ОКТОМВРИйчета щуреят- по цял ден се въртят и се смеят! -Тема 14

• 51 277
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
Ако я обелиш, не би трябвало да има проблем. Или бъркам?

# 181
Праскова и кайсия аз съм давала от готово пюре, белени би трябвало да са.

# 182
В България дават ли цитрус? Нещо имам спомен, че даже и кърмачките не трябва да прекаляват с количествата, че нещо дразни стомахчето. Е тука може, даже много добра идея ми даде лекарката ни - обелен и разрязан наполовина, напречно. И се дава в устичката на бебето, може и малко да се стисне, да потече сок. Охладен мисля, че ще действа добре на болезнени венци. Така де, вместо да смуче ледена гризалка, по-добре и малко вкус да има Peace

# 183
Праскова и кайсия аз съм давала от готово пюре, белени би трябвало да са.
5 час му няма нищо, да пюре беше Peace
Фифи, цитрус не се дава, поне според моят педиатър. Не е ли много киселинен/алкален, ще се скъса от колики.

# 184
От цитруси и аз за момента се въздържам. Като знам мен как ме свива стомаха понякога след един фреш от портокал или грейпфрут, мисля да изчакам с даването на малкия.
Пюрето от нектарини, круша и папая се прие чудесно. Изяде към 180гр и отделно 100 каша, лакомник голям. За сметка на това днес ще я кара на 4 хранения.

# 185
А то ще близне там 10-15мл сок Simple Smile Тъкмо да го проверя дали е наследил само апетита (да се чете лакомията) на майка си или е изкарал късмет и със стомаха от алпака bowuu

# 186
Привет и от мен! Благодаря на всички - почерпката е по избор.  Whistling

Краси, честита месечинка и на вас и много зъбати усмивки!  Hug

Фиффи, бързо да оздравявате.  Hug

Днес дадох коричка домашен хляб да смуче - той обаче реши и да дъвче и отхапа за секунда такова голямо парче, че се принудих да му бъркам в устата да го извадя... Shocked

# 187
И те ухапа! Примерно де Joy

# 188
Привет момичета вчера давам заек с картофи на Хип и не го иска ауууу какво мръщене падна и реших да го снемеся с авокадо и го ядеше .  Кайсии и праскови някъде края на юни ще давам.Имах гости тея дни и малко се загубих .Желая ви хубав ден Simple Smile

# 189
Добро утро! Благодаря за пожеланията!Ядеше ми се торта, ама мъжо домъкна само сладолед, та така отбелязахме 8-мия месец.
Кристи, ти нали даваше череши, как ги даваш?

# 190
Анита, консистенцията на заешко с картофи на Хип е ужасна (също както и на тиквички с картофи). Винаги гледам да добавям към него нещо по-течно, за да се хомогенизира сместа, например чист морков или чист пащърнак, или тиква.

# 191
И аз тези гъстите пюрета ги разреждам или с чист морков или дори с малко АМ. Иначе нямат ядене.

# 192
И аз тези гъстите пюрета ги разреждам или с чист морков или дори с малко АМ. Иначе нямат ядене.

+1 и с тиква става, къде що има картоф, вкл. и домашно да си направиш става много гъсто.

# 193
  • София
Добро утро!

Моят герой спи. Скоро ще се наспи обаче  Laughing

Вършее с проходилката, голяма забава ми е Laughing Ходи до фурната, проверява я, пипа ми усилвателя  Laughing Ако пусна телевизора, особено на рекламите ме бута с ръчичка да не му преча да гледа  Joy Joy Joy

Вчера валя доста при нас. Излязохме на кафе в района. Надявах се за разходка, ама тичах под дъжда само  Laughing

За днес - тиквичка с ориз, морков, пуешко, масло и копър.

Сварих 2 пуешки бутчета. Вчера обезкостих и прибрах във фризера. Излязоха 10 порции, много доволна.

Влизам в сесия и ми трябва стискане на палци  Whistling Pure_nature го караше с учене, аз ще разчитам на вашето стискане на палци  Mr. Green

# 194
Мисис, стискам палци, ще се справиш, аз утре имам изпит   Mr. Green
Патето не ядеше в началото готовите пюрета с картоф, но леко полеко свикна с консистенцията им. Все пак трябва да си тренират и дъвкателните рефлекси. Вчера изяде цяла бисквита и когато отхапе по-голямо парче го избутва с език навън. Много ме е страх и само дебна да не се задави, но знам, че трябва да я оставям да опитва и учи.
Днес за обяд има пуешко на хип, а домашните след изпита ми.
Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт