ОКТОМВРИйчета щуреят- по цял ден се въртят и се смеят! -Тема 14

• 51 277
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
ъъъъъммм а де, ние още за баткото взимахме, та не знам....

скивай това, същото беше нашето
http://bebelandia.bg/productv/13806/prince-lionheart-predpazna-l … -4-agalcheta.html

# 151
Пош, благодаря ти. Тази лента ще ми свърши чудесна работа за холската секция. Дано в Джъмбо има подобни.

Кристи, ти си майстор кулинар! А от къде взе брашно от елда? И ти ли от каменни мелници? Аз в Кауфланд и Фантастико не намерих...

# 152
lid, в била съм виждала от елда брашно. Аз си купувам готови каши. За сега съм дала оризова и от елда. Глутен ще въвеждам с овес.

# 153
Уфффф, като се сетя за обезопасяване направо ми се при****... Преди няколко години, когато взехме този апартамент, той ме грабна с интересния си дизайн, всичко е на нива със стълби, има колони, коитопсе извисяват по средата на хола много, мнооооого ъгли. Преди ми изглеждаше рай, а сега като ад! Колко пъти съм падала по тея стълби, и съм се блъскала в колоните! А с мазилката суахили, направо се довършихме. Недай Боже да се зажулиш в нея направо кожата сваля. Как ще се обезопасяваме хич не знам. Нито проходилка може да се ползва, нито да се лази, направо си е мъка! А аз съм усложнила хавата допълнително със огромни стъклени вази,  изчанчени саксии и ръбливи статуетки... Мъка, мъкааааа

# 154
А за обезопасяването аз съм прибран малко неща имам отвън не обичам вещи върху скрина...Само сключващи елементи и капачки за контакти ще ми трябват Simple Smile

# 155
Момичета, малкият е вече със столчето за кола на Jane Exo, което купихме. В момента съм в търсене на летен калъф за него от памучна материя, за да не спарва лятото. Оказа се, че оригинален такъв за този модел не се внася и сега трябва да търся някакъв тип универсален, който да пасва на столчето. Идеи къде да гледам?
Иначе мога да се похваля, че официално се завърнах на предната седалка на колата и малчо си се вози без проблем сам отзад в посока на движението. Столчето е с изофикс база, доста е високо и си гледа през прозореца и си пътува с кеф. Сложихме допълнително огледало, за да го наблюдаваме отзад.

Вчера въведох телешкото, още няколко дни и мисля да подпуквам овеса и лека полека да захранвам с глутен по схемата овес, ръж, ечемик, пшеница.

# 156
Лид, от един био магазин, ама би трябвало и онлайн да я има.

Пош, тая ми идва скъпичка за целия апартамент. Ще погледна все пак в Джъмбо.

# 157
Шошии, разсмя ме искрено с обезопасяването Simple Smile Като търсихме апартамент и ние гледахме няколко артистични мезонета, които имаха много чар, но тогава си казах, че искам конвенционален, стандартен апартамент, с прави стени и стаи с правоъгълна/квадратна форма, точно от гледна точка на децата. Обезопасяването още не ми е на дневен ред, не съм взела проходилка и малкия за сега си обитава кошарата, шезлонга, столчето за хранене, активната гимнастика или килима на пода пода в детската под моя надзор. Ама ние сме назад още, не пълзи, даже още не седи стабилно.
Грижа ми е на мен котката, според мен ще стане кошмар като пропълзи и проходи калпазана. Сигурно ще се захранва с котешки гранули и ще бърка в тоалетните и...

# 158
Шошии, ще го ограждаш бебока, отдолу детски килимчета, някакви има.
Яко си е апартамента да е по-разчупен, все пак пълзящият период ще отмине, после ще кани гаджета Grinning Grinning

# 159
Мдам, малката принцеса Мушмула вече си има детски кът в хола (който непрекъснато се разраства, и скоро ще трябва да си пия кафето в активната гимнастика), разпиляни играчки върху 4 комплекта пъзели, гимнастики, столчета, джунджурийки... А познайте колко внимание му обръща. Аз чат пат сядам там и си играя. Иначе когато пропълзи/проходи /пролази/продрапа, ще сложа и ограда и всяко прасе да си знае кочината! Както вика комшийката "Скоро ще разберете, че не тя живее у вас, а ВИЕ живеете в НЕЙНИЯ апартамент".

# 160
 "Скоро ще разберете, че не тя живее у вас, а ВИЕ живеете в НЕЙНИЯ апартамент". Аааа шоши това ми хареса

# 161
Пош, благодаря - имам Била наблизо ще погледна и там. Аз от кашичките съм  давала само оризова и изобщо не може да я понася малкият, следващият път мисля аз да му сваря ориз да видим ще му хареса ли.

Ели, честито завръщане на предната седалка!!! И аз мечтая за този момент.  hahaha Но с нашия "кротушко" сигурно до първи клас ще се возя с него отзад... майтапа на страна, но на мен ми става и лошо на здната седалка и едва издържам пътуванията...

Кристи, ни съм фен на онлайн пазара.  hahaha

Шошши, както описа апартамента си го представих като минно поле.  Laughing

# 162
Уф, аз ако можех, само онлайн щях да пазарувам Grinning

# 163
А тези,които имате камини за отопление,как ще обезопасявате? С метални решетки,като при леглата ли?

# 164
И аз ще трябва да започна с обезопасяването наново. Баткото наскоро изчопли и последното останало ъгълче на масата. Сега ще е по-трудно, защото по земята е пълно с колички, влакчета и какво ли не.
Моите и двамата винаги са се возили сами отзад, столчетата са по посока обратна на движението.
Опитва се да пълзи, но не може още. Също и не сяда. С храненето има напредък, вече изяжда около 80мг.

Общи условия

Активация на акаунт