Откраднат живот - тема 18

• 77 067
  • 789
  •   1
Отговори
# 615
Да, той е.
Аз пък го харесвам как играе

# 616
Ех, тази Виолета!

# 617
  • София
Хайде, следващия завъртян е зам. министъра  Joy

# 618

Ама поне е по - хубав, а и какъв глас....

# 619

Ама поне е по - хубав, а и какъв глас....

Хихихих така си е...

# 620
И сега Виолетка ще е тъща на Богданооооов.... Laughing

# 621
  • Луната ни пази
И сега Виолетка ще е тъща на Богданооооов.... Laughing
Едва ли след видяното зам- министъра ще позволи сватбата.

# 622
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че всички връзки стигнаха до своя край - не почувствах "възмездие", но толкова стигат силите на сценаристите. Главните герои се наредиха както трябва - Наталия и Калин, Сашо и Биляна, Женя и Иван, Вяра и Борис, Петър и Галя /дори след време/, Мазов и Хинова, Кръстева и Камбуров, Магда и малкия, Врабчев може да намигне на София и така. Съдбата на Виолета я виждам като постоянно в движение, постоянно да търси сделките и парите Simple Smile

# 623
  • София
Само на мен ли ми хрумва, че зам-министърът и Богданов играят заедно?

# 624
Не ми се вярва.

# 625
В моите очи, Галя се държа направо унизително с Борис. Може ли да излезеш в отпуск и всичките ти колеги да знаят, да заминеш при майка си,  а даже да не споменеш на гаджето си. Е това ако е комуникация в сериозна двойка....
И аз да бях на мястото на Борис щях да съм обидена и ядосана.
Галя и Борис никога не бяха истинска двойка. Имало е привличане да, но само това.
Вяра показа какво е истински да обичаш. Опитваше се да направи най-доброто за Борис, даже и на Галя помагаше със съвети за него.
Абсолютно подкрепям мнението ти Peace

# 626
Само на мен ли ми хрумва, че зам-министърът и Богданов играят заедно?

Възможен е и такъв вариант, но ще разберем за това в следващия сезон.

# 627
Във връзка с предишното мнение - има ли някакви новини за нов сезон?От всичко прочетено до момента, а и някои мнения в темата останах с впечатление, че няма да има  newsm78

# 628
Поизчерпа се вече основния сюжет, основните интриги са към финал, а и зрителския интерес явно не е нарастващ щом не са потвърдили официално досега че възнамеряват продължение. Ако наистина нямат сериозни идеи как да го продължат ще е по-добре да се спрат дотук за да останем с приятно впечатление от сериала като цяло. Не че не бих гледал и продължение, но ако ще е такова изсмукано от пръстите както столичаните най-вероятно ще престане да ме интересува.

# 629
Във връзка с предишното мнение - има ли някакви новини за нов сезон?От всичко прочетено до момента, а и някои мнения в темата останах с впечатление, че няма да има  newsm78

Последно, от достоверен източник знам, че ще има и следващ сезон. С какво ще го запълнят обаче, не зная.

Общи условия

Активация на акаунт