ОКТОМВРИйчета щуреят- по цял ден се въртят и се смеят! -Тема 14

• 50 929
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
При нас тази седмица в сряда и четвъртък бяха критични, от ангел се превърна в дявол нашето момче. То не беше мрънкане, кривене, първи прояви на инат и проклетия, рев и нищо не можеше да го успокои.
Може и да ми се смеете, ама в петък минах с него през църквата и запалихме по една свещичка за здраве и дали е съвпадение, дали аз си го внушавам, не знам, но е факт, че сякаш изгонихме злия дух от бутилката, хаха Simple Smile В петък и днес мушморокът беше най-добрият на света. Спа до късно, беше добре разположен, весел, усмихнат, в настроение. Следобед близо 3 часа спахме тримата с него и баща му, после разходка, усмивки, гукане. Просто коренна промяна, доброто момче се завърна, пу, пу, да видим до кога  Laughing

# 661
Наистина са толкова коренни промените у малчуганите ни, че често си мисля, че някой буквално е подменил детето ми с по - послушно или по - криво дете. Преди 2 седмици някой "открадна" спящата ми по цяла нощ, усмихната бърборана, и я смени с будуващо, зомбирано и ревливо караконджулче  Laughing

# 662
Мойта Миша се научи да пъха едни патета в чаша .Показах и го и тя почна да го повтаря .Аз почнах да и пазарувам неща за ядене зеленчуци и плодове ,месо от Хип бурканчета ,храна и каша овсе почвам глутена тая седмица.Ще пътуваме за селото на мъжа ми за десет дни. Нямам търпение да си сложим басейна,масата с диня и мастиката ауууу

# 663
До сега два пъти сме излизали вечерта като единия път мама гледаше децата,а другия път викнахме свекървата.На скоро излизах и по женски с приятелки като ММ ги гледаше 😀.Е няма такъв кеф...хем приказки и клюкарстване ,хем пък все мисля за дечурлигата какво ли правят.
Баткото тази година е първокласник и сега ходи в училището до обяд,за да се запознаят децата и да свикнат с обстановката.Сутрин е кошмар оправянето  Joy!За час трябва да нахраня и преоблека буболечката,да стегна баткото,да приготвя на малката и на баткото храна за на вън и училище,да натоваря всичкия багаж в колата и децата  Laughing.Като пристигнем до училището да разпъна количката,да разпределя багажа на малката и чантата на баткото и да го оставя в училището.Докато свърша всичко това съм вир вода.Трябва да се премеря колко кг съм свалила за седмица  Joy
Все си мисля,че като проходи ще е по-лесно и няма да е необходимо да разпъвам катуните .
Другата седмица ще ходим на екскурзия до Трявна ,Етъра,Велико Търново с две нощувки и се надявам бебка добре да приеме обиколките и спането на чуждо място.Ако всичко мине ОК,откриваме сезона на пътешествията!!!С наши приятели си правим такива екскурзии като дори не резервираме хотел,а само избираме маршрута,разпъваме голямата карта на България в/у капака на колата и гледаме на къде да се запътим.Пренощуваме в градче където ни свари нощта.Тръпката е страхотна!С бебка сега не ми се рискува и направих резервация.

# 664
Устина,добре сте дошли в моя край Simple Smile Нали знаеш,че трябва да земеш по дебели дрехи за през ноща.

# 665
Добро утро! Домочадието отива да плува, аз мисля да мързелувам блажено Simple Smile
Забравих да ви кажа, че вчера беше сефтето на попарата. Значи, с 2 сухара и 180мл чай, консистенцията стана твърде рядка и днес ще пробвам с 3 сухара. Отделно само намачкана трудно се преглъщаше и малкият постоянно се давеше, та се наложи да я мина през пасатор. Ние нямаме още нито един зъб, та дъвченето не е особено сполучливо Simple Smile Накрая стана една супер рядка, гнусно изглеждаща смес, която спокойно и с шише можеше да се изпие, но аз си упорствах с лъжицата 100 часа. Много съм доволна, че вкусът му хареса (мисля, че заради сиренцето) и отваряше устата като гардже. Та, днес след плуването ще има втори дубъл с подобрен вариант, с 3 сухара. Сухарите са ми на Пападополу, Голдис. Ако някой намери без захар и сол, да сподели какви са, защото аз от Билата на България ги купувах и такива там не намерих Sad

# 666
И ние имаме тези периоди заспивама между 21.30-22.30 спи час и нещо безпроблемно и се почва през 1-2 часа ревввв, та тази нощ беше едно от поредните на ставане, даване на вода, на биба, на манджата, при положение че си легнах в 2 щото не ми се спеше и така до 8 сутринта има няма сумарно 3-4 часа сън

# 667
Ели, аз на хип взех някакви, ще погледна после състава.

# 668
Крис, ако са тези си имат и захар, и сол, само дето са по-скъпи. Sad Не можах да намеря алтернатива аз.

http://www.visvitalisbg.com/bg/product/bio-bebeshki-suhar-100-gr/25369

# 669
Тия са, ама мани ги какво са написали от Вис Виталис. По етикет са 0,4г захар, което е по норма за детски прием на 6 месеца, а солта е <0,05. Нищожни са тези стойности.

# 670
Като свършат Пападополу-то, ще взема на Хип тогаз Simple Smile Благодарско  Hug

# 671
Моля Hug Бишкотите и те са им с малко захар и пак почти без сол. А на Холе има бисквити от Спелта. Ако искаш да даваш за гризане или да разнообразиш сухара Grinning

# 672
На Холе съм ги заплюла и ще взема за разнообразяване на сухара. За гризкане е сложна работа, че нашият като няма ни един зъб Simple Smile Като давах бисквитите от елда, падна страшно давене, ама те бяха по-меки. Ще го пробвам, да видим как ще ги приеме тези на Холе.
Има ли някой друг ненормалник като мен, който ще пасира попарата. Днес 8 месеца правим, а още си предпочита хомогенна храна и не знае какво да прави с тези парченца.
Чесити да са ни месечинките днес, Крис, Полинко  bouquet

# 673
Ехо писателските:)
Аз се позагубих ,че имах гости тази седмица.Чаветата си е по един и същи начин ,кога криво ,кога не,шарена работа... Важното е че хапва с апетит , въпреки че сме на две хранения само:)Все още като не е в настроение предпочита кърма:)От този месец мисля  да вкарам жълтък,иначе има едни бисквитки на Плазмон група с удоволствие,но със захар а иначе се топят в устата:D Хубав и усмихнат ден:)

# 674
Ели, моят си има шест зъба, ама не ще да дъвче и това е. Пасирам всичко и аз.

Общи условия

Активация на акаунт