ОКТОМВРИйчета щуреят- по цял ден се въртят и се смеят! -Тема 14

• 51 270
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
Лид, мила, и на мен ми става лошо като се возя отзад, затова съм толкова радостна, че се завърнах отпред. Не е каприз, а си ми става зле, особено при завои Sad
Крис, благодаря за идеята да използвам за замразяване на пюре контейнерите за кърма на Авент. То кърма нямаше, поне за нещо друго да свършат работа. Направих плодово пюре от нектарини, круша и папая (и аз от Лидл ги взех). Много ароматно и вкусно стана. Утре ще го предложа и замразих две дози.

# 166
Нашият беб беше болен (първоначално уж от сухия въздух и студа!!). После почна да вдига температура, ухото червено, на грип си отиде работата. Поне му се размина засега антибиотикът. Веднага разконсипирах един друг калшящ мъник в яслата, ама какво да се прави, ще обменят тепърва играчки и вируси Rolling Eyes Пък и нас от спешното си ни разписаха бележка, че не е заразен и да си ходи на ясла newsm78

Та по този повод ходих и при още една педиатърка, препоръчана уж от колега. Ами стана ми смешно, явно и тук всеки си е с неговата си схема на захранване. Според тази месо чак след 10 месеца, жълтък след годинка. А и кокосовото масло, дето цял месец го давам без грам проблем, според нея е алерген и трябва да го спра. Нещо не ми вдъхна доверие, остваме си при нашето хипи. Само да не се налагаше да пътувам по час - час и половина в посока, животът ми мина в Убер Tired

# 167
Фиффи бързо да оздрвява бебето  Hug

# 168
Добро утро! Ние днес правим 8м., чак се чудя как толкова бързо мина времето....вече стоим седнали, опитва се да пълзи, но обича да се търкаля най-много, и се появи първото зъбче, като очаквам и второто тия дни Simple Smile.
Честита месечинка и на Лид, да са ни живи и здрави бебоците!

# 169
Честити 8 м на мъниците  Hug направо полетя времето, да са ви здрави и много да ви радват.
Хм, замислихте ме за предната седалка, може да пробвам днес, че пак ще потегляме за два дни в София.
Бурканчетата с пюретата, които затворих в камерата са супер. Пилешкото е чудесно, пасирано с малко бульон, Патето се облизваше вчера в комбинация, забележете, с френски червен картоф  Mr. Green и пащърнак. Днес ще е само на зеленчук, но нещо готово, че няма хубави зеленчуци тук, ще си накупувам от София да й наготвя.
Хубав ден дами!

# 170
Моето кюфте усилено се търкаля, застава на колене и изстласква дупето, все едно набира скорост да излети. Скоро сигурно ще пропълзи нормално, а не да се подпира с глава и да избутва дупарата.
Имаме си и втори зъб Simple Smile
Започнахме с месцето (пуешко), харесва се.
Днес сме на ехография на коремни органи Simple Smile

Ужасно бързо лети времето сега, с първото ми дете доста бавно ми се стурваше....

# 171
  • София
Добро утро!  Hug

Честити месечинки!

"Скоро ще разберете, че не тя живее у вас, а ВИЕ живеете в НЕЙНИЯ апартамент".
Joy Joy Joy

Много, много истина има  Laughing Особено откакто го прочетох се оглеждам из нас и виждам точно това  Mr. Green

Станала съм в свети зори (7 часа  Mr. Green ) и почнах да готвя, че изядохме всичко. За днес - тиквичка с морков, ориз и жълтък. Сложих от домашния копър  Party

Сега варя едно пуешко, което после ще направя на порции и ще замразя. Героят спи  Laughing

Обещала съм и на ММ да сготвя. Поръчал си е супа топчета и баница  Laughing На кулинарна вълна съм  chef

# 172
Честити месечинки! На мен пък все ми върви бавно времето  Rolling Eyes

# 173
Честито месечинки Hug
Мисис,идваме във вас за вечеря Mr. Green

# 174
Честити месечинки на децата, излетя това време..

Забравих да спомена, те тук са по-различни със захранването, но все пак. Аз плодовете вече ги давам сурови на парченца да си гризе вкъщи, но нашата пед каза, че изобщо не е имало нужда да ги правя на пара и в началото. Ябълката ако правя пюре за яслата я стържа, но бързо потъмнява. Подправки зелени също каза без варене да ги добавям на вкус.

# 175
Моят на парчета нищо няма да яде  Rolling Eyes

# 176
Мачкане, стъргане върши работа. Пробвай с банан, така качествено се омазва  Laughing А твърдите неща нали няма зъби и общо взето само ги смуче, ама току набутал някое грамаданско парче в устата и пробва с другата ръка да намушка още едно hahaha Гладник си е той, на майка си прилича bowuu

# 177
Има зъби и още как. Ама много по-интересно е да се взима и хвърля след това  Mr. Green

# 178
Аа това също, да Simple Smile Или тъкмо реша, че добре е хапнал и като го вдигна от стола, отдолу съкровища Mr. Green

# 179
Честито на празнуващите!
Днес сме по трасето напред-назад.
Дадох био  hahaha праскова, напук на мнението за мъхестите, яде, че му плющят ушите, но ще дебна за пъпчици.

Общи условия

Активация на акаунт