ДУБАЙ - тема 13

• 138 610
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 195
Kissing Heart
Какви кредитни и дебитни карти се приемат на машините за изваждане на nol карта? Разбрах, че с кеш не става.
Ние кеш си взехме 😀

# 196
Здравейте,

Знаете ли в кои дни Джумейра бийч и Ал Мамзар са затворени само за жени? Намирам доста противоречива информация.
Аз като ходих през февруари беше петък мисля

# 197
Добър ден имам въпрос мъжете как трябва да са облечени за Джамията в Абу Даби Simple Smile

# 198
Дълъг панталон, нескъсани дънки, може къс ръкав, но не и потник. Ако не е подходящо облекло, също дават техни.

# 199
Дълъг панталон, нескъсани дънки, може къс ръкав, но не и потник. Ако не е подходящо облекло, също дават техни.

Можели обикновенни дънки които не са скъсани или трябва да си купя панталон

# 200
Може бе.

# 201
  • sofia
Здравейте дами! Предстои ни пътуване до Дубай октомври месец  и сме в процес на четене.
Имаме организирани билети, хотел и трансфер до хотела, чета ви от 1-ва тема и съм стигнала до 12-та, правя записки и после ще питам въпроси ако има.Бих искала сега да попитам има ли мнения за Hilton Inn Mall Of The Emirates ? Интересува ме закуска, нет ( много ми е важен, защото работим по този начин) дали е ок и всякаква информация ще е полезна. Благодаря ви предварително Simple Smile
Поздравявам всички писали тук - страхотно полезни сте, пътеписите са страхотни, снимки и информация за всичко!

# 202
Добър ден в петък се падам да съм в Дубай мол не сега видях че се пада ислямскат нова година затворено ли е нещо , пак ли всичко е затворено как стоят нещата при този празник Simple Smile

# 203
Като другите петъци, всичко си работи в Дубай мол, но ще има много народ.

# 204
Дубай мол в петък и събота е ок до към 12 на обяд. Следобед и привечер не си е работа да си там в тея дни. А и комбинирано с празник пък съвсем.

# 205
Дами и моето пътуване доиде утре пътувам 😇😇😇

# 206
Здравейте, приятели !
Исках да резервирам маса в "le cafe" в емирейтс палас в Абу Даби, но ми казаха че има миникална консултация от 100 дирхама на човек, когато се обадих ... а някои хора пишат, че ходят на по едно капучино от 30 дирхама ... някой ходил ли в скоро

# 207
  • ПЛОВДИВ
Здравейте, нашето пътуване наближава - летим на 4.10.17г.
За сега сме запазили самолетни билети, хотел, билети за Бурж Халифа, вечеря и разходка с круизно корабче около Марината, кола под наем и няколко ваучера за хапване. Какво друго смятате, че не трябва да изпускаме и е добре да платим предварително? От Сафарито се отказахме категорично.

Също колко дирхама да си обменим от тук и всичко останало в долари ли да бъде?

Благодаря Ви много.

# 208
Здравейте, приятели !
Исках да резервирам маса в "le cafe" в емирейтс палас в Абу Даби, но ми казаха че има миникална консултация от 100 дирхама на човек, когато се обадих ... а някои хора пишат, че ходят на по едно капучино от 30 дирхама ... някой ходил ли в скоро
Резервацията(трябва да носиш разпечатка със себе си) ти гарантира достъп до хотела(лобито). Без резервация може да те пуснат, а може и да не те; понякога е въпрос на късмет, понякога има някакви симпозиуми и не пускат туристи, не можеш да го предвидиш.

# 209
Сафарито е задължително 😀 страхотно изживяване е

Общи условия

Активация на акаунт