ОКТОМВРИйчета щуреят- по цял ден се въртят и се смеят! -Тема 14

• 51 298
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Мисис, моят пада всеки ден. Не се разстройвай  Hug Винаги мога да ти покажа каската, която му купих  Joy

Аля, на мен не особено. Има няколко майки, с които поддържам контакт и се чуваме по телефона, или се виждаме веднъж месечно примерно. За повече нямам време така или иначе. Да не говорим колко е трудно да напаснеш програмите на всички, или да намериш майки, с които да си допаднеш. Аз съм си открила моите и съм хепи. Ей го, има един изрод безподобен Heart Eyes, с който по телефона само дърдолим, ама е quality time Grinning

Отделно, моите приятели са основно мъже, та предпочитам един хубав чат с хилеж по нощите, отколкото социализация а майки всеки ден. Искам да се върна и към гейминга, така че натам бих фокусирала време и усилия.

# 616
Мисис  Hug

На мен понякога ми липсват соц. контакти, понякога не...зависи.  Mr. Green Принципно всеки ден си дърдоря с майка ми и баща ми, имам и една приятелка с бебенце и с нея си говорим много, форума също е приятен отдушник, да споделиш. Simple Smile Интересното е, че имам и един френд от мъжки пол, който не знам как ме изтърпява да му обяснявам бебешки неща, само с цвета на акото ударих на камък.  Joy (и за други неща си говорим, де, не само за бебето, да не ме вземете за хахо Simple Smile ) Та като цяло с четири души поддържам що-годе ежедневен контакт (чат или фейс ту фейс Simple Smile ), не е зле много положението. Simple Smile А според мен, като се разщъкат малките щем не щем ще си говорим с другите родители по площадките, та малко остава. Simple Smile Иначе аз свободното си време гледам да го използвам за пътуване или четене, може да съм малко асоциална. Simple Smile Eй сега си гледам книгата за Туин Пийкс и ме е страх да я почна, щото после бебка ще трябва да се гледа сама!  Joy

# 617
Аз съм от две години тук ,при ММ,нямам кой знае колко майки познати,а тези,които имам не са много мой тип хора,та за сега и аз съм към асоциалните. Приятелите,с които общуваме са все без жени и скоро виках на ММ да започне да кани и семейни,че ми омръзна от кочове .  😂 Въпреки всичко не ми е скучно, нито се оплаквам. Винаги мога да излезна в парка на две крачки от нас и да намеря някоя майка за лафче и клюки,просто нямам нужда .

Вчера мериха и нашата Шушулка- 8300 кг. 68 см. на 7м. точно. Преди мрънкаше педито,че е дебела ,ся ок била. Белег си имаше,та не я боцкаха повече.

# 618
При нас пък бебето трябваше да се нагоди кън нашия живот, а не обратното Grinning hahaha Поддържам си абсолютно същите контакти, майки в градинки избягвам, вие сте изключение ”щот не сте кифляк. Най— трудно ми беше първите три месеца, но вече е светлинни години по— добре.
Избягвам майки, които дуднат „ооо като почнат зъби/ясла/училище ще видиш кво е, нях нях” пълно е с такива, странен садизъм, не го разбирам.

# 619
Аз също избягвам майките в градинките, още със сина ми.
И при нас бебето се нагажда по нас, не ние по него.
Аз съм лъв егоист, държа на своите малки радости - спокойно пиене на кафе и четене.

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 16:16 от Анонимен

# 620
  • Пловдив
Пош благодаря! Вчера моят мъник падна от спалнята удари се челототрябва ли да го водя на лекар видимо нищо му няма поплака си и така ?

# 621
Пош, +1 за лъв егоист Simple Smile И аз се присъединявам към тази група.
Всъщност определено включваме бебето в нашите вече изградени навици, а не се въртим и съобразяваме на 100% с него. Последните две вечери например си е до 23ч с нас навън, в градината на някоя бирария, ресторант или каквото е там заведение. Спи си в количката и така. Като се има предвид, че през деня почти не спи, вечер рано рано каталясва и имаме време за нас двамата с мъжа ми.
Самият факт, че беше на 1 месец, когато за пръв път го замъкнахме на почивка, е красноречив Simple Smile А му предстои и почти 5 часов ферибот до гръцки остров. Шегуваме се, че не е случил на родители милият.

# 622
Вили, нищо му няма Simple Smile

Ели, твоят спи в количката. При нас няма такъв филм. Или количката трябва да се движи (ама не да се люшка, да се движи Naughty), или трябва да е вън от нея.

# 623
Крис, само вечер, защото са му максимално изхабени батериите вече от вилнеене през деня. Иначе дневният сън продължава да ни е много сложен. Като чуя, че някои деца спят по 2-3 часа през деня и се удивлявам. Иначе като сме навън от количката не го изкарвам, ако ще да мрънка. Носене на ръце навън ми е табу, да видим до кога.

# 624
Аз ако плаче и сме навън и слагам телефона да слуша музика .Ако сме с таткото я носи.Вчера искахме да пиеме кафе на вън не стана разплака се и се прибрахме....

# 625
Ех, егоисти такива! Комунизъм сте си построили ей! Па и дяцата са по вашия комунизъм... Бреййй, обяснете ми как става и аз да съм комуниСССка бееее!
Ако щерката трябва да живее по нашия график, то трябва да ляга в 10,та с тати да се видим и жижи бижи, трябва да спи непробудно до 12,за да мога да пия кафе, да закуся бавно и здравословно, да тренирам. Като стане, трябва да си подреди стаята, докато аз евентуааално пошетам вкъщи, след това една разходка, където да изглежда красива и да се усмихва, да не вие, реве, и мрънка. После да се приберем, да си пусне душче, ние също, да се спретне в търговски вид и да излезе някъде на вечеря/раздумка. После сън непробуден...
Как ги правите магиите?

# 626
Как сте бабешкия клуб, пак ли мрънкате  Mr. Green
Мъка ви е майчинството, а? Лоша работа ...
Вчера празнувахме на цър - пър , събота пак сме на цър- пър...
Още малко остава да ми стегнат двора и да се нирванираме напълно.
Нашия живот се промени и вече е живот на трима, всичко е по-истинско и по- дълбоко. Но ние винаги това сме искали. като човек си няма на идея, какво ще се случи с живота му като има деца, по-добре да не се занимава. Обаче по-големи мрънкалници от БГ майките сигурно няма никъде. Като пиша по чужбинските сайтове с други майки няма такова постоянно жалене от живота. Ужасни са. И по градинките са същите - надуй глава ... баси бабичките са. То бабите са по-готини от тях.
Никой към нищо не напасвам - всички се напасваме взаимно.

# 627
Значи моята девойка е златна. Влачим я по заведения и се хили и радва. Като мрънне на цица я покривам и заспива до края на вечерта. Спи до нас , ама защото ми е лесно. Цяла нощ спим и като огладнее опипом си намира манджата и аз продължавам да спя. Е ще й бъда нлагодарна ако започне да спи без да иска да яде. Надявам се да е скоро. Само дето в парка иска да разглежда от високо та често нося дете и бутам количка

# 628
Предлагам да закрием темата, преди Chuby да се развихри наново
 Mr. Green

# 629
Нещо пак жлъчката ли newsm43

Общи условия

Активация на акаунт