Априлчета 2017г.

• 50 148
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И мъжа ми много се дразни Laughing Направо полудява! А ние си спинкаме сладко на морските вълни Heart Eyes Виж, сешоара и аз не мога да го изтърпя.

# 616
И аз съм в клуба на белия шум  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Аз трябва ли да се притеснявам, че днес имам ужасно кротко и поспаливо бебе- спи спокойно цял ден и сега пак заспа без проблем и докато се изкъпя и таткото заспал, а аз сега релакс с едно самърсби. Не разбирам дали защото днес е по-добре с коремчето и се е успокои или му има нещо?!?! (пак се филмирах).

# 617
И аз съм от филмираните.. снощи яде последно в 8 и заспа към 10, викам си да дремна малко докато се събуди към 12 да яде пак (обикновено така прави) и ей сега като се събудих гледам - 2, а малкия спинка и няма никакво намерение да се буди?!
Звездите ми говорят, че тази дълга почивка ще ми излезе през носа през деня  #Crazy  Mr. Green

# 618
  • София
На колко време спирате за почивка, като пътувате на по-дълги разстояния? Чудя се ако спи сладко сладко и не мърда, дали да спирам да го вадя от столчето. До сега между София и Бургас спирах по 2-3 пъти. Ама днес не е мръднал от както запалихме двигателя и се чудя дали да го разбутвам за почивка...

# 619
  • София
В никакъв случай!!! Ако спят, не спираме въобще! Ако ще да се напикая - докато спи, не спирам Naughty Нали го знаете лафа - когато мачът върви, не се сменят играчи Mr. Green Иначе - хубаво на около 2-3 часа да се почива, не само за децата Peace

# 620
  • София
И аз така реших, не сме спирали. Тамън спряхме пред блока  и отвори очи. Много хубаво пътуване.

# 621
  • София
Браво! И аз си пожелавам такова другата седмица Praynig

# 622
Ние още не сме пътували на дълго и аз не съм го возила, страх ме е, че трябва да се уча на автоматик и не мога да свикна с идеята, че левия крак си почива.
ИМАМ ВЪПРОС: трябва да замразя кърма за 3 хранения за др месец и идеята ми е сега като не става през нощта тях са цедя колкото и да не искам. Та ако изцедя 80 мл и в рамките на 24часа още 50мл мога ли да смеся и в един плик да замразя?!

# 623
Според нашето педи кърмата в хладилник е годна 12 часа, така че ако успееш да изцедиш можеш първото количество да го оставиш в хладилника и като прибавиш останалото- в камерата.

# 624
  • София
Аз знам 48 часа в хладилник , че е ок

# 625
  • София
Можеш Peace

# 626
Че аз като цедя кърма за напред, винаги събирам, как да изкарам 130 мл, и през деня и за нея да има Simple Smile
И аз се стягам за пътуване до бургас, другия уикенд. Малкото дупе да го проветрим на морски въздух   Sunglasses  нямам търпение да видя морето  Party

# 627
ИМАМ ВЪПРОС: трябва да замразя кърма за 3 хранения за др месец и идеята ми е сега като не става през нощта тях са цедя колкото и да не искам. Та ако изцедя 80 мл и в рамките на 24часа още 50мл мога ли да смеся и в един плик да замразя?!
Можеш да замразиш до 24ч в хладилник, но към студената кърма не доливай туко що изцедена, ако нямаш достатъчно съдове, охлади я на студена струя вода : ) Цял месец се цедях и съхранявах, така че съм запозната... Simple Smile

# 628
Да живеят ББ и магистралите!  Mr. Green  Знам ли я дали ще спи като пътуваме, ама освен да си взема един памперс и аз  hahaha
Беболина влиза в някакъв нов нощен ритъм. Снощи яде в девет и спа от към десет до три и после пак будене през два часа  #Crazy Може и да се опитва да си махне едното ядене.

# 629
  • Пловдив
Ние пътувахме вече с бебка, но на по-близко разстояние. За около час пристигнахме. Тя заспа преди да излезем от Пловдив и се събуди, когато паркирахме. На връщане - същия сценарий. Много съм доволна  Grinning
На долния венец ѝ се белее една точка от известно време. Мисля, че прозира зъбче.
Вчера много добре ми се отрази нейната дрямка - изкъпах се без да бързам, сервирах масата и с мм вечеряхме бавно и тихо хаха И тогава дребка се събуди, за да се присъедини към веселбата.

Общи условия

Активация на акаунт