ОКТОМВРИйчета щуреят- по цял ден се въртят и се смеят! -Тема 14

• 51 800
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Лид, сложна работа е с дневния сън. В идеалния вариант спи по два пъти за по 30-40 минути, максимум час, единият път преди обедното пюре и един път следобед. Има и дни обаче, в които минава само с 1 сън. Не знам как издържа, то на мен ми се приспива. Поне вечер му падат рано батериите и в 20:30-21ч е отнесъл плувката. Лошото е, че аз лягам късно, преди полунощ не заспивам почти, ама май трябва да се науча.

# 496
Ели, и ние сме така със съня, 1-2 пъти през деня за по 30-40мин. и това е.Иначе вечер няма търпение да пие млякото и да заспива.
Ние снощи бяхме на бал ииии днес познайте как гледам  Shocked

# 497
Chuby, и моите зеленчукови стават гумени при замразяване, затова вече ги правя ден за ден, а плодовите ги навъртам накуп за 2-3 седмици.

# 498
Експерти, кажете как давате жълтък, аз мачкам, но пак остава на частички, аман!
Пак ли да пасирам 150мл, то ще остане половината по пасатора, чудя се...

# 499
Аз го стривам между пръстите, стои си на парчета, но си го яде.

# 500
Жълтъкът го измивам и след това го стривам м/у пръстите.Остават и по-едри парчета ,но тя си ги хапва.
Пюрета не замразявам.Веднъж само затварях в бурканчета.Правя ги за две дози,а тази,която е за следващия ден прибирам в хладилника.Преди да дам го затоплям и слагам масло.

# 501
Устина, има ли причина да се мие жълтъка или просто така по-лесно се стрива? Замислих се да не правя нещо грешно  newsm78
Аз давам половинка, намачквам с вилица. Остават парченца, но си го яде, не се е давил от него.

# 502
И аз давам намачкан с вилица , но сипвам малко от пюрето и донамачквам с малка лъжичка и бъркам.Така ми се смесва с пюрето и няма парченца.

# 503
И аз давам намачкан с вилица , но сипвам малко от пюрето и донамачквам с малка лъжичка и бъркам.Така ми се смесва с пюрето и няма парченца.

и аз така

# 504
  • София
Юхууу  Simple Smile

Ох, много неща ми се струпаха  Simple Smile

Ходихме за 2 дни в Банско на тимбилдинг  Simple Smile ММ и малкия бяха с мен в хотела. Те си се гледаха, пък аз се гледах с колегите.    Laughing Много хубаво беше.

Героят се държа. Малко се сърди на каките, ама да кажем, че бяха много хора, а той толкова накуп не е виждал  Laughing

Обаче не можа да спи вечер. Милия се опитваше да заспи, дупи се на някоя страна, ама не заспива. Пуфтя, въртя се и няма. Ама не се разсънва да си играе, ами си се мъчеше да заспи. То и аз се прибирах в 3  Crazy и си се гледахме с него. Поседим малко със затворени очи, после се поглеждаме, виждаме че другия не спи и се обръщаме на другата страна.  Joy И така до 6 сутринта  hahaha

Аз жълтъка почнах да го пасирам изцяло с другото пюре и то защото нещо не му харесва. Давала съм на парченца, не ме притеснява самото парченце. Само дето много ми се сърди и не иска да го яде. Последният път пасиран не го усети и беше добре.

# 505
Ели, измивам жълтъка за всеки случай да не е останало по него част от белтъка  Laughing.Мои си някакви измишльотини  Grinning,ама така ми е по-спокойно да не се обрине диването.
Днес ще я водя да я прегледат,че кашля от няколко дни,а сега всички у нас сме с кашлица.Сигурно сме лепнали някой вирус ,въпреки че други симптоми нямаме.
Тази седмица го дават да стига до 30 градуса  Nature Sunny

# 506
  • София
Нямам търпение вече и искам да става 30 градуса. И днес съм на път да пусна климатиците да топлят.  Confused

# 507
Здравейте, дами.
Ние отидохме за събота и неделя на село. Заредиха ме роднините със зеленажи, от био, най-био: спанак, лапад, киселец, копър.
Сега ще замразя една част, защото няма как да ги изядем всичките, преди да се развалят.
Набрахме си с баткото и много ягоди, яко се окаляхме, но си струваше, вчера до късно варих сладко..
Иначе беба е добре, той ММ освен солета и кисело мляко й дал Simple Smile
Няма пъпки, разтройство, нищо, значи въвели сме го успешно   Laughing

Времето е чудесно, едно синьо небе, обличаме се и отиваме в Борисова!

# 508
Благодаря, момичета!
Аз въведох и агнешко и стига с месарлаците, на 7 месеца ще е глутен, после кисело мляко Grinning
Хубав ден на всички bouquet

# 509
Ихааа, рано си го вкарала. Аз не смея  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт