Априлчета 2017г.

• 50 122
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Ох, и ние сме на ваксина след някой друг ден, от сега ми е кофти, притеснявам се..
Иначе от известно време насам забелязвам тенденция да се будя изморена...имам нужда от почивка и малко помощ, дано ММ си вземе някаква отпуска, че давам фира вече  Sick #Crazy

# 646
  • София
Нощес кърмих 34567 пъти Tired Крив ден, крива нощ. Дано днес да е добре. Гледам, слънчице има, само да си изпия кафето и излизаме, надявам се на въздух да е по-кротък Praynig

# 647
Ох и аз кърмих много и нищо не пропусна в 4 ч реши, че ще гука и ще ми се усмивка, после коликите пак почнаха и сега добре, че ММ още не е излезнал да се скрия за малко в банята Grinning

# 648
Белинда, и аз бях така снощи само че, не през нощта. От 6 до 10 яде 5 пъти,заспа в 12 накрая след като ме беше изцедил до край и в 4 пак на нова сметка. Голяма кривотия снощи, голямо чудо, почнах да се чудя дали пък да не му стига кърма вече?!

# 649
  • София
Аз си мисля, че при нас беше комбинация от нерви заради неизлизането и колики, защото тия дни се убих да ям череши
 Днес няма да ям Naughty За кърмата не се притеснявам, този така е надебелял, ще му се пръснат бузите ooooh!

# 650
  • Враца
Момичета имам проблем, сутринта бебочка повърна на фонтан както я държах беше будна, но сега както спи пак го направи, наистина тя много се върти и ръмжи и мъца, но до сега не ми е правила така, какво ли може да и е

# 651
  • София
Вероятно нищо не е. Понякога така повръщат, когато има и въздух за изхвърляне и се получава оригване едновременно с повръщането. Ако обаче се случи повече пъти или се появи и Т, или разстройство, веднага на лекар, да не е вирус, че бебетата се обезводняват за часове.

# 652
Абе и моя наддава, ама и аз параноясвам много отвреме навреме.
Нелегална, моя шошко повръща от напъни някой път след ядене, като почне много да рита с краченца и да се напъва.

# 653
И при нас същата картинка през нощта плюс бонус два пъти оакване  Mr. Green
И черешите ли предизвикват колики? Аз ям по няколко ягоди да не ми стане нещо, но череши много. И се чудя що е криво милото.  newsm78
Мис, как сте?   Hug

# 654
  • Враца
Белинда благодаря, абе и моята повръща след ядене като я сложа в креватчето без да е заспала и рита много, но това за първи път ми се случва

# 655
  • София
Пърпъл, не съм сигурна, но аз наистина прекалих, сигурно към 2 кила опуках за 2 дни. Спирам Blush

# 656
  • Пловдив
Аз си хапвам по една купичка почти всеки ден. Не съм забелязала да има ефект при дребка.

# 657
То де да беше по купичка череши. На ден по половин кило със сигурност опуквам и то с въздържане  Mr. Green И с успокояване на съвестта, че е по-добре от сладко и тестено, които не съм спряла, просто леко намалила  Joy Въобще не ми се мисли корема как и кога ще го прибирам. Миналата седмица вадих едни документи и ми викат да седна, че в моето положение- пък аз доволна отговарям, че вече съм след положението.  Joy

# 658
Мале, аз без сладко просто не мога напоследък, гледам да се въздържам, ама то като ми е слабост..
Да не говорим, че почти нямам време да си сготвя и все нещо бързо и на крак ям вкъщи и каквото майка ми донесе в някоя кутия  Grinning

# 659
Да се присъединя към отказващите череши  Mr. Green не ги бутвам,чак догодина!
Пърпъл  hahaha И аз си хапвам да не ми е уруки  Grinning ама все неща,които са против отслабване  Whistling Карай... Това лято съм го отписала  Blush
Вие обръщате ли още бебоците на една страна?Аз правя жалки опити,ама то нашето швъкленце място не си намира.Заспива все по гръб с вдигнати ръчички.Започна и да рита много,чак се разгъва нощем и мисля да го слагам в спалния чувал,пък да ритка колкото си ще  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт