никакво лично пространство, постоянно го наблюдавам  Grinning

# 327
И аз още не я оставям сама, но не защото не искам, ами защото като се усети, че е самичка и почва да пищи. Явно на мен се е метнала в това отношение - и аз хич не обичам да съм сама  Laughing

# 328
Аз имам видеофон, който мъкна навсякъде с мен.  Мен по-скоро ме е страх да не се дави нещо. Онзи ден давам на ММ да я наблюдава и той вика, че съм и завряла камерата в лицето. Много съм доволна от този уред, има и звуков сензор, та се чува всичко - дишане, пръцкане. hahaha

# 329
Белинда, пу-пу!  Hug  Иначе си права, може да е зелено, ама важното е да го има  Joy
ЛилиРоуз, преди нали бяхме пак обсъждали цветовата гама, на мен момичето с, което бях в стая в болницата, така ми каза, че зеленото може да е ако бебето е сукало повече предна кърма. Дали е вярно нямам си на идея  newsm78
Аз моята я оставям сама като съм в другата стая, ама то е толкова за кратко, че на целия фон не го броя за отделяне.
Силвър, какъв бебефон ползвате? Че и аз ще трябва да взимам и ми се ще да има камера.

Общи условия

Активация на акаунт