ОКТОМВРИйчета щуреят- по цял ден се въртят и се смеят! -Тема 14

• 51 802
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Пош,  погледни го от веселата страна.  Hug

Поли, и аз съм бира-фен, то и ми личи по шкембето  hahaha.
Но пък и едно хубаво бяло винце с прекрасна паста... мале размечтах се.

Те на Крис, ребрата пословични, а дано докато станат нашите първи клас ни направи поне веднъж. hahaha

Мисис, голям сън сте му ударили! Браво на момчето.

От няколко нощи все ми се будеше намокрен и вчера взех памперс 4, въпреки че сме далеч от 9 килограма и снощи издържа цяла нощ без пропускане.  Party

Адинко, къде си? Пак ли забегна по топлите страни?  Sunglasses

# 481
Пош не гледай нещата от веселата им страна - ако ММ даде солета на детето в мое отсъствие ще свърши с забита солета в окото - Чуби по Хичкок  Mr. Green
Слава Богу ми знае адета и играе на сигурно  Mr. Green

Моята пуешко - мангова измишльотина обра точките определено.
Тази нощ спахмеее хорааа, направо се родих! Сутринта след като торпилираше около два часа съня накрая отново я подеби и вече с последни сили се влачеше и накрая заспа на килимчето си. Сега спи вече цели два часа - днес, Господ е българин Laughing Laughing Laughing

Вие сте клуба на веселите пияници, мен като изтекоха вече два месеца от операцията сегиз - тугиз си пийвам по малко винце, ама наистина малко, защото от чаша ми омекват коленете...ЕГН - то не прощава  Laughing

# 482
Е, няма голяма драма, дал й, тя я посмукалае с кеф. Продължаваме напред.

# 483
Пош, и аз така мисля, не е нужно да се създава допълнително напрежение. Обясняваш спокойно и забравяте за ситуацията.  Hug

И аз успях да поспя. Ставахме само в 05:30 за хапване и поспахме после до 08:15. Сега пак спинка. Явно времето си казва думата... егати мрачнотията и дъжда. По принцип много обичам дъждовно време, но сега предпочитам слънце и разходка.  hahaha Така и така не мога да спя по цял ден и излежавайки се на дивана да гледам сериали и филми - тоест забранено му е да вали.  Joy

Чуби, патешко с портокалов сок и манго е проверена рецепта.  Laughing

# 484
Здравейте и от нас! Ние пък снощи не спахме Sad, като се събуди към 2 и до 4.30ч, пищя, игра и пя.Иначе сутринта поспа поне до 9ч. и аз със него де.И сега къщата е с краката нагоре, а мен ме мързи да оправям....та си пия кафето и каквото това.И при нас е лошо времето, но поне спря да вали и като яде зверчето ще излезем.
Хубав уикенд мами!

# 485
Оф, та вие, че сте скучни ... все спокойно обяснявате, все валс играете, няма танго, няма драма ... Mr. Green
Скрит текст:
Шегувам се

При нас изгря слънце и има дъги, страхотни са ... потегляме на пазар, лек ден  bouquet

# 486
Ние не спахме много,но сега напипах второто зъбче.  Party
Не че спря да ръмжи и да се киселчи,но все пак е нещо.  Mr. Green И пуйката не беше изядена с кой знае къв ентусиазъм,ама хапна де.
Тук вали от снощи и няма изгледи да спре.  Crossing Arms Чакам 30-те градуса другата седмица.

# 487
Оф, та вие, че сте скучни ... все спокойно обяснявате, все валс играете, няма танго, няма драма.

Оо... танго, салса, румба има - в спалнята.  Laughing

# 488
И при нас имаше много дъжд идваха ми гости роднини цял ден мина с тях вчера се трепях да чистя и накрая и подариха одеало за зимата....все едно аз зимата не съм си купила минимум две одела....като искаш да направиш подарък на някой по-добре дай пари отколкото безсмислен подарък

# 489
Имам следният проблем - пюретата, които замразявам в камерата след три дни престои в нея стават буквално гумени. В началото мислех, че е заради картофите, после заради карфиола, а днес извадих в същия вид пилето с броколи и грах.
И тя отказва да ги яде разбира се, но то е ясно, аз също не бих ги хапнала.
При вас така ли стават?
Новите пюрета от днес ги оставих в хладилника само, в нулата.
Така стават само зеленчуковите, плодовите - не.

# 490
Ми, моите пюрета са си ок, днес извадих пюре със спанак от преди месец и си беше супер, дояде ми се и на мед   Mr. Green. Аз салагам в бурканчето само пасирани зеленчуци, без масло, олио и добавки, а картоф и ориз си варя отделно, преди ядене. Ти изстудяваш ли  преди да ги мушнеш във фризера?

# 491
Поспаланки, спите ли още? Моят мушморок и таткото са на плуване. Аз направих два вида плодови пюрета за седмицата, едното от манго, нектарини и круши, а другото от папая, праскови и кайсии. Чакам да се охладят контейнерите на Авент и бутам във фризера. Само в едно стъклено бурканче ще запазя една доза в хладилника за утре. Друго не съм замразявала аз, като цяло съм повече на купешки пюрета, от време на време правя за разнообразие и кеф домашни.
Нашият човек се буди вече много рано, от 6ч е на крак. Баща му (който е дежурен в грижите около него в петък и събота вечер) вдигна ръце. Да избие някой зъб поне, че да се знае защо е тая кривотия.

# 492
  • Пловдив
От кога се дават зелен фасул,броколи,праз,зелени чушки( пипер) бебчо е на 6 мес.и половина въвела съм тиква,картоф,тиквички, морков, авокадо и от днес сладък картоф?

# 493
Добро утро!
Днес щяхме да ходим на турнир, но пак лошо време и пак оставаме вкъщи. Добре, че вчера в късния следобед сърдитото слънце се показа за малко и направихме една бърза разходка в квартала.

Чуби, пюре не съм замразявала и не мога да ти дам съвет.

Ели, и ние ставаме с първи петли - днес в 05:45.  Laughing
Преди си лягах към 01, вече лягам в 22.  hahaha
А как сте с дневното спане? Вече успява ли да спи през деня?

# 494
villi-vanili моята дъщеря е на 8 почти и яде броколи и много ги обича .Броколи и зелена чушка може да дадеш

Общи условия

Активация на акаунт