Априлчета 2017г.

• 50 162
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
И малката е гушла голяма, иска да я нося да се разглежда наоколо. Будна бързо и омръзва да гледа едно и също. И аз като я кърмя много се потя и сигурно и на нея и  е топло. Ще трябва да пробвам и аз кърмене легнала, до сега не съм. Не издържах днес и съм пуснала климатика, то не се диша от вън влиза жега.
За мамите в пловдив, днес видях в количката ми кърлеж. Добре, че детето ми беше в ръцете. Сега я преглеждам няма охаопванв.Бях в парка на главната вече едно наум.

# 586
  • Бургас
Мами, 650 грама за 1 месец е на долна граница, нали? Бебко днес става на 2 месеца и за първия месец беше наддал 1,300. Звънях на консултант по кърмене и каза, че това не е ненормално. При положение, че е наддал толкова много преди, може сега да има леко забавяне...  И все пак си поплаквам сериозно 😞 Отделно правихме и ваксините днес и ще видим как ще ги понесе.
Нормално е. Моя първия месец беше качил 1200 гр, а втория 600.

# 587
Ходихме днес при педи,слава богу до хирург не стигнахме!Тамагочето има гранулом на пъпчето,нищо страшно.Тушираха го с нещо да погори,след 10 дни пак.
За коликите при нас нищо особено (да не казвам голяма дума) почти няма,Колийфа го давам веднъж,два пъти в седмицата макс.
Днес цял ден хайманосваме по улиците,тамагочето си поспа,сега е разходено и щастливо бебе  Party раздава усмивки навред Heart Eyes И аз го пуснах по едно ромпърче май се казваше (гащеризонче с къси ръкави и крачоли),че много жега,милинкия се свари в тая количка.Аз пробвах да го кърмя легнала- е то голям кеф.Сутрин така се храним,мама спи - бебо папа baby_neutral

# 588
  • Варна
Момичета, да ви питам, някой случайно да знае, може ли да давам биогая + колинокс ? newsm78
Няма смисъл да ги даваш и двете, защото колинокс също е пробиотик, но има и симетикон.

Така и си помислих. Ще си запазя биогаята за по натам като свърша с колинокса.
Мами, 650 грама за 1 месец е на долна граница, нали? Бебко днес става на 2 месеца и за първия месец беше наддал 1,300. Звънях на консултант по кърмене и каза, че това не е ненормално. При положение, че е наддал толкова много преди, може сега да има леко забавяне...  И все пак си поплаквам сериозно 😞 Отделно правихме и ваксините днес и ще видим как ще ги понесе.
Навсякъде чета че е нормално да качва по малко през втория месец. Не се филмирай излишно

# 589
  • Пловдив
Лили, как така кърлеж в количката?! А уж пръскаха...
Кърменето в легнало положение и на мен ми е много удобно. Дори си предремвам, докато малката помпичка си помпи  Mr. Green
Мече, браво на вас! И аз много обичам да сме навън по цял ден. Поръчала съм и аз няколко ромпърчета за дребка. Много сладки изглеждат бебоците с тях.

# 590
Теди, Мис, успокоихте ме! Благодаря ви!  Hug

# 591
Кристална, ами и аз се учудих. Точно я изкарвах от количката, и понеже вътре всичко е бяло и гледам нещо черничко. Буба на вид приличаше на кърлеж, приятелката ми я взе със салфетка смачка го то пълно с кръв.. какво друго да е. А цял ден със мрежа я воза предполагам е попаднал в момента когато в вадих.
Да кажа че в каталога на дилъл в четвъртък ще има детски дрешки. Аз смятам да ида да разгледам.

# 592
  • Пловдив
И аз ще разгледам дрешките в четвъртък. Дано да има номера, защото ще отида следобед, а знам как сутринта овършават всичко  Grinning

# 593
  • Бургас
Днес цял ден хайманосваме по улиците,тамагочето си поспа,сега е разходено и щастливо бебе  Party раздава усмивки навред Heart Eyes И аз го пуснах по едно ромпърче май се казваше (гащеризонче с къси ръкави и крачоли),че много жега,милинкия се свари в тая количка
А ние вчера умряхме от студ. Такъв студен, гаден вятър в Бургас, че даже му сложих дъждобрана да не му духа.
Аз в момента докато пиша кърмя. Легнали сме в леглото - той си цоцка, а майка му се зомбира с телефона  Mr. Green

# 594
  • София
Ей, голям зор с приспиването тази вечер Shocked Спахме като талпи следобед двамата 4 часа и половина, до 18:30 ooooh! И вечерта като се оцъкли това дете...няма заспиване. Чак в 10:30 заспа, т.е. будувал е 4 часа, уау!

# 595
nev78sk. можеш ли да ми кажеш повече за разстройството при вас, споменала си че сте имали дълго време. Колко пъти ходи на ден ?
Бебето ми се изхождаше точно като по учебник до края на първия месец, жълто кашесто с бели топченца, по много пъти на ден.
В един момент се разредиха,  1-2 пъти на ден, случва се и да пропусне по един ден и е течно, гъсто, но не кашесто. Но понякога всичко си попива в памерса и ми изглежда точно като разстройство. Не знам дали това е повод за тревога, иначе всичко си е ок. Другата седмица имаме час за ваксина и сега се притесних дали нещо не трябва да се прави, да се изследва ? Само на кърма е Рада.
При нас изхождането беше по 7-8 пъти на ден,зелено на цвят и с различна миризма от охрено жълтото ако.Каквото и да те притеснява, по-добре се обади на педиатъра,а ако ти каже да заведеш бебка,занеси и един наакан памперс да го види.
При разстройство не може да се поставя хексацима,т.к. е противопоказно на  компонента за полиомиелит,а и изобщо ваксини се поставят на напълно здраво дете.
При нас сагата продължава,утре сме на контролен преглед и в четвъртък при друг лекар,т.к. провежданото лечение не реши напълно проблема.
Ох,много акан пост се получи,ама това ни е проблема в момента...

# 596
Момичета, нормално ли е това ръмжене и напъване след всяко ядене?! В чудо се виждам вече, всеки път е така, а някой път от напъни чак повръща мъничко.. След известно време го отпуска и заспива,но като се събуди е пак същото.Чудя се дали да не го заведа на гастроендокринолог..

# 597
Ох Белинда аз какво да кажа,до скоро беше с режим 6:30 става и седи буден до 8.После разходка и към 11 се буди, яде,заспива към 12 и в 3 е укокорил ШИИИРООКО очи до 7:30/8:00ч.  Crazy Сега от два дни си поспинква,смени си нещо режима.Вчера като легна в 5 стана в 10 да яде и пак заспа.После в 2 за папкане и към 4 се събуди с колики. #2gunfire

# 598
Тамагочето пак спа 7 часа тази нощ,в 22ч. заспа,в 5:30 се събуди,папа и пак задпа,че до сега  Shocked ще вземе да ми хареса така  Mr. Green Гък няма да кажа повече,за коликите! Crossing ArmsДето се похвалих вчера и хоп мрънкане и прививане 3 часа,давах и колийф.Мисля да пробвам Колик стоп,поне е на растителна осново и мога да си го давам профилактично.Видях,че основната му съставка е етерично масло от ким,а ние в наш'та къща много я харесваме тази подправка Mr. Green дали му се отразява на тамагочето аз като папам ким Thinking

# 599
  • София
Меченка, на оги гранулома като го оправиха, даже не се наложи да ходим пак ,но аз продължих да му капя спирт след къпане още една две седмици след това.

Аз колик стоп вече втора опаковка давам и съм много доволна. От скоро колики няма, но аз не я спирам , защото регулира работата на червата и може да си се дава профилактично против стомашни неразположения.

Общи условия

Активация на акаунт