Откраднат живот - тема 18

• 77 181
  • 789
  •   2
Отговори
# 525
  • София
E, това ли беше горещата секс сцена?  Shocked

# 526
Казах ли ви аз, че "горещата" сцена м/у Вяра и Борис, за която той говореше в интервюто, тепърва предстои.... Laughing Laughing

# 527
  • София
Казах ли ви аз, че "горещата" сцена м/у Вяра и Борис, за която той говореше в интервюто, тепърва предстои.... Laughing Laughing

Еми тя Щърбева издъни сценария...  hahaha

# 528
Точно Вилиту да се оплаква, че "всички в тая държава са навързани като свински черва" не беше много уместно.  Thinking

# 529
  • Майна Сити
Абе това с туберколозата и гълъбите не беше ли епизод на Доктор Хаус?  Thinking

# 530
  • Разпиляна във въображението
Точно Вилиту да се оплаква, че "всички в тая държава са навързани като свински черва" не беше много уместно.  Thinking

Абе друго си е като "всички" те настъпят. Захариев добре й го рекна. Галя е много сладка  Laughing

# 531
Кога качват епизода на сайта? В командировка съм и нямаше как да го гледам по ТВ.

# 532
Пенев и неговата ме скъсаха от смях днеска ...
"Горещата сцена" на Тасев и Добрева беше като от латино сериал преди 20 години, той е отгоре и се целуват  Laughing

# 533
  • София
Кога качват епизода на сайта? В командировка съм и нямаше как да го гледам по ТВ.

Обикновено към 23.00 ч.  Peace

# 534
  • There I was on a July morning
"Горещата сцена" на Тасев и Добрева беше като от латино сериал преди 20 години, той е отгоре и се целуват  Laughing
Предишната на диванчето беше различна, сега малко разнообразяват. Wink

Този епизод беше интересен. Имаше развитие по основните сюжетни линии и младите май ще се вземат. Laughing. Хареса ми диалогът между Захариев и Виолета, и идеята, която и подхвърли - сама да финансира кампанията си. Не пролича тя да се е вслушала в съветите му и май единственото и добро творение ще си остане подарената рокля на абитуриентката.
     Историята с Борис и мащехата му ми се стори доста преувеличена. Предполагам, че той има наследствена част от апартамента, най-малкото от майка си. И не знам дали може тя да му отнеме всичко, съгласно завещание newsm78
     От промото за следващия епизод останах с впечатление, че ще се появи бащата на Наталия - този пациент, който Стаменова ще откаже да лекува. Да видим дали той ще разкрие някоя страшна тайна за дъщеря си - може и тя да е разменена.  Joy

Последна редакция: ср, 24 май 2017, 09:55 от Скубиду

# 535
Моля ви, само да не излезе накрая, че Наталка и Димчо са брат и сестра Crossing Arms

# 536
Той е от Варна. Няма как да са брат и сестра. Предполагам че историята на бащата ще се различава значително от тази разказана вече от майката, но нека видим какво са сътворили.

# 537
Много "гореща" сцена наистина.  Laughing

Моля ви, само да не излезе накрая, че Наталка и Димчо са брат и сестра Crossing Arms
  Joy Joy Joy

# 538
  • Разпиляна във въображението
Казах ви аз за бащата, ама  Whistling

# 539
На мен ми се струва, че се фокусират малко в повече върху отношенията на Вяра и Борис..вчерашната серия сякаш всяка втора сцена беше с тях  Grinning Иначе са сладки заедно  Heart Eyes
Като цяло вчерашната серия беше интересна, най-много ме изкефиха Пенев и Жанчето  Joy

Може ли да ми припомните кога започнаха отношенията м/у Наталия и Калин?

Общи условия

Активация на акаунт