Априлчета 2017г.

• 49 947
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Нана, аз си купих електронна везна от един бебешки оказион в параноичния си период  Laughing
Моя шоши си цоцка по 20 минути, вечер имам чувството, че намалява кърмата и може и до 30 да да отиде, но той си пуска гърдата.  Иначе като го  теглих след всяко кърмене си качваше по 80-100 гр, което май значи че толкова си сучи. Абе тая везна води само до вманиачаване, от личен опит ти го казвам #Crazy

# 361
  • Враца
Момичета, днес мисля да изкарам малката за втори път, но не знам как да я облеча, много е топло, но не знам по боди с дълъг ръкав дали ще и е хладно, като ще е и завита. И да ви питам слагате ли шапчица на новородените бебочовци

# 362
Нелегална не е чак толкова жега според мен за къс ръкав. Все пак на сянка още е хладно. Едни бодинце с дълъг ръкав и ританки е добре според мен, аз лично шапка не съм слагала никога. И даже завивам с леко одеялце защото се отпускат мъничетата като са заспали.
А аз да питам температура 37.8 не пада от панадол не знам какво да правя  Confused От тези ваксини направо ми се плаче. И не иска да яде едвам по 8-10 мин какво е изяла идея нямам  Cry колко време траят тези неразположения питам мамите които са минали през това ?  ooooh!

# 363
Нелегална, ние също така излизаме по боди и ританки и одеалце. Това с обличането ми е  #2gunfire Уж правилото +1 дрешка, хубаво де ама аз от тия хормони ми е постоянно жега и ме обливат горещи вълни, гледам почвам да се регулирам явно, но в последните дни пък ми е все студено. То бебето едва ли е с моите проблеми с температурата. Викам си аз все едно не съм раждала, а в критическата влизам  Joy
Лили, доколкото съм чела, при бебетата до 37.5 е нормална температура, а след ваксини до 38 повечето не дават нищо. А за яденето, тя след ваксината ли намали толкова времето? Нали казват, че стават по-сънливи от нея. Всичко ще бъде наред  Hug
Моята например все по-кратко време суче, сама си го намалява, но пък яде лакомо, преглъща на едно-две суквания, т.е. развила е по-добър сукателен рефлекс.

# 364
И аз не знам как да го обличам вече в чудо се виждам. Мен ми е постоянно жега, само като го гледам с дългия ръкав и ританките и ми става горещо..
А слагате ли камизолка под бодито?

# 365
Пърпъл да след ваксината намали яденето. Аз мисля че е от температурата. Дадох панадол немога да я чакам аз да стане 38 ще се побъркам така. Сега я свалих до 37.1 дадох и изцедена кърма да не се мъчи със сукането (така поне знам че малко я хапнала) и я оставям да спи. И да чакам да мине.
Лили не слагам аз нищо. Бодинцето с ританките или клинче ми се струва напълно нормално.

# 366
  • София
За обличането още не смея да я извеждам с къс ръкав. Днес бяхме с боди с дълъг ръкав, леко панталонче и чорапки. Като заспи я завивам с леко одеалце. Тя почти не стои будна в количката. Все придремва, a ако я изведа след сън, се сърди в количката.
Белинда, браво, доста е пораснал козуначко  Heart Eyes Нали ти казах за повиването колко е ефективно. Малката благодарение на него изгради чуден режим. Нощем спи от 23 до 10ч.с примрънкване в 6ч. и в 9ч. за сучене.
Лохиите ми продължиха 42 дни и сексът първият път беше болезнен и доста сух. hahaha Нещата с времето си дойдоха на мястото.
И аз кърмя, където ме свари. И в движение в кола ми се случи. Пести се време така. Хубавото е, че пие и от шише, та понякога мога да я оставя на свекървата или на мъжа. Каката твърдо ми отказваше шишето до доста късно.

# 367
И аз се присъединявам към доволните от повиването - повивала съм 5-6 пъти и всичките действа безотказно, освен ако не си освободи някоя ръчичка и почне пак да ръкомаха - тогава започва и реването  Confused

# 368
  • София
Да де, ама вече става топло за повиване. Ние спим на отворен прозорец и пак нощем се будя вече с мокра от пот коса. Жал ми е да го пакетирам в тая жега Confused

За обличането - много леко го обличам, установих, че мрази да му е топло, започва зверски да пищи. Днес примерно беше само по гащеризон с крачоли, отдолу гол. Като заспа, го завих с пелена, толкоз. Вчера мъкнах и одеяло, че много духаше, както и шапка - не стигнахме нито до едното, нито до другото. Няма да обича топлото този. Същия е като големия ми син, едно към едно, онзи ходи зимата по тениски. А средния само като задуха вятър и не ще да излиза, да не настинел hahaha Всели луд с номера си в наш'та къща Blush

# 369
  • София
Някой от вашите дребосъци имал ли е млечница? Моето бебе напоследък пищи докато суче, дърпа се , после пак търси и така през цялото време...и това е почти на всяко хранене. Чудя се дали няма афта или нещо, което да го дразни в устата, но тя изглежда чиста. Чудя се също дали не преминава през кърмаческа криза...ама то пък не плаче всеки път...горе долу през ядене..и предимно на едната гърда се цупи.

# 370
При нас се случва нещо подобно и звънях на консултант по кърмене. Обясни ми, че ако се случва предимно следобяд/вечер, това са т.нар. "бабини часове" и детето си изкарва емоциите по този начин на гърдата, все пак освен с рев не може да ги изрази по друг начин. Отделно като се прибавят колики и някой скок в растежа става чудно, борба да го нахраня.

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 20:30 от mrs. queue

# 371
  • София
Всъщност да, предимно в следобедните часове е. Иначе и през деня понякога, но в много по-лека форма.

# 372
Май и ние имаме "бабини часове". То ясно, ама ние какво да ги правим като ги хванат "часовете" , има ли някакви съвети за мамите newsm78
Утре сме на първата ваксина. Дано мине без проблеми.  Praynig

# 373
Да се оплача,настинахме всички....Първо ММ,изгоних го в другата стая,но колкото и да е пак ни разболя.Аз съм хремава,а на бебешока носа му хърка доста и като го пипна по гръбчето се усеща,но пък няма сополки.Има и кашлица,оф ужас,май някакъв вирус има.Утре сме при педи,дано това хъркане се окаже безобидно.

# 374
И ние сме така, Бейби. ММ беше болен с маски ходеше, но се заразих и аз. В момента така кихам, че .... Взимам Инфлуцид на всеки час, дано отмине. Малкият онзи ден имаше слуз в акото и вчера бяхме при педито, уж е здрав, хърка малко нослето, пък да видим.  Та явно е вирус! 😑😤

Общи условия

Активация на акаунт