Априлчета 2017г.

• 49 945
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
И ние сме с видеофон. Мъжът ми настояваше да вземем много хубав, защото преди да родя твърдеше, че още от 2-рия месец сме пратили бебка в стаята й, а сега само си измисля причини да я вземе при нас в леглото  Joy Така че общо взето засега го ползвам, докато се къпя.

# 346
Днес за пръв път успях да изляза сама с количката  Party Мъжа легна да спи, а аз си викам в такова хубаво време-срамота.Грабнах бебко и в количката, ината чудеса прави

# 347
Видеобебефонът е инвестиция, която определено си заслужава newsm51

# 348
Силвър,  Hug  Май ще си поръчам от Англия, тука преди като гледах цените на Моторола с камера определено не са стотина лв.
Честити ви 40 дневни бебоци, момичета! Нана, браво! И мама е човек! Безмислените жертви не водят до нищо добро!
Иначе и аз първите седмици на бременността си мислех, че то затова е тази детска стая и бебето трябва да си спи в нея  Joy А сега и аз само си я придърпвам да си спим на спалнята.
Пъпчоците и при кифличка тръгнаха от две три по брадичката, сега са и по двете бузки и по челото.  ooooh!
За лохиите и моите станаха жълтеникаво кафяви, за зеленикавото сигурно също е нормално, но най-добре консултация с док. В тази връзка кога ходихте или ще ходите след раждане на преглед при аг?

# 349
  • София
То май трябва до 40 дни след раждането, ако искаш да си използваш правото на безплатен преглед разбира се. Аз ходих на 40-тия ден.

# 350
Момичета, има ли някакъв начин да помогна на бебко да се изака? Напъва се тука от два часа милия мисля, че го запекох с еспумизан.Пробвах да вдигам краченцата нагоре,но пък почва да хълца всеки път..

# 351
Ние сме му помагали със здравец. Гъъделичкаш го леко по ануса и понеже е мъхесто и го дразни веднага се изааква.  При нас помогна безотказно. Знам, че с термометър помагат някои, но ми се струва прекалено.

# 352
  • София
Момичета, има ли някакъв начин да помогна на бебко да се изака? Напъва се тука от два часа милия мисля, че го запекох с еспумизан.Пробвах да вдигам краченцата нагоре,но пък почва да хълца всеки път..
Може да пробваш с термометър...макар, че аз изобщо не си падам по тези методи, но понякога помага. Просто му мериш температурата в дупето. А може просто да има газове и за това да се напъва. Поне при мойто момченце е така. Напъва се от газове, но се  пъне доста и се дразни. После като се изака, акото си е съвсем нормално. За запек се счита, ако е твърдо и топчесто. Иначе е просто напъване и газове.

# 353
И аз не искам с термометър, то не знам дали да се притеснявам, не е акал вчера и днес още не е, само пръцка.
Никога не съм предполагала, че ще чакам нечие ако с такъв трепет  Laughing

# 354
  • София
Аз все пак да напомня, че при кърмачетата изхождането веднъж на няколко дни се счита за нормално и повечето специалисти не го третират като проблем. Аз лично не го приемам за нормално бебето да ака веднъж в седмицата, но е факт, че официално не се води запек и не се счита, че следва да се лекува. Само за инфо Peace
Лохиите е нормално към края да са жълти, да. Моите още са си ярка кръв и вече почвам да се дразня, защото мина цял месец...

# 355
Да де, ама сърцето ми се къса да го гледам как с напъва, имам чувството че много се мъчи  Sad
Моите ту почват, ту спират. Бяха станали кафеникави,след това спряха и след това пак почнаха за ден два ярко червени, сега пак нищо.. не мога да им хвана спатиите

# 356
  • София
А, то и аз не тека непрекъснато, кажи-речи веднъж на ден, но си е ярка кръв Confused А трябваше да спират вече...Ако до 40-45 дни не спрат, отивам при лекаря ми да види да не се е нещо бъгнало там долу.
Лили, средния ми син като бебе се запече от Инфакола. Посъветваха ме да опитам с Активия - да ям аз. Не я бях пробвала, защото честно казано я намирам за поредния данонски боклук, а и не виждах как точно ще му помогне през кърмата, но си е истина -  с по една на ден бебето ми си проака нормално - по веднъж на ден. Ако искаш - пробвай.

Ей, забравих да се отчета от първата ни месечна консултация - козуначето ми е пораснало с цели 4.5 см. и е нашишкавял с 1.420 кг. 261uu Педиатърката само промърмори "Хм, малко е повечко" hahaha

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 22:38 от belinda

# 357
Лохиите към края са точно жълти  Peace  
Ние и днес голямо хайманосване, с три хранения навън. Последното вече беше в един музей, където влязох да ползвам повивалника в тоалетните за малката, а после видях една жена да кърми на една маса и аз се кукнах до нея за същото. Беше с покривало някакво, аз замятах някакви пелени върху мен. Малкото човече определено обича да е навън, а и тук е доста лесно да си с бебе на разходки, защото е доста облагородено - в смисъл достъп за колички има навсякъде, плюс повивалници, плюс че на никой не му пука от памперси, ревове и тръшканици. Хората са масово многодетни.

Сексът при нас още е мираж Rolling Eyes

# 358
Ъпдейт:Имаме ако  Party Laughing 
Иначе аз досега не съм кърмила навън, но доколкото знам има специални покривала за тази цел, които за лятото ми се струват доста задушаващи.
Иначе мъжа ми всяка вечер си пробва късмета,ама за момента съм толкова уморена, че в момента в който малкия заспи-съм аут.

# 359
Пърпъл, права си за видеофона, нашия е от амазон и е с близо 200лв по-изгоден.
Аз кърмих за пръв път на въх вчера в пицарията, иначе имах и едно кърмене в колата в движение  Laughing
Браво на козиначко, все така добре да се представя.
Аз също имах моменти спират, пак тръгват тези лохи но на 36 ден тотално спряха, чаках до 38 и се хвърлих на мм  Grinning Grinning Grinning чак презерватив ползвахме, върна ме много назад във времето.

Малко да се оплача:  почнах да се отчайвам. Младежа напоследък цока 10-20 мин и при оригване, понякога и по време на ядене повръща, понякога и през носа. Почнах да се съмнявам в циците си и се опитах да цедя и нещо ми е без успех, мнение или съвет?!
По колко време цокат вашите дечица?!  На път съм да си купя везна и да го меря, а ММ ме определи на луда, не виждам ли как расте това дете.

Общи условия

Активация на акаунт