Аз като цяло нямам предубеждения към отворените лекарства, мисля че вършат същата работа.
Шшш, да не ме чуе ММ, щото е мега педантичен ... тцтцтц ...къде го намерих такъв бреее

(според него всичко трябва да е изгладено и причината не е, че е измачкано). Обаче явно не е случил на жена, защото аз изобщо не споделям това мнение относно гладенето. Явно голяма част от мъжете са такива, с майки от поколението, за което беше немислимо да няма сготвена манджа всеки ден или да не са ти изгладени всичките дрехи, включително бельото и чорапите. И също съдомиялната е вредна, понеже ползва химии ... И нектарините също трябва да се белят, въпреки че нямат мъх, но не се знае до какво са се опирали, нищо че ги измиваме добре с хладка/топла вода ... А един път (един!) измих бибата на малкия с течния сапун в банята, понеже кухнята с бебешкото веро ни е на долния етаж и не ми се слизаше по тия стълби за 258-ми път този ден и той като видя и ми се скара, че съм щяла да натровя детето, понеже течния сапун попивал в силикона и бил най-голямата химия от всички ... 
Защото не може да каже К и Л.
Но иначе много приказва - вчера се прибира от ясла и ми казва "Мамо,Ваьо много плака яслата за мама,тати" 

Браво на момичето. При нас каката дори не казваше „р” до скоро. Говори от съвсем малка, но „р” и беше трудно и дори сега успява да го каже само в някои думи. Даже беше започнала да ме дразни баба й, че я караше насила да повтаря тази буква само и детето се стресна и засрами и много дълго време прескачаше напълно буквата. Малкият също не казва „р”, но той не може да казва много букви и говори по-неразбираемо.

"луна" е "муня"
Много е далеч от проговаряне.

)