ОКТОМВРИйчета щуреят- по цял ден се въртят и се смеят! -Тема 14

• 51 323
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Пош, мерси за указанията за попарата.
Чуби, ще я подпуквам тая попара и с нея ще въведа сиренето, иначе глутен съм въвела.
Заешко и аз въведох със заготовката на Плазмон. Вече си давам готови пюрета, заешко със зеленчуци.

# 571
За сиренцето - първо овче или козе, после краве.

# 572
А утре ли се превеждат милионите от НОИ Laughing че все забравям, всеки първи четвъртък или вторник на месеца беше newsm78 offtopic

# 573
А утре ли се превеждат милионите от НОИ Laughing че все забравям, всеки първи четвъртък или вторник на месеца беше newsm78 offtopic
Май няма да е утре, а във вторник.
Иначе аз попарата я правя с три сухара, а сиренето го изкисвам във вода предварително, даже му сменям водата един два пъти.

# 574
Овчето лекарката каза, че е твърде мазно и по-нататък да го дам. Аз си мислех краве да взема, грешно ли е?

# 575
Аз изхождам от моят опит, синът ми беше с АБКМ и първо давах козе, после добавях малко овче  и накрая кравето.

# 576
Ели, малко набързо драскам, виждам, че и Пош е писала, но съм от телефона и се извинявам ако нещо повторя: панадол/Нурофен, течен аналгин, Вит. Ц, осцилококцинум, био гая, фенистил, хидрасек, вомитусхил, смекта, ентерол, нещо против инсектици и някакъв спрей против изгаряне за бебета и деца ( но не съм го записала в бързината)

Пош, това сокче на Хип не го бях виждала - ще се заредя с няколко при пътуване. Благодаря ти. И отново се извинявам, че има повтарящи се неща.

# 577
Моми, черпете с малко акъл, бе! Утре съм се наканила да взимам столче за кола. Я споделете вие с какви сте и дали сте доволни?
Ако ви се занимава де...

# 578
Здравееейте! Simple Smile
Аз малко се поизгубих, ама бяхме в Гърция, а после нещо ме мързеше да пиша хахах.
Пътуването мина много добре, бебка определено беше доволна, ся отделен въпрос, че същото доволство и разнообразие за нея можех да постигна и като я заведа до НДК и после на кръчма, ма тва е друга тема.  Laughing Та, беше с нас на закуска и вечеря, държа се прилично. Два пъти беше на плаж, вторият път много рева, добре, че имаше барче на плажа с цимент, та я бутах и тя се кротна. Simple Smile Стъпва малко в пясъка, топна крачета в морето...научи се вече без никакъв проблем да се търкаля....абе доволна съм. А явно от климата абсолютно всички обриви (без на лицето от лигите) и бяха изчезнали...е откакто сме си в къщи пак се почва полека лека. Sad
Някой питаше за по път как е температурата. Ние като пътувахме не беше гадна жега, та минахме само с открехнати прозорци, иначе бих пуснала климатик, той няма как да духа в бебка, в нашия случай поне.
За столчето, ние сме със Cybex Sirona m2 i-size, мисля, че и е удобно. Дано никога да не разбирам колко е издържливо!  Praynig Може да се ползва по посока обратна на движението до 3-4 год., стига тя да не мрънкоти, де. Simple Smile

И един въпрос...дадох и пъпеш в Гърция, ама само веднъж. Ся да го броя ли въведен или... ?  newsm78

P.S. Благодаря ви за инфото за лекарствата, аз бях взела само около половината неща, добре, че нямахме проблеми, за другия път ще допълня. Simple Smile Най-вече за разстройство и за повръщане нещо трябва да имам.  Peace

# 579
Шоши, аз взех all stage. Да не се занимавам сто пъти със смяна  Mr. Green

# 580
Шоши, аз взех all stage. Да не се занимавам сто пъти със смяна  Mr. Green

+1

Аз пък съм изтрещяла от тия полени, ММ със сенна хрема, наследника с прозрачни секрети и рев, че го дразнят, ужас! На бебе, само физиоологичен разтвор и почистване (и наблюдение), ако случайно има някой с подобен проблем, да знаете.
Напоследък обсъждам емиграция, ще е някъде, където няма полени, ако не друго Laughing Laughing Laughing

# 581
Кристи колко слагаш съотношение мръвка и зеленчуци в едно пюре от 200 гр?
Че аз май прекалявам с месото.
Благодаря много, ще ги вземем от Лидл, ти коя част от заека даваш? Първо целия ли го вариш или режеш от рибицата и останалото готвиш за вас? Светни ме моля те.

Столчето за кола ни е подарък от една приятелка, обаче нямам идея к`во е.
Ние още се влачим с коша за новородено, макар че може да седи, че е по - лесно да се разнасяме от колата.

Помбер Аляска е чудесно място без полени  Mr. Green

# 582
Chuby, 25 гр сварено месо. Още имам от свареното бутче, но като взема цял заек, ще обезкостявам след варенето. Порцирам и замразявам всичко, после смесвам с горещия зеленчук и кубче бульон, също предварително замразен, пасирам и воала!

# 583
 chef
Ще се готви заешко - аз много обичам. За съжаление ми изкупиха пасищтните зайци, това е първото месо, което давам и не е от фермата. дано да е хубаво, все пак заек е.
Мерси Кристи  bouquet

# 584
Аз лично съм много доволна. Дядо ми, лека му пръст, гледаше зайци и, честно казано, не намирам разлика.

Общи условия

Активация на акаунт