Априлчета 2017г.

• 49 555
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
О, аз отдавна не мога да го сложа както аз си искам, той си се обръща по собствено желание. Даже и да го оригвам не мога вече като хората, научи се да се обръща някак си настрани като рита с краченца. Така че моя шошолинко си спи по гръб, с вдигнати ръчички и главичката настрани.

# 661
  • София
Същата работа е и пти нас. Сложа ли го на една страна, точно 4 минути по-късно е по гръб. И рита и се отвива. Често обаче го слагам да спи по корем, много му е удобно по мои наблюдения.

# 662
Хахахах, все едно за нас говорите. Пишончо отдавна само по гръб спи, както и да го сложим, все в тая позиция го заварваме накрая. А за ритането, вчера от Лидл и със спален чувал се сдобихме, пък нека рита сега. 😂😂😂

# 663
Някой по-назад писа, че бебето и спи доста напоследък. И аз влизам да напиша същото - снощи плътно от 22 до 7 сутринта  Shocked После похапна и си заспа пак. През деня спи след всяко хранене по час поне. За малко се притесних, ама четох по английските статии, че и това също е скок в растежа, не само яденето, ами и спането. Иначе си е весела като се събуди, смеем се, гукаме си, пеем си. Аз си го обяснявам с това, че коликите и минаха и сега може да си спи на спокойствие, без спазмите да я събуждат, а?  newsm78

# 664
Момичета, правих разчистване на гардероба на шошко и се оказа, че почти нищо вече не ни става.. сега имам много излишни дрешки 50/56 размер, повече от половината даже не сварихме да ги облечем.. някой знае ли къде мога да ги пратя/даря или да познава някоя мама в нужда с бебенце?

# 665
Аз се пробвам да я оставя настрани, тц не става вече. Чат пат поседи малко и се катурва. Ама нали казват, че като спят с вдигнати ръчички значи са доволни. Понякога си ги оставя прави по тялото и се опъва като пружина, тогава пък я чакам да си ги вдигне, че да знам че всичко й е наред.  Laughing
Кю, сега с ги тия чувалчета в Лидъл, ме подкукоросваш и ще трябва пак да ходя.  Mr. Green Днес бях, но набързо взех малко клинчета, блузки, боденнца и чорапки, понеже 62 още са й леко големи. За първи път купувам, но всички казват, че са доволни.

# 666
PurpleS, ти хубаво си го замислила с малка разлика да са ви децата. Така бяхме и ние. С каката си викаме, такива можем и 5 да отгледаме, а сега с номер две малко се съмняваме. Доста е трудно, но ако имаш помощ сигурно ще е по-лесно.

Аз чувал така и не свикнах да ползвам, много са ми неудобни, но някои майки ги ползват с години.

Като го сложа малкия странично няма как да се обърне понеже го подпирам с възглавници, но пък тогава често опишква всичко и тази седмица прах три пъти чаршафите.

# 667
Пърпъл, те са от преди няколко седмици тези чувалчета. Тогава, когато ги пуснаха се почудих дали да взема, но започна много да рита. А вчера като ходихме за дрешки, видях останали няколко бройки и грабнах едно. А за качеството на Лидл съм казвала и преди-много сме доволни. Чакам с нетърпение всяка седмица на бебешки неща и в ранни зори хукваме. 😂👪

# 668
 HugЗдравейте на всички!Първо да се представим!Нашият малък мъж се роди на 21 април цели 3200 кг,а сега сме вече 4900 кг.Много папкаме, имаме си бузанки и то големи.Коликите ни мъчат доста засега, дано отминат скоро.Много готина тема, ще я следя с интерес 🤗 bouquet

# 669
  • Пловдив
Няма никакво значение как слагам госпожицата в легълцето, защото тя вече го обикаля цялото както си иска Joy Сутрин я намирам завъртяна с краката към решетките. Голям пупал е станала.

Русалка, здравей и добре дошла!

Аз също им се чудех на чувалчетата, но не взех. Купувала съм си дрехи от Лидл (за мен) и съм доволна. Сега имаме и няколко бодита от там за бебка и ги харесвам. Вчера взех клинчета и гащеризон. Загледах чорапите и ми се видяха тооолкова големи. Чак после разбрах, че били на номера  Embarassed Бяла птица съм  ooooh!
Днес пак ходих до там, за да върна гащеризончето, което взех. Пише, че е от 62см, но като го наложих на нея ми изглежда сякаш няма да ѝ стане скоро, а и чакам пратка с подобни и се отказах. Възползвах се, че съм там и отнесох едни малки чорапи.

Напредваме с темата - ако се сещате нещо, което искате да включа в заглавния пост на следващата, споделете.

# 670
И аз подпирам с възглавници, и ползвам чувалче от Лидл - прекрасна покупка, много е удобно ☺

# 671
А защо слагате бебетата настрани? Аз я слагам по гръб и тя си спи, майка ми ми беше пратила такова специално от дунапрен с две подпирвачки и бебето се слага по средата ужким на една страна и това го подпира, но не съм го ползвала. В смисъл, неестествена ми се струва позата настрани, знам ли..

Снощи и аз я сложих за пръв път в чувалче. Явно и е било комфортно щом спа 10 часа  Grinning

# 672
Защото може да повърнат и има опасност от задавяне. Поне така ни препоръчаха и на нас, но беше тази и подпиране не помага. Човекът си се намества по гръб с вдигнати нагоре ръце. 💪🏻😁

# 673
Мами не разбрах защо не трябва дя ядем череши?? И яз тук по кг на ден хапвам, много ги обичам.
За спането от новородена малката няма контрол, на където и да я сложа тя рита, мърда обръща си се по гръб с ръца във всички посоки, и също обикаля леглото, та се замислям дали да не слагам обиколник, че някое краче да не вкара в решетките.
От лидъл аз не успях да купя, но тати пък ме изненада купил клинчета, бодита и чорапки, но 62 още са леко големи.

# 674
Мами, оказа се, че моя шоши изцоква само 60-70 мл на хранене вечер, и ще се наложи да дохранвам вече с АМ. Въпроса ми е капките Колийф в цялото количество мляко ли се разтварят или отделно в по-малко количество? Също така как се докарва температурата на водата? На кутията пише 37 градуса, как да разбера?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт