ОКТОМВРИйчета щуреят- по цял ден се въртят и се смеят! -Тема 14

• 51 287
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
И те ухапа! Примерно де Joy

Joy Не - гледаше ме тъпо защо му развалям кефа и се разрева.  Joy

Мисис, стискаме палци! С теб сме! На нас ортопедът ни разреши проходилка, но педиатърът вчера ни наплаши и няма да го слагам в нея.

Пюр, успех на изпита.

Краси, ти поне сладолед си яла, а ние с ММ бяхме на диетолог за изготвяне на индивидуални диети.   hahaha

# 196
Добър ден от нас Hug Отчет :9кг и 70см,погледна ни белега от БЦЖ всичко било ок и така
Местните пюрета се ядат днес сме на пуешко,но ще правя вече само домашни че купешките сега не се тачат.

# 197
Хелоу от мен! Simple Smile Аз пак скиторя по света,а вкъщи се забавляват...Два пъти оляли бебка с вода, единия път и леглото! Grinning След това госпожицата си джопнала в пълния сещате се с какво памперс, та дядото я мил в банята, абе шоу. Simple Smile
На всички с болящи ги кокали- решението е следното, правите едно планинско катерене, имате чувството, че ще пукнете....на др. ден малко мускулна треска и сте като нови! Wink
Успех на учащите! Simple Smile Аз чакам няколко оценки още и се обявявам за приключила тая година! Simple Smile

# 198
  • София
Предвид диетите на lid, при поста Sho_82 реших, че е остслабнала с 9 кг и смъкнала 70 см.  Crazy

Adinko87 Къде си?  Simple Smile

Ох, като каза катерене. Имах точно същото изживяване, което описваш.  Laughing Беше ми писнало от света, щото нали е крив, пък аз съм права ракета  Mr. Green Едни приятели казаха - хайде да изкачваме Мусала.  Laughing Лежерна разходка  Sunglasses Аз, дето не бях мърдала повече от 1 км пеш от месеци, пушех по кутия цигари... Щях да умирам на последния преход. Даже отказах да се качвам, ама ме придърпаха. Наистина щях да умра, сърцето ми щеше да изскочи.

На слизане бях навита вече и оглеждахме и Кончето  Laughing

# 199
В Катания съм,прибирам се вече, де. Simple Smile Хахахаха да, същата работа, мислех, че ще си умра тихичко на вулкана....като слязох вече обмислях кога да нарамвам бебка и да я качвам на Вихрен! Grinning

# 200
Кристи браво за бисквитите и моите станаха екстра. Бамбина дъвче с венците. Обаче ужасно надебеля от тия "каши" - страшно обича въглехидрати с плодове. Хем по цял ден не спира и за миг.

Имам следните въпроси - които правите пюрета от пуешко, какво пуешко купувате и от къде?
Къде оставате мъниците да палуват, когато ви се наложи да излезете от стаята? Аз на пода, но тя и там вече стабилно напредва. Подариха ни кошара, но се набира на халките и се мъчи да излезе. Та обмислям варианти как да се справям.

# 201
И аз оставям в кошарата или в столчето за хранене, не че стои мирен, но за някоя минута става.

# 202
Оставям я на земята с включен телефон, таблет, лаптоп на детски песнички или в краен случай бейби тиви, но по него трудно се заглежда и бягам да свърша бързо работа си. То, тя постоянно си обитава пода, хич не я качвам никъде вече, бързачка е и ще тупне от високо.

# 203
В проходилката. Безумно облекчение е.

# 204
Хаха Роузи чул те Господ ама не,бавно и славно става разделянето с кг..Но все пак мърдам нанякъде Praynig

# 205
В кошарата или столчето за хранене. Понякога и на пода, на килима, но само ако е за няколко минути, за повече време бе става, че все някоя магария ще измисли и си трябва наблюдение Simple Smile В столчето за хранене е най-добре. Нареждам на таблата играчки и имам половин, един час спокойствие да свърша нещо у дома. Само от време на време ходя да събера изхвърлените на пода играчки, че сега всичко се хвърля.

# 206
В кошарата или столчето за хранене. Понякога и на пода, на килима, но само ако е за няколко минути, за повече време бе става, че все някоя магария ще измисли и си трябва наблюдение Simple Smile В столчето за хранене е най-добре. Нареждам на таблата играчки и имам половин, един час спокойствие да свърша нещо у дома. Само от време на време ходя да събера изхвърлените на пода играчки, че сега всичко се хвърля.

+1
Ако не става, в количката (летен кош) на терсата с куп играчки.
Ако и това не става, краен вариант - в кенгуруто, ако мога.

# 207
Буу нашето ли е най-голямото магаре, половин-един час спокойствие къде ти Rolling Eyes В кошарата освен ако не е пред заспиване, повече от 5мин не изтрайва, без да ревне. По-често още като изляза от стаята и надува гайдата. На пода вече ме е страх да го оставям, че е много бърз и само да види цел на интереса си, се изстрелва като ракета. Ще му преустройваме детска стая, че да обезопасим като хората. В хола като погледна и навсякъде дебнат опасности, да не говорим, че не блести чак от чистота Embarassed А столчето за хранене като вземе да буйства в него и ме е шубе, че ще го обърне. Добре, че започна да спи следобеда, че щях да изкукуригам вече

# 208
Мисис,  hahaha искрено ме разсмя!

Фиффи, и при нас е същото положението - нямам и 10 минути спокойствие за тоалетна дори. Може да ви е смешно, но ми се налага ако не спи да го мъкна с коша на колела с мен в тоалетната. Никъде не се задържа повече от 5 минути сам освен на спалнята и то, за да се мъчи да скочи от нея, та и тя не ми е вариант. Това кошари, столчета за хранене, килимчета, пъзели, гимнастики, шезлонг, люлка - нищооооо - той трябва да е в центъра и да гледа какво правя. Единственото ми спасение беше проходилката, но педиатърката вчера ни забрани, та от днес нямам никаква сламка, за която да се хвана....  hahaha

Момичета, може ли да ми споделите хранителните режими на вашите бебковци. При нас е следното:

З:  06:30 - 210 мл АМ
КЗ: 10:30 - 180 мл АМ
О: 14:30 - зеленчуково пюре 80 грама и 150 мл АМ
СЗ: 18:30 - 180 мл АМ
В: 22:30 - 180 мл АМ

Понякога се буди с рев през нощта и хапва пак.

# 209
А защо ви я забрани? В смисъл, нейната теория каква е Simple Smile

Моят яде:

З: 150 мл АМ
КЗ: 180 мл АМ
О: 240 гр пюре (с месо или жълтък)
СЗ: 120 гр плодово пюре + 120 мл АМ и 3 лъжици каша (демек пак 240 бгр манджа)
В: 210 мл АМ

Общи условия

Активация на акаунт