ДУБАЙ - тема 13

• 138 791
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 270
Исках да запазя билети за Бурдж Кхалифа+ аквариума в пиковите часове, обаче всичко е заето. И сега се чудя дали да запазя поотделно за двете, което ще излезе по-скъпо, или да запазя комбиниран билет, но се пада или само по светло или само след залез. Дилемата е как е по-добре да се види Дубай от високо - по светло или по тъмно?
Някой попадал ли е на хубава оферта за Сафари?

# 271
Исках да запазя билети за Бурдж Кхалифа+ аквариума в пиковите часове, обаче всичко е заето. И сега се чудя дали да запазя поотделно за двете, което ще излезе по-скъпо, или да запазя комбиниран билет, но се пада или само по светло или само след залез. Дилемата е как е по-добре да се види Дубай от високо - по светло или по тъмно?

Можете да седите на Кулата неограничено аз резервирах за 5 часа и го видях по светло и по тъмно

# 272

Можете да седите на Кулата неограничено аз резервирах за 5 часа и го видях по светло и по тъмно

Да, зная, обаче всички комбинирани билети от 2:30 до 7:00 са резервирани вече. А ако резервирам двете дестинации по отделно, ни идва малко скъпичко вече. Само аквариума е 100 дирхама

# 273
  • sofia
Привет!
планирам екскурзия през април и искам да попитам две неща: някой ползвал ли е настаняване през airbnb?
И екскурзиите и атракциите на английски език ли са?

# 274
  • Добрич
Здравейте! Наскоро бяхме в Дубай - през октомври. Всичко е ново и модерно. Въпреки това продължава навсякъде да се строят нови и нови неща. Бяхме в хотел Holiday inn express. Беше чудесен, стаята беше прекрасна, храната също. Качихме се на Бурж Халифа, но си резервирахме през интернет билети и излизаше в пъти по-евтино. Посетихме също аквариума в мола. Там влязохме безплатно, тъй като имахме код от буукинг за безплатни атракции. Аквапарка на Палм Джумейра също беше безплатен. Като цяло много ни хареса и със сигурност ще се върнем след 3-4 години, да видим как се е променил Дубай. Ако някой има въпроси ще се радвам да помогна, ако мога.

# 275

Да, зная, обаче всички комбинирани билети от 2:30 до 7:00 са резервирани вече. А ако резервирам двете дестинации по отделно, ни идва малко скъпичко вече. Само аквариума е 100 дирхама

А дата за следващите дни

# 276
Бях решила да посетим Дубай октомври, но не се получиха нещата. Сега си мисля за февруари, март но къжете тогава за метерелогичните условия тогава какви са? На мен ми се иска да можем и на плаж да отидем. Знам, че февруари температурите са поносими, но май съм чела че водата е студена тогава

# 277
http://www.arabiansafaridubai.com/eveningsafari.html
Момичета, това добра оферта ли е? Някой пробвал ли е техните услуги?

# 278
Здравейте, днес се върнах от Дубай  Grinning страхотно изкарахме!
Да кажа за Бурж Халифа - не се качихме, защото нямаше ваучери много отдавна през coupon.ae, на място беше 120 дирхама, но чакаш цялата опaшка.
През същия сайт, обаче, намерихме оферта за сафари и беше страхотно. По 50 дирхама на човек, взимат те в 15 ч. и те връщат чак в 22ч., имаше включена вечеря и програма с атракции, това беше най-вълнуващото и евтино прекарване  Laughing
Иначе скоро отварят Лувъра в Абу Даби - мисля, че днес или утре.
Скоро ще е готово и колелото на Дубай, но сега го видяхме само построено, без да е светнато и без кабинките.
Нещо ново, което е от последната година - Global village - има почти всички забележителности от целия свят.
И нещо от скоро за джамията в Абу Даби - преди пускаха жените само с дълги ръкави и дълги панталони и понеже го знаехме, се бяхме облякли целите. На входа се оказа, че на място ти дават облекло и те покриват цялата. Може би все пак е хубаво да сте с дълъг панталон / пола надолу, но нагоре не е нужно да си носите дълъг ръкав и шал за коса.

# 279
Какъв адаптер е нужен за контактите в Дубай, за да можем си зареждаме телефоните? Изглеждат ми като английските.
Искам също да попитам дали могат да се правят някакви разговори през интернет(ако има wi fi естествено), и през кое приложение. разбрах, че месинджъра му блокират разговорите. За писане няма проблем. И каква сим карта ще е най-удобно да купим?

Последна редакция: нд, 12 ное 2017, 20:12 от иванита

# 280
Бях решила да посетим Дубай октомври, но не се получиха нещата. Сега си мисля за февруари, март но къжете тогава за метерелогичните условия тогава какви са? На мен ми се иска да можем и на плаж да отидем. Знам, че февруари температурите са поносими, но май съм чела че водата е студена тогава
През февруари става за плаж, но за влизане във водата не знам...зависи от вас. Тази година бяхме в периода 18 - 24 февруари, аз лично не съм влизала във водата, но имаше много хора ,които влизат. Иначе времето е страхотно, не е голяма жега

# 281
  • Добрич
Какъв адаптер е нужен за контактите в Дубай, за да можем си зареждаме телефоните? Изглеждат ми като английските.
Искам също да попитам дали могат да се правят някакви разговори през интернет(ако има wi fi естествено), и през кое приложение. разбрах, че месинджъра му блокират разговорите. За писане няма проблем. И каква сим карта ще е най-удобно да купим?
Английски са, аз в хотела си поисках адаптер и направо ми дадоха такова като от зарядно, само USB-то да си пъхнеш.

# 282
Разговори са възможни през скайп, и то не винаги качествени.

# 283
Да, няма вайбър и месинджър разговори. Скайп е ок.

# 284
  • Sofia
Има кисинджър със сигурност

Общи условия

Активация на акаунт