Априлчета 2017г.

• 50 156
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
За мен е нормално напъването и гърченето, тази храносмилателна система сега се учи да работи. Нали знаете, че в утробата само тя от всички системи на бебето не функционира. Дори дробовете в някаква степен работят на подготвителен режим, макар не с въздух, но червата - не. Така че според мен няма как да няма период на адаптация.

При нас вали Sad Така ми се излизаше...Мисля да го вардя да поспре, да се екипирам с дъждобрана и да изляза все пак по някое време, че вкъщи ще лудна цял ден да го разнасям...

# 601
Мами, с всеки изминал ден все повече се притеснявам за първата ни ваксина, която е определена за 29юни.... бихте ли ме посъветвали за какво да следя до тогава и дали да си поискам от докторицата, някакви изследвания на ако и т.н. (първо дете ми е и не сме минавали през всичко това) Много ми е притеснено да не го заведа болничък и да стане някоя беля Sad

# 602
Лили, и моят малчо се гърчи и ръмжи много докато ака, като най-често го прави на гърда. 😂

Пате, на нас вчера ни поставиха ваксините на 2 месеца. Само го прегледа, претегли и каза, че ще ги сложим.

Да питам аз опитните мами-колко време след поставянето имат неразположения бебоците? Малчо много рева вчера, нямаше температура, но сложих Ефералган свещичка да се успокои и така и не вдигна. Но пък беше много неспокоен, със сълзички плачеше, че и ние с баща му с него заедно. 😞

# 603
  • София
Ние се пак излязохме и по-добре, защото дъжд така и не заваля, само се кани. Колебая се дали пак да не се гътна с детето, ама като се сетя вчера как станахме в шест и половина и се разколебавам Laughing

# 604
Не знам, според мен докато почнат да си координират движенията  newsm78
Момичета, ползвали ли сте Колийф и имаше ли ефект при вас? Вчера взех да пробвам, че с тоя Еспумизан като се запече още по-зле става..
Вчера един педиатър ми обясни, че колийф действа само ако се слага в мляко, а не както аз го давах с лъжичка и 2 капки кърма и за това си минах на абоколикен

# 605
  • София
От вчера моя човек откри,че може да крещи силно итова му е много забавно. Вече не плаче, ско е кисел просто крещи. Вече освен че се смее, ако е в много добро настроение просто крещи с пълно гърло:) дано му омръзне скоро защото ще ми спука тъпанчетата.

# 606
Забавно наистина  Mr. Green
Да не казвам голяма дума, но аз пък си мисля,че при шошко има ефект от колийфа, днес е по-спокоен от обикновено по това време,само ме притеснява, че проспа почти целия ден и довечера не знам ..  Grinning

# 607
  • Пловдив
Дани спи, а аз се чудя какво да правя. Имаме готова вечеря, изкъпах се и направо скучно взе да ми става. Не си спомням какво съм правила с всичкото свободно време преди да родя  Laughing
Днес много бърза разходка направихме, защото ни запръска дъжд и се изплаших да не се измокрим. Като стигнахме вкъщи и спря, да му се не види.
Хехе шумничко звучи с това крещене.

# 608
хаха, Кристална  Grinning Grinning Grinning на твое място сигурно и аз ще се чудя какво да правя.
Мен вчера ме обявиха за чисто луда- водихме бебо на преглед при един мой любим педиатър по мое настояване, а ММ добре, че все ми върви по свирката, че иначе до сега развод  Grinning Grinning Grinning Заведохме го и му разправям аз, че нашето дете има рефлукс и много повръща след ядене и тоя така ми се смя - вика, че такова охранено дете нямало как да има рефлукс. И разбира се като си тръгнахме ММ пак ме заплаши, че ще ми спре интернета и ми изчете едно конско ама поне си се успокойх.

# 609
Ние също днес излязохме и преди да заплющи дъжда се бутнахме в мола. Сдобихме се с активна гимнастика и патета за ваната.  Mr. Green Седнах аз да хапна на една такава по-крайна маса, по едно време и още една майка я гледам как се озърта и тя търси скришно местенце. Така се ядосах, викам си все едно престъпление извършваме.  #2gunfire
Нана, мъжа ти е прав за интернета. И аз се чувствам като дървен философ понякога.  Mr. Green
ММ пък ме дразни, че въобще не се изказва за гледането на бебето, поне ей така за спорта, то е скучно все аз да решавам.

# 610
Ditmade това с крещенето и нашта мома го научи  Laughing ахаа да се разсея вниманието да не е към нея и един рязък писък отивам тя се хилк като ряпа  Party ей така ме разиграва цял ден  hahaha
Нана от това четене в нето и аз психясах вече. Все си казвам няма и пак чета. Сега се филмирам че като порастна мъничко кърмата ми не и стига. Взе да си намаля времето за кърмене и се чудя сега стига ли и не ли  newsm78 и постоянно я тегля, да не вземе да слабее сега  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 21:23 от LilyRose

# 611
  • София
Хора, от час и половина го приспивам!То не бе сране, хълцане, рев...Циците ми станаха на ластици Tired За пореден път се убеждавам, че не бива да се радвам твърде много, когато много спи през деня, защото вечер ми излиза през носа...

# 612
  • София
belinda, имам чувството, че бурята им въздейства на бебоците. И моята се съдра тази вечер точно в пика на бурята. А уж вече колики няма.  Rolling Eyes

# 613
  • София
Възможно е, знам ли Thinking Неговото изобщо не беше като рев от колики, а точно като на бебе, дето му се спи, обаче не се сеща да си затвори очите, изнервя се и надува сирената. И най-обичам след баня точно, чист и нахранен, да се надриска до гърба Twisted Evil Абе, бебешка му работа...

# 614
И аз снощи се зарадвах, че поспахме над четири часа и после акане и ядене три пъти през няма два часа.  #Crazy
Обикновено я местя на спалнята при някое от среднощните ставания, но явно наистина заради бурята беше много неспокойна и мрънкотеща, и я кордисах вече.
Предната вечер през нощта като ставах да я мия, така й чукнах главичката във вратата на банята, горкото като писна, направо ми скъса сърцето.
А така ми пищят ушите от тоя бял шум  Joy

Общи условия

Активация на акаунт