С какво ви дразнят свекървите- 82

• 70 138
  • 802
  •   1
Отговори
# 75
Добре, а няма ли как да продадете тази къща и да си купите друга, по-далеч, за да не ви се налага да живеете наоколо? Нали е на името на мъжа ти? А дядото като има право на ползване, може би му се изплаща някакъв дял? Не съм запозната, затова питам.
След като дядото има запазено право на ползване, той върви с къщата. Т.е., ако някой се навие да я купи, получава и дядото като бонус. Не знам дали обясних добре.

Аха, разбрах. Ами в такъв случай не знам ... Не съм чула до сега някой да си е променил характера и начина на държание към хората, освен в редките случаи, когато преживее някакъв много силен катарзис. Тогава обикновено целият му мироглед се променя из основи.

# 76
WomanitKa , според мен дядото трябва да бъде възможно най-далече от вас. Наемете му квартира в града, плащайте консумативи, само го дръжте на дистанция. За подхвърляне на буркани като метод на общуване, съм чела единствено в криминалните хроники. И изниква въпросът- сега буркани, а утре дали пък ножове няма да влязат в употреба? (Дано не се случва, разбира се!)

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 19:56 от joie*

# 77

Иначе конкретно питаше как да се справи (сама) със свекъра и съвети с конкретни предложения. Иначе не прие нито едно
По-назад имаше предложение да му сервира горски гъби. Само ще ѝ трябват трупопровод, алиби и адвокат.

Не зная какво реално предложение да справяне сама със свекъра очаква.

WomanitKa , според мен дядото трябва да бъде възможно най-далече от вас. Наемете му квартира в града, плащайте консумативи, само го дръжте на дистанция. с
Дядото има запазено право на ползване на къщата. С топ не могат да го мръднат от там.

# 78
  • при късмета
И аз не знам какво очакваше да я посъветваме, като от началото всички изяснихме, че справянето със свекъра изобщо не би трябвало да е нейна работа. Ама ще презори мъжа си, да не се напъне случайно

# 79
Ами, явно целта е да била само да изпусне парата.
И ако може, като допълнителен бонус, съвет как да утрепе дъртата гад така, че да не я хванат.
Не ѝ се получи обаче. Дано поне на ЛС някой се е смилил и е дал работеща идея.

# 80
Каква работеща идея? Рецепта за горски гъби?

# 81
  • София
Само да не попаднат на ...коя мухоморка предизвикваше само халюцинации и са я хапвали друидите?
Че тогава дядото хем няма да умре, хем може да ги подгони с брадва в ръка....

# 82
Каква работеща идея? Рецепта за горски гъби?

Я гъби, я удар... Имаше виц по темата.  Laughing
Скрит текст:
- От какво умря първата ти жена?
- Отрови се с гъби.
- Ами втората?
- И тя се отрови с гъби.
- Ами третата?
- Тя от удар.
- Защо?
- Защото не искаше да яде гъби!

# 83
Много е трудно да се даде работещ съвет в тази ситуация. Мъжът си прави пас, жената е с широко затворени очи. Изпусна си парата и това е.

Относно гъбите,
Скрит текст:
умирам за горски гъби, но ме е страх да не се изтровим. Веднъж обаче лакомията надделя и купих от една бабка торба горски гъби. Сготвих ги, ама ме достраша да ги ядем. Мислих аз, мислих и го измислих. Казах на мъжа ми, че утре сутринта ще закуси с част от гъбите. Точно той ще ги яде, защото той не шофира, следователно не може да съм аз, че ако се натровя, няма кой да закара дъщеря ми на училище. Ще ги яде на закуска, че ако се отрови, да е през деня, та по-лесно да стигне до Пирогов. След това напоително обяснение си легнахме. Ставам сутринта, отивам в кухнята да си направя кафе, а насреща ми мъжът ми с обречена физиономия нагъва горски гъби.

# 84
  • София
Ставам сутринта, отивам в кухнята да си направя кафе, а насреща ми мъжът ми с обречена физиономия нагъва горски гъби.
Това е мъж-мечта, дори потенциално отровни гъби яде доброволно.
Сега остава да кажеш, че е похвалил яденето

# 85
Аз щях да питам поне вкусно ли ги наготви.

# 86
Ами, гъбки с масълце може ли да не са вкусни?

# 87
  • София
Ще ги яде на закуска, че ако се отрови, да е през деня, та по-лесно да стигне до Пирогов. След това напоително обяснение си легнахме. Ставам сутринта, отивам в кухнята да си направя кафе, а насреща ми мъжът ми с обречена физиономия нагъва горски гъби.[/spoiler]

Е, не, човек да не ти става враг на теб! Joy Joy Joy Joy Joy

# 88
  • София
Говори ми, говори ми, аз колкото обичам гъби...ама аз съм се прежалвала и яла няколко пъти панирани сърнели и горски гъби на туршия. Хората са казали - гъз глава затрива.
Дайте нещо за свекитата, че започнах да преглъщам

# 89
Ами, гъбки с масълце може ли да не са вкусни?

Ти си .... Joy
Няма кой знае каква драма с дивите гъби. Има една, която е смъртоносна и е лесно разпознаваема. Останалите водят до тежки гастрономични проблеми.
Така ми се ядат сърнели, пачи крак и пърхутки, че ...

Общи условия

Активация на акаунт