ДУБАЙ - тема 13

• 137 297
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 135
всяка година е така. зависи от времето. обикн в края на ноември отварят. много вода отива за поддръжка, а и при високи температури китките няма как да виреят.

# 136
Добър ден разглеждам за Сафарита видях в първата страница линк http://www.arabiansafaridubai.com 
Искам да попитам доволни ли сте  и как става резервацията дали звънят нещо дали пращат потвърждение  Simple Smile

# 137
Здравейте, знае ли някой откъде мога да намеря книгата с ваучерите за отстъпка за Дубай. Не я намирам никъде. Има само мобилното приложение, а за него трябва посотянен интернет. Предполагам, че не навсякъде може да се свържем с Wi-Fi.

# 138
Книгата с ваучерите вече е налична само онлайн 🙂

# 139
Хартиени копия може да намерите в самия Дубай на място- в супермаркети, книжарници...

# 140
Благодаря! А резервирането на билети онлайн с ваучери знаете ли как става? Ще бъдем двама възрастни и едно дете. Тоест онлайн купувам за един възрастен и едно дете и после на входа даваме и един ваучер или на място трябва да закупим билетите и да дадем ваучера? Но ми се искаше от България да резервираме поне атракционите, което без ваучера няма как да стане. Спестяват ли се наиситна пари с ваучерите или е малко пресилено?

# 141
ЗА мен е пресилено и не си струва. Преди години бяха ок. Сега е по добре да се ползват сайтовете за колект пазаруване. Изчислете какво бихте ползвали, колко ще спестите и дали е рентабилно спрямо цената на книгата.

# 142
Има ли използвали този сайт https://www.getyourguide.com/dubai-l173/evening-dubai-desert-safari-t59115/
дали може да сме сигурни Simple Smile

# 143
Бе вземете най-накрая да поемете и малко риск, то не може всичко да ви се сдъвче и сложи в устата.
За ентертейнера хиляда пъти се писа, че не си заслужава да се купува за 4-5 дни.

# 144
По-нагоре беше написано, че Ентъртейнър е подходяща за по-дълги периоди на пребиваване там. Самостоятелното организиране винаги има своите рискове, както тити е споменала. Някои неща се разбират на място и не могат да бъдат предвидени предварително. Аз пък прочетох, че трансферът от летището до първата станция на метро, откъдето вече можеш да се прехвърлиш успешно към хотела си, струва около 2 евро. Не знам реална ли е тази цена, но мен в момента основно трансферът ме терзае, понеже всичките ми познати са ходили организирано там, а аз смятам да си рискувам. 😂

# 145
По-нагоре беше написано, че Ентъртейнър е подходяща за по-дълги периоди на пребиваване там. Самостоятелното организиране винаги има своите рискове, както тити е споменала. Някои неща се разбират на място и не могат да бъдат предвидени предварително. Аз пък прочетох, че трансферът от летището до първата станция на метро, откъдето вече можеш да се прехвърлиш успешно към хотела си, струва около 2 евро. Не знам реална ли е тази цена, но мен в момента основно трансферът ме терзае, понеже всичките ми познати са ходили организирано там, а аз смятам да си рискувам. 😂

Трансфера летище - хотел и мен ме притесняваше.
Като слезете от самолета вървите направо, взимате нол карта заредете си я с например 40 дирхама и си сменете дирхами от българия, след това следите табелата бус стоп качвате се на автобуса той спира пред метро ибн батута и с метрото следите в кой квартал ви е хотела слизате и така 😀 Ние бяхме в Теком Атана хотел и след като сляьохме от метрото се зачудихме къде ни е хотела и хванахме такси, а бяхме много близо

# 146
Мои приятели, които скоро бяха, казаха, че таксито било дори по-евтино от Метрото, защото ако например сме двама, трима и т.н. се дели и каза, че са плащали нещо от типа на 10 лв на човек за примерно 10 км, доколкото разбрах. Мен ми се щеше да знам точна цена трансфер летище-хотел-летище, за да мисля най-изгодния вариант. Иначе за хотел гледам в момента Tulip Creek Apartments, който е в Дейра, та ми се стори малко отдалечено.

# 147
Здравейте, пътуващите до Дубай с турооператори, моля споделете от кои агенции сте доволни.

# 148
Дейра и Бур Дубай са далече, гледайте Теком или Ал Барша

# 149
  • Пловдив
Здравейте, пътуващите до Дубай с турооператори, моля споделете от кои агенции сте доволни.
Ние бяхме с ЕКЗОТИК ХОЛИДЕЙ,много сме доволни,а наши приятели с Марбро тур-вече 2 пъти Peace

Общи условия

Активация на акаунт