Звездни компромати - 323 част

• 110 155
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
На такива трябва да им се забрани достъпа до социални мрежи.

# 226
Как ще го отнесе Ванчетооо... Не знае ли, че посредникът винаги е л@йно? Не си е патила явно или просто... "Незная дали съм добър МЕДИАТОР , нито дали съм добрата фея..." - не си в ред, Ванче. Tired Ти си циркът!

# 227
  • Once there was a Hushpuppy...
Жал ми става, че изполват деца, за да драскат статуси.... Какво като го покажат или скрият детето, нима ще са доволни, че единия е натрил носа на другия!?  А, детето по средата ще страда най-много от такива родителски войни Tired

# 228
  • Rock & Roll feeling ...
Бе тия хора в ред ли са бе ? Защо трябва да занимават аудиторията  с личния си бълвоч ? 

Ваня Червенкова в качеството си на защитничка   " имам ресурс да защитя нея и децата ти БОРИС ПИЛОСОФ !!! Не армия от адвокати, националния фронт " Фарабундо Марти" ще изправя срещу теб, защото съм убедена, че случващото се не е нормално. "  ooooh! ooooh! ooooh! 

А тези снимки са просто  Sick
Рени позира,като многострадална майка. Да де,ама тия неща не се позират...
Скрит текст:

Селфи с болното дете  ooooh!
Скрит текст:

Бижу, да не забравяме и последващото " Незная дали съм добър МЕДИАТОР , нито дали съм добрата фея, както много казват, "

# 229
Това селфи с омаломощеното от болест дете е направо велико. То бива да си кух... Confused

# 230
Начи аз ако съм социална служба, ей сега на момента ще се само сезирам! Сбъркани хора... ooooh! Огромна част от "хайлайфа" ни е сбъркана, те затова драпат да са в обектива с всякакви средства! Защо ви трябват деца, сбъркани хора такива Tired
Червенкова е за съд с тая публикация и ако съм на местото на Пилосов младши, ще и олекне имането с едно яко дело.
Много казвали, че е фея?! Чолито, та тя е с толкова сбъркани представи за всичко, че 100% го вярва това.
А Рени доказа, че има мозък колкото на охлюв...

# 231
  • София
Това селфи с омаломощеното от болест дете е направо велико. То бива да си кух... Confused
Мисля, че това е дъното на всичко, което съм виждала в темата, а я следя откакто съществува. ooooh! ooooh! ooooh!

# 232
Е как? Ваня се снима и на погребения даже. Трябва да се знае, че тя се грижи повече за това дете от баща му, че тя е най-страдаща, най–всеотдайна........ Ааа, всъщност иска да сдобри родителите де, в името на детето Wink Много нечистоплътни хора има, много! ooooh!

# 233
  • София
Ванчето си пуска селфита от погребения до ковчега все пак. Sick

# 234
  • София
Червенкова е истински всеотдайна, по начините, по които тя разбира. Мисля, че е добър приятел, макар и крайна.

Когато Багата лежеше в Пирогов, тя нонстоп висеше там и нейното шумно и импозантно присъствие според мен вършеше работа.

# 235
Червенкова е истински всеотдайна, по начините, по които тя разбира.
Тя го разбира "пред камера", да няма някой, който не е разбрал колко е всеотдайна и колко е против неправдата. И какво точно прави като е импозантна и крещи от всякъде? Ще се разтрепери Борис? Ей заради такива изяви си пати тя... И не виждам как това ще помогне на Рени, напротив, ще я закопае.

# 236
  • София

Какви снимки от погребения е пускала?
Бооже, а аз мислех, че съм и истински фен...

# 237
  • София
Аз лично съм я виждала да кръжи из Пирогов заради Багата, без камери. Просто я засичах, защото и на мен ми се налагаше да ходя по друг повод.
Шумна е, не е особено изискана и е пълно тралала, но ако заумирам, ще се радвам да ми е наоколо.

# 238
  • София

Какви снимки от погребения е пускала?
Бооже, а аз мислех, че съм и истински фен...

От погребението на Павел Чернев беше пускала селфита.

# 239
Червенкова е истински всеотдайна, по начините, по които тя разбира.
Тя го разбира "пред камера", да няма някой, който не е разбрал колко е всеотдайна и колко е против неправдата. И какво точно прави като е импозантна и крещи от всякъде? Ще се разтрепери Борис? Ей заради такива изяви си пати тя... И не виждам как това ще помогне на Рени, напротив, ще я закопае.
Пати си, ама тези дето ѝ пишат под снимките колко е красива и слаба, сега пък ѝ ръкопляскат одобрително. Whistling Много е заблудена тази жена и все по-зле става, благодарение на “феновете“ си.

Общи условия

Активация на акаунт