ДУБАЙ - тема 13

• 137 281
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 120
  • ПЛОВДИВ
jully 20, виж Pier 7 на марината и Bar 360. Заведенията на Dubai Marine също са ок откъм гледка, цена и качество. Пиша от тел и не ми се търсят линковете. Влез в зомато.ком - има менюта, цени и рейтинги. В Групон има добри сделки за вечери. Избираш и после проверяваш в зомато рейтинга.

Благодаря много - ще ги разгледам обстойно. Simple Smile))

# 121
Освен от официалния уебсайт на Бурдж Халифа някой резервирал ли е билети от друго място ?
https://www.getyourguide.com/dubai-l173/dubai-desert-safari-with … fa-ticket-t61841/
това добра идея ли е ?

# 122
Здравейте отново!
В предния си пост забравих да попитам какви са вариантите за трансфер Летище - Хотел - Летище и къде може да се намери подробна информация? Скоро пътувах до Италия и там автобусът спира на удобно място, съответно лесно и успешно чрез Метрото се придвижихме до хотела. Мисълта ми е дали в Дубай има такава възможност. През цялото време на престоя си в Милано използвахме изключително и само Метрото и беше страшно удобно. В Дубай окончателно решихме да ходим чрез самостоятелна организация, та затова в момента проучвам как да стане предвижването. ☺

# 123
Ние решихме да си вземем кола под наем Simple Smile смятахме, смятахме и решихме че ще е най-изгодно

# 124
Вижте в началото на темата мисля, че има информация за трансфер от летището Simple Smile

# 125
Наистина с кола е изгодно. Ако някой знае приблизителна цена на трансфера от летището до града с този автобус, ако може да сподели. Ще летим с Wizz Air, живот и здраве.

# 126
Здравейте, Ако някой може да помогне, че съм малко в дилема. Ще съм в Дубай ноември на гости с децата (17г и 15г), ще ги водя единият ден на аква парк Wild Wadi. Оказа се обаче, че ако си гост на някои от хотелите от веригата Jumeirah, то имаш безплатен достъп до аква парка и до частният им плаж. Намерих цена 300 евро (без таксите, но пък с кеш бека от уизеър се изравнява) за нощувка със закуска и вечеря в Jumeirah Creekside hotel , което мисля е изгодно от гледна точка на закуската и вечерята, пък и да им направя кефа да спят една вечер на хотел, но чек ин е от 15:00. Въпросът ми е някой ако е бил там може ли да ми каже ако направим чек ин в 15:00 ще имаме ли време да отидем на частният им плаж Jumeirah или ще е късно? И дали в деня след нощувката ще можем да ползваме аква парка?

# 127
Вижте до кога е валидна промоцията за всички хотели от групата или е постоянна. Вижте и дали с този хотел е ок. Т.е., преди да плащате, напишете го в мейл и поискайте потвърждение, ако не е обявено някъде по сайта им. Иначе, зависи до колко часа може да се ползва. От Крийка до У Уади е макс 30 мин. с кола. Към 3 са задръстванията от училищата, но макс 40 мин. имате. Освен това може да се пробвате и в 2 да направите чек ин. А може и на другия ден да влезете в аквапарка. От др страна 300 Е ще ви стигнат за вход, така че, престоя в хотела не знам дали си струва.

# 128
Вижте до кога е валидна промоцията за всички хотели от групата или е постоянна. Вижте и дали с този хотел е ок. Т.е., преди да плащате, напишете го в мейл и поискайте потвърждение, ако не е обявено някъде по сайта им. Иначе, зависи до колко часа може да се ползва. От Крийка до У Уади е макс 30 мин. с кола. Към 3 са задръстванията от училищата, но макс 40 мин. имате. Освен това може да се пробвате и в 2 да направите чек ин. А може и на другия ден да влезете в аквапарка. От др страна 300 Е ще ви стигнат за вход, така че, престоя в хотела не знам дали си струва.

Благодаря за отговора! Промоцията е постоянна, гледах на сайта на веригата и хотела я ползва. Идеята е да отседнем една вечер на хотел, просто да си направим удоволствието, пък съчетано с аква парка, частният плаж и закуска и вечеря ми се струва добра оферта Simple Smile

# 129
Здравейте :
Търся ваучер за  круиз с вечеря  по Марината на XCLUSIVE TRAVEL Blush

# 130
Здравейте,
Търся ваучер за Ferari World, Atlantis Aquapark, Miracle Gardens, Global Village, Бурж ал араб. Ака някой има, моля да ми пише.
Искам да попитам също някой ходил ли е в зоопарка в Дубай?

# 131
Новият зоопарк още не е готов, а старият е гола вода - не си го причинявайте. Хубави зоопаркове има в Ал Айн и Шаржа.

# 132
Miracle Gardens - не работи

# 133
да, миракъл гардънс и глобал вилидж след октомври отварят обикновено.

# 134
Отговорът на въпроса ми към миракъл гардънс " кога е откриването" :

Miracle Garden is now closed for renovation. As of now we don't have any exact date for reopening by November or December.
Once there is a date for reopening, the updates will be on the website.
Free to visit our website at ,www.dubaimiraclegarden.com
However, Dubai Butterfly Garden is open for a whole year. It has a live butterflies inside the domes since this is an indoor attraction with live butterflies that comes from different countries with different species and this is open whole year round, including Ramadan. Open every day from 9am-6:00pm only. It has separate entrance gate and separate entrance ticket fee. We do charge 50 AED per person and for the kids 2 years below  and disabled are free of charge.
Free to visit our website at  www.dubaibutterflygarden.com.

Mall of the Emirates is the nearest Metro Station, from MOE it will just take you 10-15 minutes via car.
Tickets are always available at the entrance ticketing booth of the Garden since we don’t have any online booking yet.
Looking forward in your planned visit.

за глобал вилидж :
The 2017/18 event will run from November 2017 to April 2018.

Общи условия

Активация на акаунт