Тоя Колийф аз го спрях, защото в началот помагаше, акаше си нормално детето не пищеше..и така в продължение на една опаковка и половина. После започна да пищи на всяко ядене и да се дърпа от гърдата, реших, че има рефлукс, но за всеки случай спрях всички капки да пробвам как ще е . Като спрях капките нещата се оправиха, но започна да ака по веднъж на ден и много да се напъва. Реших пак да почна Колийф. В момента в който дадох първата доза това дете как се разпищя..ужас и не можа да се нахрани изобщо. Спрях капките и пак нещата се оправиха..пак ака рядко, но поне се храни нормално... Не мога да си обясня какво му причиняват тия капки и защо чак след толкова много време на прием, но уви няма от какво друго да е ...

Днес като събличах дребния видях, че има ситни пъпчици между гърдите, по корема и отзад горе на гърба. Там имаше и малка червени петънца. Май съм го претоплила

и аз събрах два-три линка (библиотеката за кърмене, Ла Лече, блога на Хедра, майчинството счетоводно... Друго?).
.
аз съм гладна още на нощното хранене в 3, ама да ви кажа не ям, лягам гладна и то ми минава
то иначе йо йо само нагореее надолу
Сраааам!
Ама както Белинда казва,това лято ще го прежалим
още от родилно ми казаха,да забравя за тях.Внимавате ли какво ядете мами?Аз уж избягвам повечето неща...амааа шоколадеца и сладоледа са ми слабост в момента
Иначе корема ми се прибира лека полека,но е един мекичък такъв и кожата ума ми не го побира как ще се прибере.Каквото-такова да са ни здрави бебоците