Звездни компромати - 323 част

• 110 136
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Какво значи м/у другото? Човекът се е свързал с нея и я е поканил.
Някои хора се изживяват като английската кралица.
Това, разбира се, е моето мнение и усещане, не твърдя, че съм права, всеки вижда нещата по различен начин. До това интервю й симпатизирах.

# 676
  • Gotham City
Аз до колкото разбрах, тя е отказала не само, защото е било в чата, но и защото е писал за случая с нея, без нейно съгласие

# 677
А някой забеляза ли този надпис? Thinking
Скрит текст:

# 678
Аз до колкото разбрах, тя е отказала не само, защото е било в чата, но и защото е писал за случая с нея, без нейно съгласие
Нейно право е да не присъства, но да казва, че не е била официално поканена не е правилно.
По-официално от това лично създателят на книгата да се свърже с теб, здраве му кажи.

fuzzyblue, не , какво пише?

# 679
  • София
Искам само да вметна, че авторът на книгата е изключително неприятна личност, която миналата година упорито плюеше по Илиана и федерацията (тук, например), но след медала от Рио изживя катарзис и сега е пръв драскач на същата тази федерация. Той беше/е един от най-активно отразяващите случващото се с Цвети (вкл. с вадене на снимки от лични профили и съчиняване на статии по тях), така че, мисля си, тя има абсолютното право да откаже да участва в бъдещите му начинания.

П.С. Какво пише на рамото и?

# 680
Половината актриси в Холивуд бяха с руси и къси коси, но при тях не е чалга, а дръзко и смело решение. Не виждам нищо лошо в промените, които прави с косата си. Peace Нужно ли да бъде цял живот да бъде една и съща за да се харесва на хората?
Този надпис е бяла татуировка, но и аз не виждам какво пише.

Мария

# 681
По отношение на Цвети - да, бяла татуировка има - Aneta, името на майка й. Иначе, определено ми харесваше повече със старата си визия.

# 682
Какво значи м/у другото? Човекът се е свързал с нея и я е поканил.
Някои хора се изживяват като английската кралица.
Това, разбира се, е моето мнение и усещане, не твърдя, че съм права, всеки вижда нещата по различен начин. До това интервю й симпатизирах.
Ако вдигне телефона, както ме е намерил в чата и ме покани словесно, няма да е между другото...

И аз не виждам надпис. Нещо замазано има.

# 683
  • Sofia
Изглежда като белег

# 684
Ако вдигне телефона, както ме е намерил в чата и ме покани словесно, няма да е между другото...
За мен начинът на комуникация няма значение. А може и да е нарочно. Ако е било телефона сега нямаше да може да докаже, че е уведомена. Черно на бяло е по-сигурно.

# 685
Не е белег,личи си,че са букви,но не различих точно кои.Интересно ми беше за татуто на Цвети,благодаря за инфото.Мъжът ми твърдеше,че нещо криела,а аз му казах,че ми прилича точно на бяла татуировка.

# 686
Мисля, че е белег от процедурата, при която слагат дрен за да не задържа вода белия дроб.

# 687
  • Rock & Roll feeling ...
НСЧ, ти наистина ли не разбираш къде е проблема или просто не ти е симпатична. Първо тя дори не е поканена от самото начало и научава от съвсем друг човек. Поканена е за книгата по средата й, между другото,колкото да се " измият ръцете " . " Аз друго не очаквах,но трябваше да те уведомя. " - не е признак на уважително отношение. И то продължава  и в поканата за премиерата. И тя не е отишла на премиерата не защото е била  поканена по начин,който говори достатъчно,а защото тя е против да е включена в тази книга.
Така,че тук да се дипли за начина по който е поканена и че един вид тя е глезено детенце,защото искала да бъде поканена по друг начин е абсолютно изопачаване .

А самия факт,че си е позволил да  описва инцидента,при все,че не разполага с достатъчно информация и най-вече самата Цвети не иска - защо го пропускаш така усложливо ? За мен това е най-голямата наглост, която е добре да не се пропуска.

# 688
  • София
ако тази така наречена биографична книга, е писана за Ансамбъла по художествена гимнастика, нека е такава тогава. факти и споделяния на участващите в него.
Цветелина Стоянова трябва да бъде споменава само и единствено като спортист, част от този Ансамбъл.
личния живот на гимнастичките и случващото се в него, би следвало да се коментира само с тяхно съгласие и дадено изрично интервю за целта.
етиката изисква да споменеш "След претърпян инцидент, гимнастичката Ц. С. напуска отбора..."
ама защо, ама как, нямаш право да спекулираш, след като тя е отказала да го споделя. дори пред собственото си семейство.
това, че някакъв драскач прави свободни съчинения, не променя фактите и правилата.
и за жалост, превръща това иначе хубаво начинание, в пасквил.

а поканата в чат даже няма да коментирам.

# 689
От кога чатенето е синоним на официална кореспонденция?! И като гледам една друга тема, където лицемерието се бърка с доброто възпитание - не би трябвало да ме учудва нищо.

Общи условия

Активация на акаунт