ОКТОМВРИйчета щуреят- по цял ден се въртят и се смеят! -Тема 14

• 50 930
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Аз пък мрънколя,и не защото аз знам много добре за кво иде реч на тема майчинство,ами защото както написа Лид,тук сме да споделяме и в добро и лошаво. Тва,че някой имат осем месеца майчинство и смятат мрънкането за анатема"Ай много тЪ мола" Sunglasses Stop
Мога многоооо да реболепнича,но няма да си връзвам здрав пръст,щото знам две и двеста Flutter
Кристо,ни ми са хили кат ущипана девственица,чи знайш ли мЪ кат зема сопата Mr. Green

# 646
Вземи нещо за ядене по-добре и се домъкни!

# 647
Аз се наядох вечи,ни въ щъ Sick

# 648
Ние десерт ще дадем!

# 649
Май ще ядете шамар зад вратът  Crazy

# 650
Кривотия Crossing Arms

# 651
  • София
Избягвам майки, които дуднат „ооо като почнат зъби/ясла/училище ще видиш кво е, нях нях” пълно е с такива, странен садизъм, не го разбирам.

Ооох, много мразя такива истории. Аз бях по-малката в рода (слава богу не в семейството) и винаги "моите проблеми" бяха ехееей, то е много лесно. Да видиш сега "кака ти" колко много има да учи/изпити/колко е трудно/колко е уморена и т.н.

Всеки момент от израстването на детето си е специален. Някои са по-гадни, други са по-готини, ама така е. Затова спрях да чакам да мине, а си се наслаждавам на момента.

Определено имахме момент на напасване и свикване един с друг. Сега мисля, че си имаме определен ритъм и нещата са ок. Няма как обаче да не се съобразя с неговите нужди - да яде, да спи, да играе и т.н. Аз пък си подреждам нещата така, че и той да е ок.

Поли, идвай за десерт  Laughing

# 652
# 653
Пак се вихрите ейй.  Mr. Green
Аз пъ ще си мрънкам на воля,на който не му изнася...  bowuu Нямаме ни баба,ни дядо,ни леля на близо,абе никой. За това заведения,кино и т.н са мираж. ММ все мисли варианти да викаме някой приятел да я гледа,но аз не съм ок да я оставям,за да ходя да си вея трибуквието някъде,та за сега сме само с гостита вкъщи.  Party Е писва ми понякога 24/7,но няма начин.

Да я похваля- днес се скъса да бърбори на бебешкия си език. Много сладко.  Heart Eyes

# 654
Добро утро!

Поли, недей с лошо, де! Гуууш.

Ениуан, мрънкай си на воля. Представям си какъв кеф е бебето да не мрънка и то, а да си приказва.  Whistling

Хубава събота и неделя на всички!

# 655
Добро утро, момичета! От 6ч съм като кукувица, а детето и мъжо спят още. Луда работа е това, вместо да си спя блажено. Хубав уикенд и дано изгрее слънце след снощния дъжд.

# 656
Оле, имах творчески планове да спя в другата стая, а ММ и Пате да се гледат. Всичко приключи в 00:30 след третия рев на бебето. Последва дълго приспиване и накрая спа гушната в леглото до нас, за пръв път от периода на коликите. Аз сън не спах, защото си представях ММ как ще се обърне върху нея. Не знам какво му става на това дете, много плаче нощем и става все по продължително и силно. Някой има ли подобен проблем? Зъби ли, какво ли,  но продължава повече от два месеца! След като я гушнах на спалнята, беше ококолила огромни очи вперени в мен, чак тръпки ме побиха, беше супер притаена и не мигаше. Сигурно е някакъв бебешки период, скок, зъби .... знам ли, вие какво мислите?

# 657
Лид, аз рядко мрънкам ,ама ся ме амбицирахте.  Mr. Green Иначе и беба е спокойно бебе и не ми създава ядове,почти не мрънка все се хили.  Heart Eyes А бърборенето ми е много сладко щото до онзи ден само ръмжеше.  Grinning

# 658
Пюър зъби така ги мъчат, кошмари вече сънуват.
Тази нощ и моята така плака три пъти, дълги, сърдити ревове и спи и плаче.
Ние също се гушкахме докато се успокои и заспи.
Вече и слагам дентокинд и в сутришното и във вечерното мляко. Също и в сока. Вчера не сложих, защото две нощи беше спокойна и тя веднага поднови реването.
Милото Патенце сигурно и то се мъчи със зъбките. Давай и нещо за тях.

Днес бяхме на градинско парти, дойде сезона на цър пъра и често се събираме по съседите. Чакам и нашият да стане догодина и ох, леле ...веднага ще го оползотворим  Whistling Whistling Whistling
Имаше и едно друго бебе на нашата възраст, опънахме им едно одеало на тревичката и те си бебинстваха.
Ужасни сладкиши са на тази възраст, леко дебелички, пухкавки и любопитни.  bowuu

# 659
О, да, 2 бебета на едно място да си гукат и да се изследват е уникална картинка! Вчера и ние бяхме на гости на по-малък беб и дреба му засмука крака. Толкова беше доволна от постижението си, че чак застана неподвижно и ухилено за снимка.
Иначе и мойта е в период. Не знам зъби ли са, скоок ли е, но е адски раздразнителна. Нощите са тежки - тя заспива в 9.30 и точно когато ние се унесем към 12.30 тя се събужда и дере до 5 сутринта. Така заспиваме от 5 до към 8. Красота....

Общи условия

Активация на акаунт