ОКТОМВРИйчета щуреят- по цял ден се въртят и се смеят! -Тема 14

• 51 314
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Момичета от НОИ превод мисля ,че ще има към 4-5 юни .Днес дадох кайсия и много и хареса

# 586
  • София
Уви, дълъг месец е тоя  Confused

И аз днес дадох кайсия, също се одобри  Simple Smile

Пълзи днес младежа, аз готвя. Стигна до купата с храната на котката и вика: "Ам, ам" Mr. Green Не успя, днес.  Mr. Green

# 587
Аз ли съм марсианка - какво е това all stage?  newsm78

Чуби, аз ти изкупих фермерските зайци. hahaha
Утре ще варя един - цял. После обезкостявам, порционирам на парченца с тегло 20 грама, разпределям в пакетчета с малко от бульона, надписвам и мятам във фризера.

Мисис,  hahaha

Адинко, мислех си за теб. Пак си забегнала по топлите страни.  hahaha Блазе ти.  Party

# 588
Лид, значи, че са за всички групи. Ползват се от нула до четвърта.

# 589
 Joy
И аз така си помислих в началото, но после реших, че е конкретна марка на столчета и почнах да я търся...  ooooh! hahaha
Благодаря, Кристи.

Сетих се да питам някой ползвал ли е продуктите срещу стрии и целулит на Жоржея?

# 590
И аз ги гледах, но май ще са поредния скам Rolling Eyes

# 591
Ние сме с Jane Exo, 9-18кг. с изофикс. Вече се движи по посока на движението. Преди това бяхме с Макси кози кошница.
Лид, благодаря, ще се зарежда аптечката.

# 592
Честит първи празник на нашите хайванчета Laughing
Да растат здрави,весели и безгрижни Heart Eyes
И днес по лекинко с торти,пасти и шоколайн Laughing

# 593
  • Варна
Весел празник на всички малки и порастнали дечица, бъдете много весели и усмихнати🍭🍰🍼🍧🍦🍩☕🍬🍫🌼☀️🎆🎇🎉🎊🎠🎡

# 594
Честит ни най-хубав празник - нека има много детски усмивки, смях и веселие, а на майчетата да пийнат по винце и да се порадват на хубавия ден.  bouquet

# 595
Честит 1юни на всички малки и пораснали деца! Бъдете здрави и усмихнати .Детството е едно от най-хубавия години на човек .

# 596
Честит 1 юни ни всички дечица да са винаги засмени, весели и щастливи, усмивката да не пада от личицата им.

Уви нашата разходка днес се отлага. Снощи малкия цяла вечер плака и не можа да спи. Какво е това чудо наречено зъби. Голям зор видяхме, то не беше рев, кихане, кашляне и малко сополки за цвят. Температурата я поддържане 37.5 градуса, чак сутринта към 3.30 часа падна на 37. Сега човечето спи от осем сутринта и не смея да го събудя, че се измъчи горкото. Нашата разходка днес пак ще е до педиатърката. Вчера каза ако температурата не падне без медикаменти да го заведе пак, но мен най ме притисната тази кашлица да не е слязло на долу. Прилича на задавяне от слюнка и задна хрема в комбинация със запушено носле. Оплаках се.

Пожелавам на всички един страхотен ден изпълнен със забавления и детски усмивки.

# 597
Честит първи детски празник на нашите сладурчета! Пожелавам на всички да са здрави, усмихнати и да прекарват дните си в неспирно веселие!

Стейси,  Hug

Кристи, аз май ще ги пробвам и ще пиша има ли ефект. Такъв целулит ме е нападнал, а никога през живота ми не съм имала.
Да се похваля свалих 3 кг.  Whistling

# 598
Честит първи юни на нашите малки дечица! Да са ни живи и здрави, палави и безгрижни!

# 599
Честит празник мили мами и сладки дечица! Да са ни живи и здрави пеекрасните деца, да имат безгрижно и радостно детство!

По случая искам да ви покажа една статия и снимки в подкрепа на популяризиране кърменето на обществени места, в което и ние взехме участие
http://mamaninja.bg/мама/item/921-na-svetlo
http://naturalparenting.bg/na-svetlo-gallery/

Общи условия

Активация на акаунт