Априлчета 2017г.

• 49 521
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас

Тоя Колийф аз го спрях, защото в началот помагаше, акаше си нормално детето не пищеше..и така в продължение на една опаковка и половина. После започна да пищи на всяко ядене и да се дърпа от гърдата, реших, че има рефлукс, но за всеки случай спрях всички капки да пробвам как ще е . Като спрях капките нещата се оправиха, но започна да ака по веднъж на ден и много да се напъва. Реших пак да почна Колийф. В момента в който дадох първата доза това дете как се разпищя..ужас и не можа да се нахрани изобщо. Спрях капките и пак нещата се оправиха..пак ака рядко, но поне се храни нормално... Не мога да си обясня какво му причиняват тия капки и защо чак след толкова много време на прием, но уви няма от какво друго да е ...Sad
Същата работа, но с Биоамиката.
Днес като събличах дребния видях, че има ситни пъпчици между гърдите, по корема и отзад горе на гърба. Там имаше и малка червени петънца. Май съм го претоплила  Rolling Eyes И имам съмнения, че има слуз в акото, въпреки че на цвят си е ок. Много ли е откачено да отида с памперса при педиатъра  Crazy

# 76
Мис, като гледам каква параноя ме хваща за всяко нещо, като нищо и памперс бих тръгнала да показвам.
Ние също сме на памперс 2, за сега сме ок. Мислих да пробвам и някои други, понеже моята е доста бледолика и кожичката й много се зачервява, но като постои обаче по голо дупе се успокоява, затова ще изчакам да видя как вървим.
И аз свалих кг от бременността, имам още няколко от преди това, гледам обаче, че бая глад ме гони и то много на сладко. Радвам се поне, че идва сезонът на плодовете, вече започнах с по-малко череши и ягоди, та се надявам да удържа фронта.  #2gunfire #Crazy
Кристална, утре ще ти пратя линкове, които ми се струват интересни за темата, може да са от полза. И ти благодаря, че ще се заемеш bouquet

# 77
  • Варна
 И имам съмнения, че има слуз в акото, въпреки че на цвят си е ок. Много ли е откачено да отида с памперса при педиатъра  Crazy
[/quote]
И аз имам такива съмнения и също си мисля да покажа един памперс на докторката Thinking

# 78
  • Пловдив
Ние купуваме Памперс двойка от началото още. Една приятелка ме предупреди, че единичката им е била малка още от болницата.
Пърпълче  Hug и аз събрах два-три линка (библиотеката за кърмене, Ла Лече, блога на Хедра, майчинството счетоводно... Друго?).
Аз започнах да се будя гладна вече. Похапвам си повече от преди със сигурност. Дано да не вдигна кг, че и без друго си нося едни излишни от преди бременността.
Слуз в памперса за какво е симптом?

# 79
Ползваме на ДМ памперсите 2-ка, следващите са доста големи. Пропускат на гърба когато мадам се
 с изхождането. Предполагам, че няма марка, която да задържи съдържанието в тези моменти  Wink.
КристалнаK, може ли да ми кажеш за този канал на Руми Илиева, къде гледаш упражненията за след раждане. Плаща ли се нещо ?

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 09:30 от gingerina

# 80
  • София
Аз ги следя през сайта й- фитнесинструктор.ком. В тубата са същите предполагам.Спортувам с Руми вече две години, след около месец подновявам и аз тренировките😊 Не се плаща нищо, спортните програми са публични. Вече ако искаш индивидуална програма и диета за теб лично, тогава се плаща. Много е готина Руми, много, голям късмет, че бременяхме заедно, та сега направи програма и за нас😀
Килограми имам да свалям 10. Нема да стане скоро, ям сладко като змей! Заради кърменето съм вечно гладна за въглехидрати, а и сега както е времето на сладоледа....Карай, това лято съм го прежалила Crazy

# 81
Верно ли е от кърменето? Ми аз ям сладко като луда, торти кукита то ужас само боклуци  Joy  аз съм гладна още на нощното хранене в 3, ама да ви кажа не ям, лягам гладна и то ми минава  Flutter то иначе йо йо само нагореее надолу  Joy

# 82
  • София
Ами да! Кърменето гори около 700 калории на ден, а най-лесно е да си ги набавим с въглехидрати, затова и този глад за сладко☺ Аз преди и нощем съм яла, сега не, апетитът ми е нормален. Обаче ето примерно вчера унищожих половин кутия сладолед Blush Сраааам!

# 83
Срам срам колко да е срам  Joy аз ометох две големи парчера шоколадова торта в 12 преди лягане  Blush  така хубавко всичко на дупето да иде хахах
Но е факт, наистина след кърмене съм каталясала, а ако и се изцедя вече краката ми треперят сила нямам.

# 84
Привет мами  bouquet Черпя ви с виртуални тортички,днес одъртявам  Mr. Green Гледам за сладичко си говорите,да ви кажа под секрет.... отдъхнах си,че не само аз съм като добрата ламя Спаска  Laughing много сладко тъпча и аз  Whistling Ама както Белинда казва,това лято ще го прежалим  Mr. Green Пърпълче,ами ягодите май не бяха препоръчителни по време на кърмене newsm78 още от родилно ми казаха,да забравя за тях.Внимавате ли какво ядете мами?Аз уж избягвам повечето неща...амааа шоколадеца и сладоледа са ми слабост в момента Crazy И стягащ колан слагам за корема,ама четох някъде,че колкото помага толкова и вреди  Thinking май ще се разделяме с него,и без това се чувствам като мумия като го сложа hahaha Иначе корема ми се прибира лека полека,но е един мекичък такъв и кожата ума ми не го побира как ще се прибере.Каквото-такова да са ни здрави бебоците Peace Heart Eyes

# 85
  • Пловдив
Джинджи, Белинда е писала за Руми. В сайта й има много полезна информация и разнообразни тренировки.
О, сладолед! Всяка седмица зареждам фризера с поне 2л сладолед, който оправям сама преди да е дошъл уикендът и то като се ограничавам и в количеството и да не му посягам повече от веднъж на ден.

# 86
  • София
За храните аз четох, че може да се хапва всичко в нормални количества..дори ягоди.
Не е препоръчително най-вече, ако майката има някакви алергии и е предразполжена към такива.
Аз вчера гледах,гледах и си купих половин кило ягоди..не мисля, че ще му навреди.

# 87
Аз пък нямам апетит . Ям насила . Кг от бременността ги оставих в болницата и съм още -3 кг . Обаче имам още поне 10 кг от преди бременността .
Корема ми е почти прибран...остана кожа и се чудя кога ли ще се прибере... Аз имах доста голям корем ,така че може и да си остане така ...

Моята бубка все иска да я гушкам ,а не сме я учили на ръце ...явно я боли коремче 😛

# 88
  • София
То пък сякаш можеш да "научиш" новородено бебе на каквото и да било...

Не било чак толкова непоносимо през телефона бе☺ Ако ми замотат компа още 1-2седмици, направо ще свикна Laughing

# 89
  • Пловдив
...
Моята бубка все иска да я гушкам ,а не сме я учили на ръце ...явно я боли коремче 😛

И вкъщи има дни, в които и половин час не са ми празни ръцете. Дребка има една тъжна муцка, след която следва голям рев и се успокоява само на ръце.

Бел, аз не успявам да стигна до компа. Пиша повече през телефона и то често само с една ръка  Mr. Green свиква се, все пак не искам да изпускам връзка със света  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт