ОКТОМВРИйчета щуреят- по цял ден се въртят и се смеят! -Тема 14

• 51 306
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Кочкиииииии,гадни кочкиииииии!!!!!! smile3515 smile3511 smile3515

Чуби,ко мрънкаш пак бе?

# 631
Не Фиффи, ама е срамота млади хора сме.
На Кефалония едно американско семейство беше с двумесечното си бебе. Сменяха му памперси на плажа, топяха го в морето и се забавляваха.
До Пекин летях с една американка с тризнаци на три месеца, не я чух да се оплаче, стюардите бяха им направили кошара на средните три седалки и тя си ги кърмеше и сменяше. Ходим понякога до мола и обядваме с беба във Викторията, ходим на градински партита с нея...Живота не свършва като имаш дете, няма нищо за напасване.
Напишете нещо позитивно, похвалете се...
А така Аля, най-накрая едно позитивно мнение.
Тия дни слънце пече, не ви ли зарадва барем малко  Mr. Green

# 632
Ай, аз да споделя, седя си на двора, опънала краци по столовете, детето спи в количката, таткото се е изтегнал на ливадката, кучето дреме под масата, а аз си допивам биричката на сянка под навеса, след една приятна разхидка в гората и обилен обяд!

# 633
Аз не се оплаквам, ама определено има много за напасване. Нито мога с бебето да пътувам където и както ми скимне и да ходя по концерти, както преди, нито мога да вися по цели нощи и да спя после до обяд...примерно. Сега ако някой се оплаква НАИСТИНА и нон-стоп може и да е досадничко, ама не виждам лошо да изпусне човек парата като мрънне някой път. Simple Smile  Иначе нещата с бебе няма начин да не променят, лошото е когато човек не е помислил преди това, иначе драма няма.  Peace

Сега отивам да се скрия преди да ме е загризал някой... Mr. Green

P.S. Я кажете авокадото с кви зеленчуци върви, че аз такова не ям и да не забъркам на малката някой бълвоч?  Grinning

# 634
На мен детето не ми е в тежест, прибираме багажа и заминаваме, все пак и с кучето беше така, имаме тренинг, все с нас и навсякъде, както и сега
Ей, то туй недоспиване и на мен ми е голяма драма. Ходех по барове до ранни зори, а после на лекции, на работа, а накрая отново на бар  Mr. Green Кажи речи и тогава по толкова часове съм спала, но сега ми е тегаво, признавам си, а и вече не съм на 20+, то май май и това си оказва влияние. Ако можеше поне веднъж седмично да имам пълноценен нощен сън, друга песен бих пяла.
Ние също сме се подготвили за почивка в Гърция, взех пояс, оргомен, сега ще взема и мини басейнче, според мен ще й е много гот. Патето обича водата и ще й е айляк там.
Едит:
За авокадото тръгнах да пиша и се отнесох. Давала съм го само с банан намачкано, но и на мен ще ми е интерсно как и с какво да го готвя.

# 635
Чъби се развихри и ни смъмри набързо  Joy
Аз не се оплаквам, въпреки, че в момента сме в мнооого ревлив период. Тя реве, аз рева. Вчера като отказа пюрето го хвърлих по стената от яд. А казват, че децата цапали...  Joy
Но просто ми беше чудно как бебетата се напасват към нашия живот. Моя е адски динамичен, върша и се занимавам с 1000 неща и 1000 човека, и няма как дреба да не го промени тоя ритъм. Тя диктува правилата в момента.
А и Чъби, няма как една майка да е подготвена за това, което и предстои. Абсурд. В никоя книга не пише, че бебето ще реве денонощно без причина, а и да пише, теорията е на светлинни години от практиката. Не съм си мислела, че ще си гриза ноктите в очакване на малко ако. Не пише и как се отразява стреса върху родителите им. А и да пише...това да го усетиш е съвсеееем друго.
Та не се ядосвай. Остави хората да се оплачат и да си излеят душата. Това не ги прави лоши хора, просто нещо им тежи и искат дапго споделят, а хора, при които тези проблеми не са злободневни, няма как да разберат.
Иначе на мен ми липсва соц живота, но взех да го реанимирам и май ще оживее  Joy

# 636
Хаахаха, да Шошии, и ние имахме запечен период и денят беше просто прекрасен, когато намирах пълен смрадлив памперс! Grinning Никога не съм предполагала, че може човек да се радва на ако, ама е на!  Joy
Много по-добре е да изпуска човек парата редовно, отколкото да таи в себе си, така рано или късно ще гръмне и ще е грозно.
Сега за да сме честни има и хора, които ако не мрънкат - не дишат, такива и аз не издържам - признавам си.  Peace

И аз мислех да давам авокадото с банан, но след опита ми да и дам банан и нейният опит да повърне....няма да я тормозя, тъй че давайте идеииии!   Praynig

# 637
Адинко, аз съм го прибавяла към почти всички зеленчуци, включително и към оризова каша, но нещо не ми се получава на уреда гладко пасирано и то само авокадото (седи на топченца) и спрях да го давам докато не му намеря цаката.

Исках да попитам при всяко даване на банан ли има черни нишки в акото? Да кажа, че и аз му се радвам много на ако-то! Малкият постоянно е запечен и като си свърши работата съм на седмото небе.

За мрънкането - тук сме да споделяме и хубави и не чак толкова хубави моменти и най-вече, за да се търпим! Не всеки има на кой да мрънка, а понякога дори и да имаш не искаш да го правиш, защото знаеш, че ще го преживее два пъти по-тежко виждайки те как страдаш и се оплакваш.

Поли,  Whistling Whistling Whistling

# 638
Авокадо не се готви, дава се сурово, добре узряло. Моята го обожава и го яде с всичко. Давам го с грах, или с месото. Мазно е и върви добре на сухи храни.
Пюър кефиш.
Чакам с нетърпение да ми стане готов цър пъра, колко бира пие тази печена сланина.

# 639
 Grinning Grinning ако някой ми каже, че всеки ден с няколко месечно ревящо бебе, смяна на памперси, пюрета е невероятен, изключителен и уникален, и стремителен явно е на добри наркотици.
Не е вярно, че „чужбинските макйи” са машини. Всички сме хора, има добри и лоши дни, спирам по тази тема, извинете bowuu

# 640
Lid, Chuby, мерси!   Simple Smile Значи ще миксвам смело.  Simple Smile Аз мисля само да го мачкам, моя дзвер яде и по-буцесто пюре  Grinning

# 641
Лид,ма хич не ми прави таквиз джуки. Теб,Кристиянницата и Мисис ще си говорим на високо равнище #Cussing out
Кат зема едно дърво smile3512

# 642
# 643
Аз също не се оплаквам и смята ,че правилно живота да ни се напасва спрямо бебето .Всичко е различно няма как да е както преди. Исках да кажа,че живота си го определям спрямо бебето ако то плаче няма да пия кафе или да си играя на телефона...

# 644
Днес следобеда беше прекрасен! С ММ и едно майче , с което раждахме заедно в Борисовата на Барбекю бара. Бира и ребърца. Бебетата си гукаха и се смееха, а температурата беше идеална. Нито горещо нито студено. Голям кеф!
Е похвалих се!

Общи условия

Активация на акаунт