ОКТОМВРИйчета щуреят- по цял ден се въртят и се смеят! -Тема 14

• 51 358
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Какъв магазин  newsm78

# 541
Този с динята, не се прави Mr. Green

# 542
Аз снощи пак се плесках до сред нощите, но днес отрочето ще опита теле. Ще чета после в дневника дали му се е харесало. Чудех се с какво да го "сготвя" и като споменах карфиол, ММ веднага скочи защо съм щяла да развлям мръвката. Май си мисли, че цяла пържола ще дам, а не една лъжичка пасирано месо за цвят hahaha В крайна сметка със сладък картоф и морков го направих, на мен ми хареса.

Много са ми странни вкусовете на детето, броколи на пюре не щя да помирише, обаче розичка гризе като козичка. На манго се мръщи и плюе, сурова ябълка хапе като че ли е свинско ребро Mr. Green

Видях вчера в магазина дюля, много обичам и веднага си купих, мисля и дятиту да се облажи утре с компот. Явно е обаче някаква екзотика, на касата момичето не знаеше какво е туй нящо. Ами най-накрая, няма само аз да се пуля кой от шестте вида банан и седем вида манго съм взела

# 543
Chuby, в Лозенец  Simple Smile

# 544
Знам, че е Лозенец, давай ул и номер. Познавам добре квартала, младостта ми мина там, еххх, спомени, купонии...
Фиффи сигурно плодовете са страхотни при вас.

# 545
Много възмутително сред всичките видове портокали не съм намерила някой, дето вкусен. Иначе хубави плодове бол наистина, само тях трябва да въвеждам една година Grinning Е понякога не ми върви в експериментите с напълно непознати такива Crazy Стартирах като дойдохме с едно jatoba, познато още като stinky toe (миризливи крака), после известно време винаги гугълвах преди да купя нещо странно, ама миналата седмица се излъгах и бам - vomit fruit hahaha

# 546
Уау, Фиффи, благородно ти завиждам за разнообразието, сред което живееш.
Но вярно този vomit fruit яде ли се?  hahaha
Аз като му видях снимката в Гугъл не съм сигурна дали ще се доближа до него, а камо ли да го опитам.  hahaha

# 547
Ми аз всичко ям, в Бългрия едно време като нямаше толкова екзотики и само обикалях Хит в Младост да видя какво са намалили Mr. Green Ама това не посмях, че на места пишеше, че е токсично и всъщност трябва да се остави първо да ферментира, та.. замина да ферментира в казана. Иначе повечето неща са хубави много.

# 548
  • София
Фиффи Много забавно при теб  Laughing Почти си представих как ядеш "миризливи крака".  Mr. Green

Моят младеж много ми се кара днес. Пищи, доста дразнещо, сериозно ме изнервя.  Tired

Аз повивалника го ползвам вече само след баня. Реших проблема с ритането, като заставам отстрани, до него, а не пред него.  Laughing

# 549
Аз изобщо не ползвам повивалник от месеци, само на леглото го оправям. Тегаво ми е, ама поне знам, че няма да се изтърси долу или да ми избие зъбите Crazy

# 550
Много ми е тегаво на мен без повивалник. Като сме ходили до родителите ми и родителите на мъжа ми и се е налагало да го преобличам и повивам на леглото, ми беше много кофти. Ама аз съм с хронична невралгия, сколиоза и какво ли не, та бързо сдавам багажа откъм кръст и гръб. Трябва си обаче непрестанно наблюдение докато е на повивалника, че е като шило и все се върти.

# 551

Steisi на поискване ли кърмиш? Колко вода изпива вашият беб? Нашето в яслата все забравям да питам, ама вкъщи рядко минава 20-30мл, пък си още изглежда свеж
Аз кърмя сутринта (около 8.30 часа), след обед и вечер за приспиване. Кърмата ми доста намаля и затова гледам да е през ядене, за да не дохранвам постоянно. Водичка си пийваме около 120-150 мл. средно, ако е по хладно пие по малко, а ако е много топло и повече.

И на мен без повивалник ми е трудно, че съм и височка и на спалнята ми е доста ниско, но пък е по сигурно. Пробвала съм се да давам играчки, пакет с кърпи, крема, но не винаги помагат. Голямо шило е станал, а като се сетя, че се притеснявах,  че не се обръща. Mr. Green

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 00:24 от steisi77

# 552
Мда не мога да сравня значи, моят звяр си е предимно на кърма - сутрин, оставям мляко и в яслата, дават го, ако не се храни добре. После вкъщи като си го взема или направо там пак кърмя и следобеда на корем, вечер си се буди още по 2-3 пъти. И после мъжът ми като вземе да ми се оплаква от недоспиване Crazy

# 553
  • София
И после мъжът ми като вземе да ми се оплаква от недоспиване Crazy
hahaha

Утре мисля да сготвя, че нещо всичко се изяде Simple Smile

Я кажете за черешите. Махам костилките и пасирам. И то си става сок. Даже нектар не е  Laughing Та, такъв сок как го наливате?  Mr. Green Пробвах с овесени ядки, ама после добавих и други каши, че пак си беше течно.

# 554
Аз прекарвам за 5 минути през термична обработка и в комбинация с ябълка, се получи добре. Е, и с каша после Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт