Априлчета 2017г.

• 50 128
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Кристална не е ли ранко за зъбче?

# 631
Благодаря момичета за инфото :*
Да не е ли рано с тези зъби, макар че на моя племеник му почнаха в 4 месец.

# 632
  • София
Може ли някой да ми препоръча добърпедиатър? По възможност в по-западните райони на София, но и към центъра ще е ок

# 633
LilyRose, не е рано - от 3 м. съвсем спокойно си тръгват зъбчетата. Самата аз на 3 м съм извадила зъб, синът ми и той така.

Седим си в леглото и си гукаме, смеем се, бездействаме. Голям кеф!

Снощи децата заспаха рано. После се наградихме с филм, ягодки и малко просеко. Точно два месеца и половина след раждането сексът в къщата вече не е мираж  Mr. Green

# 634
  • София
Пууууу,блазе ви Mr. Green И за къпането, и за яденето, и за секса Mr. Green Аз-нищо Sad

# 635
  • Пловдив
И на мен ми се стори раничко, ама то не е избило още. Само се белее там, все едно венецът е станал полупрозрачен.
Силвър, браво на вас   Mr. Green и ние така приключихме вечерта снощи.
Бел, спокойно, и на твоята улица ще огрее. Още са толкова малки човечетата, че всеки ден е различен от вчера.
Вярвате ли, че след раждане лесно се забременява? Планирате ли как (и дали) ще се пазите?

# 636
  • София
Хехе, то ако след раждане е лесно, аз както хващам от раз, сега явно само от поглед би трябвало hahaha
Планирам да се пазим, да, и трябва да е сериозно, защото четири ще ми дойдат в повече, но ако забременея случайно, аборт няма да правя Naughty Така че трябва сериозна контрацепция. Още обмислям каква точно. Ще ми се хормонална спирала, но трябва да обсъдя рисковете с лекар.

# 637
И ние след малко отпрашваме на 300 км път и то не по магистрала - стискайте палци бебка да се представи добре  Praynig  Дано всичко да мине гладко и след 2 седмици газ към Варна - там ще поостанем около месец с малката, а ММ ще идва за уикендите. Добре че WizzAir пуснаха пак евтините полети София - Варна  Wink
Моята кифла от 3 дни много спи - дали е нормално?  newsm78 Преди това през деня я й се съберат час-два сън, я не... Но нощем сънят продължава да е мираж  Rolling Eyes Последните 3 нощи решихме да й повием ръцете за пръв път. Първата вечер имаше страхотен ефект - за пръв път откара 4 часа сън! Ама следващите две нощи - йок! Пак се буди през час и половина - два... Май няма да я тормозя вече с това повиване, че със и без него все тая... Някой има ли представа кога изчезва това лудо ръкомахане? На 10 седмици е вече - почти 2 месеца и половина Thinking

# 638
Ей как имате сили и за секс. Аз желание много, но вечер сме скапани, а да не кажа голяма дума нл бебето ни е кротко и пак ( гледаме да наваксване сутрин мъжа ми като става за фитнес, а аз нея да хране. Но да си призная не се кефя толкова сутрин  Blush) . А вечер тя като заспи бързам да се къпя, вкъщи да подредя, че хич не обичам разхвърлено, снощи до 12 маникюр и педикюр си правих  Simple Smile
 За контрацепция и аз смятам да си купувам пак хапчетата, че от два опита две бременности ( нищо, че едната не я докарахме до края, но е факт) не искам чата пата две едно след друго да се видя в чудо как да се оправям. За второ нека каката поотрасне, та ще стреляме да мъжко, че мъжа ми се е притеснил, че е последен от фамилията няма да се запази.

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 14:48 от LilyRose

# 639
  • Пловдив
Марти, приятен път!
Лили, много обичам да се занимавам с маникюра си, ама предпочитам да се занимавам с мм   Grinning от два месеца ходя само със заздравител и си скъсявам ноктите максимално.
Бел, и за мен абортът е табу. Искам поне две дечица с неголяма разлика. Не знам обаче кога точно ще се почувствам готова да действаме отново. Представата ми за разлика преди беше 2 години. Сега започвам да клоня към 3. Пък то зависи и кога ще се получи. Вече веднъж преминах през загубата на желана бременност и ми е ясно, че не всичко се развива по план.

# 640
  • София
Aз да се пазя няма, искам 3 бройки,а съм само на първото..пък вече годинките тежат.
Имам си вече баба и пенсионерка, още някой месец и дядото се пенсионира и ще помагат за напред.

# 641
  • София
Марти, лек път и хубаво изкарване! И моята е поспаланка днес. Сутринта спа до 12ч.  Shocked И оттогава през час си подремва пак. Иначе като е будна раздава широки усмивки и много шава и бърбори.
Днес сме го писали ден за почивка, макар че аз го използвам да оправям багажа, че в събота се местим на вилата за лятото. Отиваме на въздух и тишина. Миналата година ни беше за първи път и до голяма степен бебка е плод на това спокойствие.  Heart Eyes Миналото лято си пътувах всеки ден до работата и въпреки това го усетих като истинска ваканция. Този път ще си посветя времето основно на дечицата, че друга такава възможност надали ще имам.

# 642
Дит, и аз така за три съм се нагласила, пък време няма толкова  Mr. Green На година- две по едно трябва да се пръква.  baby_neutral
Марти, лек път и хубаво изкарване!  Hug
Пумичка, ето това ми е една от мечтите, виличка близо до София и в петък да се изстрелваме там. Тая година ще ви е още по-хубаво с новия член на семейството!  Hug
В нашата къща секса е мираж, но и аз хич не съм на тая вълна. Е най-вероятно на морето ще пристана  Mr. Green

# 643
  • Бургас
Днес сложиха на дребния пневмококовата ваксина Синфлорикс. Сега е с температура 37.7. Тъпото е, че спи и не знам как ще му я меря. Не смятам засега да му давам Панадол. Дано не вдигне над 38. Хем знам, че е нормална реакция и пак ми е притеснено.

# 644
  • София
Мис, докато спи можеш да я мериш под мишничката - няма да мърда и е лесно, особено ако бодито му е с копченца на рамото. Дано не вдига повече.

Общи условия

Активация на акаунт