Априлчета 2017г.

• 49 902
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз приключих с гладенето, че вече ми омръзна, пък и предполагам сушилнята върши подобна работа.

# 106
  • Пловдив
Бебешки дрехи пера отделно, с бебешки перилен. Още гладя, не знам до кога ще имам мерак.
Пърпъл, записвам линковете  bouquet
Аз правя над 10000 крачки, когато сме навън. Днес пропуснахме разходка, защото валя.
Лили, ако беше следобед лекцията, с удоволствие щях да се присъединя. Сутрин обаче ми е сложно все още.

# 107
И аз пера с бебешки и дрешките отделно, най вероятно няма и да смесвам скоро Simple Smile да и аз гладя някак си свикнах вече не ми пречи.
Кристална да наистина е много рано лекцията, аз за това писах, че ще се опитам да видим  Wink

# 108
  • София
Пера отделно бебешките, гладя само пелените, дрешите са толкова миниатюрни, че рядко нещо има нужда от гладене. Пелените обаче са не използваеми, ако не мине ютията. Честно казано, бих минала на бебешки препарат за всички понеже мн ми харесва, но имам грамадна кутия ариел, като я изхабя, тогава.

# 109
И аз пера разделно . По скоро и аз ще мина на бебешки препарат за всички дрехи . Мирише супер ! Simple Smile

# 110
Здравейте!
Не мога да смогна да пиша- както голяма част от Вас.  Сега колкото запомних по обсъжданията.

Коликите -  #Crazy Вечер след 22:00 ч. минахме през Абоколокен, но вече сме на Лефакс и виждам успокоение. Ясно е, че не минават напълно, но поне е нещо. Нашият татко се изнесе при баткото, защото малкото съкровище ръмжи докато суче и ака.....

Колана за след раждане - ползвам го, когато излизаме на разходки, а след всяко къпане се мажа със стягащ крем. Ефекта е добър  Simple Smile

За сладоледа - мисля, че е редно да се създаде клуб за обсъждане на видовете. Голяма кутия за ден и я няма  Crazy

Относно прането - пера бебешките отделно, пускам ги в сушилня и все още гладя, но някои. Май скоро ще ми мине и на мен мерака с гладенето, че нещо не мога да смогвам с останалите домакински задължения и излизането.

Сега въпрос, който ме мъчи няколко дни. Като излизате мажете ли бебетата със слънцезащитен крем и какъв? На места пише до 6 месец да не се мажат, на други от началото да се почват  newsm78  Баткото го мажех с Мустела 50 фактор от първото излизане, защото беше роден лятото и излизането ни започна към края на юли. Не съм забелязвала проблеми тогава, но все пак да питам.

Пожелавам на всички хубав ден!  bouquet

# 111
  • София
Две бебета имам родени по средата на лятото, и през ум не ми е минавало да ги мажа с фактор. Просто не излагам толкова малко дете на слънце и готово, химията си е химия.

# 112
  • София
Не съм сигурна, че слънцезащитните кремове са подходящи за толкова малки бебета (макар на някои да пише от 0+). Пазя го от директна слънчева светлина.

# 113
  • София
Някой ползвал ли е Колик Стоп?
Някакви отзиви?

# 114
  • Пловдив
И аз пазя от директна слънчева светлина, не ползвам слънцезащита.
Тази вечер много пъти ставах, в пет вече не издържах и взех беб в нашето легло. Вече два часа е широко ококорена и само мрънка. Биба, цица, гушки и пак отначало. В леглото не иска да стои, само на ръце... Аз съм толкова изморена и яйчниците ме болят. Мръъън.

# 115
И аз не ползвам слънцезащитен . Пазя я от слънцето просто.
  Малката втори ден мрънка и не иска да стои в леглото ,а само на ръце . В къщи е пълна кочина и вече се изнервям ... Нямам слинг и нямам възможност да си купя ... Чудя се рано ли е за кенгура - на 1 месец и половина сме ...

# 116
  • Бургас
Моя спи при мен. Толкова обича да се гушка и да се вре в мен докато спи. С мъжа ми мислим да го пробваме да спи в кошарата си,в която не е спал досега. Признавам си, че не ми се иска много.... Rolling Eyes  Blush
Тези дни покрай коментирането на слуз в акото реших да се загледам и установих, че имаме. Личната ни даде направление за изследване на акото. Някой изследвал ли е ако на толкова малко бебе. От памперса ли се взима, защото съм чувала за някакви колектори, които били много неудобни.

# 117
  • Пловдив
...Малката втори ден мрънка и не иска да стои в леглото ,а само на ръце . В къщи е пълна кочина и вече се изнервям ... Нямам слинг и нямам възможност да си купя ... Чудя се рано ли е за кенгура - на 1 месец и половина сме ...

Даянка, кенгуруто не е подходящо не само за малко бебе, а изобщо за всички бебета. Потърси тук във форума темата за бебеносене за повече информация.

# 118
  • София
Чували ли сте за билката клинавиче (орлови нокти)?
Четох, че се използва за чай против колики..някой ползвал ли я е?

# 119
Тея наште бебета като съфорумци значи хахаха синхронизираха си хленченията  Tired и моята не снощи предната нощ, не спря да хленчи, колики ли беше, глад ли беше не знам изредих песни, цици гушане, нищо !  няма спане само на ръце каталясах ... та после цял ден с нея на 3 часа спах..
Аз избягвам да я слагам на спалнята, само ако много плаче я взимам, а тя така се завира в гърдите ми, че се притеснявам да не смачкам като заспа аз.
А билки избягвам да давам, че колкото помагат толкова някой път вредят и за сега само абоколикен давам, и си слушам педиатъра.
Днес на лекцията за слънцезащитните казаха, че не е лошо поне на 4 месеца да са и тогава мазане. Само ако вече е абсолютно наложимо при много бяло бебе или е родено в най-голямата жега тогава специалните фактори от 0+ да се купуват.

Общи условия

Активация на акаунт