Откраднат живот - тема 18

• 77 426
  • 789
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Божеее, Бонка колко е некадърна като "актриса", но важното е че тя се харесва.

# 286
  • Разпиляна във въображението
Добро утро!  Laughing

Вчерашният епизод ме наведе на една мисъл - дали бих била по-снизходителна към Генадиев, ако той бе по-добър човек? Не съм сигурна. Той разменя бебета, за да бъде жена му майка - така започна сериала. Но към това прибавяме незаинтересован баща /донякъде разбирам, защото наистина знае, че Калин не му е син, но все пак/, далавери в болницата, продажба на бебета, офшорни сметки, сега и съсипване на АГ поблазнен от пост в министерството. Ами гаден си е. И си заслужава всичко, дори и да не е заради бебетата, защото на децата явно не им пука, а има само една безпомощност на майка, че детето й се е нуждаело от нея, а тя си е живяла щастливо, и борбата на един мъж за истината и справедливостта.

Обаждането до Богданов за поста ме навежда на мисълта, че Генадиев е успял да се измъкне по някакъв начин от интервюто лъжейки и манипулирайки, играейки си с думите. Което ме разочарова. В интерес на истината ми се иска да си каже всичко Laughing

# 287
  • Sofia
Можеше и да го съжали човек, ако не бяха всички други далавери.

# 288
Накрая ще се окаже,че мястото му изстива не заради размяната, а защото Вили е предложила друга схема
Справедливостта няма да възтържествува, или поне не по начина, по който е редно

# 289
  • София
Бонка циганката, играе префърцунена госпожа, която се възхищава на друга образована циганка!  Joy
Еми прекалиха вече с глупостите.
А за Генадиев - нямам думи, първо от любов, после да пази името на Калин!  ooooh!
Поне за него да има възмездие, че иначе язък му за името на сезона.

# 290
Стана ми смешно колко гордо обяви, че и двамата ще са негови синове, с неговото име
А Янко?!?! Него никой не го брои, пропаднал пияница, дето ще мре.

# 291
  • София
Стана ми смешно колко гордо обяви, че и двамата ще са негови синове, с неговото име
Ами Янко не е велик професор, подплатен финансово.
Калин уж се интересуваше от биологичния си баща, но тази тема отиде в 6-та глуха, както продаваните бебета.
Не съм капацитет по циганския бит, но какъв беше тоя оркестър на двама души, и то от женска страна. Не трябваше ли свекървата да заведе цялата рода и изобщо - да командва парада?

# 292
Не знам, сериала загатва разни неща, оттук оттам, но никога не са изпипани...

# 293
Галя ми е все така супер нелогична. До вчера изскачаше от всеки ъгъл, притискаше Боби, мяташе се върху него с повод и без повод, а днес вече имала нужда от лично пространство. Държи се като пубертетка, не като зряла жена.

# 294
  • София
Мда, нямаше момент Боби и Вяра да говорят и Галя да не цъфне.
И Пеци започна подмолни тактики - да настройва Виолета с/у Богданов, тя и без това си има лична причина.
За разлика от друг път, много ми харесаха обиците й.

# 295
  • Другата България
Ами Янко не е велик професор, подплатен финансово.
Калин уж се интересуваше от биологичния си баща, но тази тема отиде в 6-та глуха, както продаваните бебета.
Янко предполагам ще го видим на сватбата на 25.

# 296
Дано сериалът приключи с този сезон. Гледам го, но много го разводниха. Боби страшно ме дразни вече. Напомня ми на старо гадже. Разглезен егоист! Докато Вяра се сваляше с Ясен щеше да се пръсне от ревност. Като видя, че е  нерешителна и няма да даде шанс на момчето пак се  врътна към Галя. Предполагам, че няма да ги съберат. Особено, ако са решили да има 4-ти сезон. Нали трябва да се запази интригата!
Генадиев дълбоко в себе си не е лош човек. Бонка добре му го каза- под маската сте добър човек. Дано да се осъзнае, но надали. В живота често няма справедливост, а сериалът много ясно го показва.

# 297
  • София
Генадиев е като повечето от нас - микс от положителни и отрицателни качества. Добър е за пациентите, но за близките си хора - добър е само, ако не го ядосват и му играят по свирката Жени е кукувица, но той се държи с нея все едно тя е направила онова мазало, а не той.
Така че репликата на Бонка за мен е лишена от смисъл, освен ако нямат предвид, че за него пациентите са повече от роднините.

# 298
Да, затова остави племенницата на жена си със специализантка, не  я погледна докато не умря, а после беше щастлив, че кардамончо му замаза следите
Мноого е добър с пациентите, супер е даже  Joy

# 299
  • Разпиляна във въображението
Генадиев е загрижен за пациентите си, освен ако не трябва да свърши нещо друго. Сценаристите не могат да му намерят място - лош ли е, или не. И в сивото съвсем не е, защото уж защитава персонала, но когато му трябва ги унижава /Романова/, уволнява /заради покрива-детско отделение/ и в крайна сметка ги харизва за частно АГ. Уж се грижи за болницата, но с лека ръка се съгласи да затрие част от нея заради пост и още пари. Отделно отклонява пари за лаборатория, от която печели и т.н. Единствено му признавам любовта към Жени, но всичко друго е в сенки.

На Бона приказките и играта й на масата бяха безумни - Не Ви познавам, но гласът Ви ме успокоява...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт