Априлчета 2017г.

• 49 951
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Може ли да кажете нещо повече за тези " бабини часове" , че и при нас има моменти на неистов плач когато се храни, хем виждам, че е много гладен, хем когато почне да суче (от шише) се започва едно пищене... мислех, че нещо го боли, но има хранения, които са съвсем спокойни, даже заспива

# 376
  • София
Хаха, тук определено се синхронизирахме Laughing И у нас болни - мъжа ми се тръшна с болки навсякъде и хремясал, аз усещам нещо ми дразни носоглътката...Дано кърмата го опази Praynig

Момичета, ще слагате ли Ротарикс?

# 377
  • София
Аз не, ще слагам само задължителните.

# 378
  • Бургас
Хаха, тук определено се синхронизирахме Laughing И у нас болни - мъжа ми се тръшна с болки навсякъде и хремясал, аз усещам нещо ми дразни носоглътката...Дано кърмата го опази Praynig

Момичета, ще слагате ли Ротарикс?
Да оздравявате бързо.
За Ротарикса бях на кантар, но реших да я сложа.

# 379
Днес слагахме ваксините, беше много гадно  Cry Така не я бях чувала да реве никога, че и аз и мъжа ми чак ревнахме! Поуспокои се що годе, гушкахме се, поспа и след 2 часа като се събуди изпадна в зверска истерия Embarassed Час и половина няма успокояване - за 2 месеца по-дълго от 1 минута не беше плакала. Много се уплаших Shocked Надрусахме я с панадол и заспа, но сега ме е страх какво ще е като се събуди. Не иска и да суче цял следобед, все едно ми е сърдита  Cry Сега и температура вдигна, но малко- 37.5.

# 380
И ние май няма да слагаме, една позната на майка ми педиатърка каза, че тя на нейните внуци не им сложила..
Ох много ме е страх от тея ваксини направо не знам като дойде време ще психясам съвсем.

# 381
Ние ще я слагаме и ротарикса, тя поне е през устата.

# 382
Ние имахме млечница. Виждат се като едни бели точици (петънца/ налепчета) по устичката, бузките и езичето. Няколко дни слагахме фунгостатин в устата, а аз за всеки случай си мазах гърдите. Бързо изчезват за ден-два. Започнах и сле кърмене да й давам малко водичка за изплакване.
А това за бабините часове не го знаех, ама и ние барабар петко с бебоците  Mr. Green След като се засити се започва едно мрънкане, лапа, плюе, мръщи се, намества се. Мислех си дали не го стискам докато го държа това бебе. Пък то ново двайсет.
Взех термална вода на Авен, за да не ползваме кърпички навън. В аптеката ми обясниха, че независимо, че не е за бебета била най-добрата.
За Ротарикса сигурно ще сложа и нея. Имаме още малко време и нас ще ни затресе треската с ваксините.
Вчера пих сребърна вода и хапнах джинджифил, понеже аха да ме заболи гърлото. Дано съм го пресякла. Днес за наказание гледах жално сладоледите. То вече зиме- лете все вируси, все нещо.

# 383
Офф, много се чудя с тоя Ротарикс и не мога да взема решение. Едно време като бях в БГ и си спомням, че я рекламирха по телевизията, и си виках как пък няма да ваксинирам от реклама... не знам.

# 384
Марти при нас същата работа с ваксините. Не иска да суче. Уплаших се да не спре. А гърдите ми ще се пръснат понеже тя цоцне 3 минути и спре нищо не е изцедила. С помпата изцедих дадох и с биберон с големи молби. Темп я сеалих с панадол и само спи детето, поне не плаче. Чудя се колко време трае това  newsm78
За ротарикса и аз съм в дилема, ако пак не иска да яде да ми слабее детето от тези ваксини май по добре да не слагам  Crossing Arms  

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 04:48 от LilyRose

# 385
LilyRose - педи каза, че до 48 часа минавало. Дано да не е повече  Cry

# 386
  • София
Не е, споко, бързо минава неразположението от ваксините! Още днес ще е пушка Hug
Всеки ден все по-рано става. Нощес-в 3 Sad И ето сега вече сме на крак. Смуках сополи рано рано с помпата. Денем няма, но нощем явно секретира нослето и му пречи. Горканчо Sad

# 387
Нищо не минава  Cry ваксините ги сложиха на 29, днес вече е 31 тя въобще не иска да яде и само спи. Снощи пак давах панадол за температура  Confused Не знам как са я нахраня, тя няма сили само спи... Cry

# 388
  • София
Ами спи от панадола. Спирай го - колко е температурата? Ако ти поддържа над 38 повече от 48 часа, заведи я на лекар, не ще да е от ваксината Rolling Eyes Ако е под 38, спирай го тоя панадол, топни я в коритцето и остави водата да се охлади - хем сваля Т, хем ще живне детенцето.

# 389
  • Пловдив
Лили, аз бих се обадила за всеки случай на доктор.

Белинда, браво на козуначко, как хубаво си го ошишкала. Дай рецептата за качване на грамчета  Mr. Green

Вчера на консултацията измерихме дребка - за седмица е качила 150 грама. Общо за два месеца е качила само 1кг, а е дръпнала цели 9 см. Педиатърът препоръча да я дохранвам  Sad  Дано това да не се окаже първата крачка към отбиването ѝ. Днес отново ще ходя до болницата - този път, за да я ваксинират. Стискайте ни палци.

Общи условия

Активация на акаунт