ОКТОМВРИйчета щуреят- по цял ден се въртят и се смеят! -Тема 14

• 51 310
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Честит празник на всички дечица живи и здрави много щастливи и обичани да са ни слънцата!
Пош чета че синът ти е бил с АБКМ( надявам се сте я израснали и всичко е ок) молбата ми е ако ти е удобно разбира се малко по подробно да ми обясниш как въведохте  или по точно с какво въведохте млечни продукти на мен ми казаха да внимавам и с глутена та и него кога,как и с какво сте въвеждали и месото също д-ра спомена телешко до 1,5 год.да не давам съдържало подобен белтък като в кр.мляко.

# 601
Да, израстнахме го още на две.Глутен въведох в осми месец с овесена каша.
След годинка започнах да слагам малко масло в попарата (правена с козе или овче сирене). После започнах да добавям и по малко краве.
Към две дадох телешко и риба.И след две вече краве прясно и кисело мляко.

# 602
Връщаме се от консултация,9кг и 72см Simple Smile
И като чакахме в коридора,една мамка беше в гръб и придържаше детенце,което се мъчеше да ходи. Ма не на пръсти,в буйки и си ходеше. И като се обърна майката,щях да падна,тя роди три дена след мен Shocked Shocked Shocked
Викам,бе кво е тва ходене,и тя се смее.....ми ходи Shocked баси мамата Shocked
Пък ние бухтите му с бухти гледахме надменно от високо,щото тати ни държа и рецетирахме О,Шипка Mr. Green

# 603
Честит празник на всички дечица! Да са живи, здрави и много, много щастливи!  Two Hearts

Мойта от днес е на диета! Grinning Мерих я оня ден, почти 8 кила, т.е. за 20 дена е качила към 600гр., та кашата вече е с 80мл мляко, 80гр плодово пюре и 2 лъжици каша само, дано има ефект, че.... ей такова дупе е отпрала  newsm30, няма нужда да става като мен!  Mr. Green

# 604
Честит ден на детето! Да са ни весели, щастливи и безгрижни! Хубав празник и на вас мами! Ние се докрахме с рокли и сандалки и ходихме на мелби, нали това се прави на 1-ви юни  Mr. Green

Поли, моето кюфтенце е 9.800, 72см и си пристъпва смело с уолкъра и по дивани и столове, не се спира. Голям мерак и кеф й е  Mr. Green
За празника й взехме една люлка и я закачихме в двора, но не е особено впечатлена, страх я е, но се надявам д свикне.

# 605
Ние днес след отрицателно манту втора БЦЖ. Трябва да има пъпка след ваксината, тя няма нищо. Явно пак не ми йвана. Що за работа?

# 606
Как изкарахте празника? Ние бяхме с малкия сами и продължаваме да сме де Sad. Водих го до нас в един парк, имаше детско празненство, не че се сеща много, но пък се разнообразихме малко.
Иначе тъй като съм сама, реших да си сипя малко вино за компания и да позяпам тв.Лека вечер!

# 607
Краси, не се сдухвай, че си самичка.  Hug
При нас нямаше нищо по-особено в деня. Ходихме до една площадка и се прибрахме. Реших да не го водя по никакви мероприятия на първо място, защото още не разбира и на второ заради навалицата, която ще бъде.

# 608
Ние ходихме с баткото по центъра, беше ужасна лудница и съжалих 100 пъти.
Догодина ще сме някъде в някоя затънтена паланка.

# 609
Лид, наистина се сдухах нещо, а не е типично за мен.Явно по цял ден с малкия ми дойде нанагорно, ноооо след още една чаша вино и утре ще съм на 6 Mr. Green

# 610
Лид, наистина се сдухах нещо, а не е типично за мен.Явно по цял ден с малкия ми дойде нанагорно, ноооо след още една чаша вино и утре ще съм на 6 Mr. Green

По въпроса със сдухването, абе супер ненормално е човек да е 24/7 с едно дете, както каза Шошии, на какви наркотици трябва да е човек Laughing

# 611
Аз, слава Богу, си имам комшийки. Вечер към 18, когато се прибират от работа, излизаме в градинката, големите деца играят, а те се редуват да дърмешкат бебка, така си почивам много добре.

Но и на мен ми идва много нанагорно и понякога ми избиват бушоните.

# 612
  • София
Малкият падна от леглото днес. Disappointed Relieved Бях до леглото, но обърната с гръб. Падна на крака ми. Бузата и на челото има червено. Head Band Майка ми ми каза, че ако дойдели социалните щели да решат, че малтретирам детето. Страшно ми помогна, направо невероятно. Rage Наздраве и от мен, че определено ми трябват повече питиета днес. Sad

# 613
Мисис Роузи знам как се чувстваш не си лоша майка почти на всяка майка се случва бебето и да падне.....Всичко ще наред не се обвинявай.Ние бяхме на консултация и ни измериха грешно .Предния път с дрехи днес по памперс и сега незнам колко е. Бяхме в Хиполенд не се разбрахме с мъжа ми стария тип или ликът ще купим и накрая нищо не купихме

# 614
Явно днес е ден за сдухване. Бях планирала поне два варианта с две мами съседки с техните дечица да празнуваме , я на сладкарница, я в парка. И двете ме предадоха и предпочетоха друга компания. Добре, че мама дойде и залях мъката си с бира. Аз ли съм станала чувствителна или ми липсва социалния живот вече. То и приятелките дето работят са ме отсвирили отдавна. Добре, че си пишем по форумите. Не ви ли липсва личния контакт или аз съм пропуснала, ако сте правили срещи?

Общи условия

Активация на акаунт