Априлчета 2017г.

• 49 943
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Моя малък мъж днес става на 40 дни  Hug
И докато сме на темата- вчера не е акал, подозирам,че пак е от тоя еспумизан, днес нищо няма да му давам,ще изчакам да свърши работата  Grinning

# 331
Белинда, чудрсна вечер Simple Smile дано имаме всички все по често подобни. А иначе се вторачвам защото днес на обяд сме на ваксина, и ако ми е настинала как да я слагаме, после да се чудя какво да я правя.
Лили еспумизана е със симетикон, той запича може наистина да влияе.
За оставянето и аз я оставям сама в кошарата в др став, ама то седи ли. В момента, в който усети че е сама надава вой,докато някой не дотърчи при нея и вече е ухилена. Какво го правиш такова  hahaha

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 05:30 от LilyRose

# 332
Ах,голяма работа са тези видеофони.Без него сигурно щях да търча като гламава да наблюдавам базунко.Страх ме е да не се задави Confused Сега особено като се обръща самичък... Това е най-големият ми кошмар.Сега като са ми препълнени гърдите и се дави милинкия почти на всяко хранене ,много лакомо суче Flutter И аз като Силвър разнасям бебефона с мен гледам и слухтя Mr. Green Даже с ММ се смяхме като му чухме мелодийките,мислехме си,че по-скоро ще го уплашат отколкото да го успокоят hahaha ама като пробвах веднъж,той нашия като се заслуша и заспа Shocked

# 333
  • София
Защо пък да не се наака в 5 часа и да вдигне цялата къща Twisted Evil

# 334
Purple, нашият е този http://www.argos.co.uk/product/5446432?cmpid=GS001&_$ja=tsid:59156%7Ccid:189942085%7Cagid:18091972765%7Ctid:pla-195123272485%7Ccrid:77627772805%7Cnw:g%7Crnd:853964248407394075%7Cdvc:m%7Cadp:1o2&gclid=CO6zndytlNQCFRQSGwodPCgKag
Аз съм казвала, че ние сме в къща и е немислимо без, а пък и сме и направили нейна си спалня, където все някога ще спи сама, така че си е необходимост. За парите си е много добър видеофона.

# 335
  • София
Бъбълче, и моята се подсече зверски. Ти с какъв крем мажеш? Че нещо при нас нито судокрем, нито бепантен имат кой знае какъв ефект. Аз от няколко дни мажа с фусидин (заради гъбична инфекция), минава и сложа ли судокрем, веднага пак се появяват пъпчици. Ще взема и аз мицеларна вода тогава за навън.
Аз с термална пръскам на вън,но и с мицеларна става.
https://www.eau-thermale-avene.bg/termalna-voda-avene/termalna-v … rmalna-voda-avene
Иначе подсичането го оправих точно със Судокрем ,а вечер мажех с Пиоктанин,то е от рода на йода,но не щипе толкова.Педиатъра ми го беше казал.Борис беше подсечен до кръв.
 Сега ползвам на Мустела кремче против подсичане,Судото е много тежък и трудно се отмивс

# 336
Здравейте, днес моя юнак става на 40 дни, а партито беше вчера. Правихме го в една пицария, защото в нас е  тясно за толкова хора. Много съм доволна събрахме се почти всички, имаше няколко болни. Отрази ми се супер компанията. Бебо се държа мн прилично, но снощи си навакса, тъкмо заспахме и го почна коремче и спа върху мен, давахме капки, костилки, крака на високо и нищо  Cry Cry Cry Сега спи върху мен и обмислям да го водя на вън.
 И при мен почна да суче по-малко и често да повръща.
Биодерма мицеларната детска вова определено е страхотна. Благодаря за идеята с термалната вода и по нея си падам  Grinning
И аз успях да сефтосам секса, то било много хубаво. Вчера и жена се почувствах- нагримирана, токчета сложих  Joy колко малко му трябва на човек.

# 337
Относно червените кончета в мънисто има

# 338
Хихи, Нана и моето юначе днес удря 40ката  bouquet
Аз нещо скромничко обмислям, пък да видим какво ще излезе Simple Smile

# 339
И ние сме с видеобебефон, но никак не му държи батерията - най-много 3 часа и го включвам в зарядно през другото време. Голямо удобство си е, че го имаме, не знам как съм карала без него  Crazy Не успях да се справя с приложението за телефон, не можах да направя свързването Sad

Кога мислите да отделите бебчовците сами в стая?

П.С. Присъединявам се към ревящите в количката - нашият издържа час и почва да се мята и пищи ooooh!

# 340
  • Враца
И ние сме се същото дередже с пъпчиците по лицето, вчера помислих, че може да се е изпотила като я гушкам. Първо мястото беше зачервено, по бузките, днес вече не е червено, но пъпчиците си стоят и се разнасят май.

# 341
  • Враца
А забравих да кажа, че днес за първи път се погледнах с огледалце отдолу да видя какво са сътворили докторите  Laughing що годе добре са ме закърпили, само дето имам нещо като много малка  топчица или пъпчица от която изтича течност може би гной, дали трябва да се обадя на доктора или с времето ще се оправи. newsm78 Вината може и да е моя, защото спрях и със смрадликата и със йодената вода и с реванола, просто мама си тръгна и вече се оправям сама, а малката вечери е доста неспокойна, за да се оправям аз  Sad

# 342
  • София
А забравих да кажа, че днес за първи път се погледнах с огледалце отдолу да видя какво са сътворили докторите  Laughing що годе добре са ме закърпили, само дето имам нещо като много малка  топчица или пъпчица от която изтича течност може би гной, дали трябва да се обадя на доктора или с времето ще се оправи. newsm78 Вината може и да е моя, защото спрях и със смрадликата и със йодената вода и с реванола, просто мама си тръгна и вече се оправям сама, а малката вечери е доста неспокойна, за да се оправям аз  Sad

Тая топчица/пъпчица може да се третира с кислородна вода и си завяхва, но все пак се консултирай с доктор.Wink

# 343
Момичета, да питам за лохиите , от вчера моите са леко жълто- зелени (33ден от раждане) !?!? Да бягам ли при гинеколог ? : )

# 344
Е,супер Лили Simple Smile да са ни живи и здрави големите 40 дневни  бебчовци.  Ние също сме с видеофон на моторола и сме мн доволни, а това с батерията е при всички.

Общи условия

Активация на акаунт