За пореден път обяснявам, че моите синове и снаха имат много хубава и доходна работа в родния си град. Те самите решиха да се установят тук. Освен това , градът е добре в икономически план, близо до 2 областни града и е на час и малко път до столицата.
За по-малкия лично аз настоявах да остане в София, защото може да работи във всяка ТВ, Има такава специалност. Но той сега учи друга, за да си запази сегашната длъжност тук. Просто повече му харесва. Той казваше, че тук му е топло в онзи другия смисъл. Големият има длъжност, която позволява висок стандарт и командировки в много държави. Това на друго място трябваше да минат години и да стане поне на 50, за да го постигне.
Това за тези, които смятат, че аз ги спирам. Никога не бих го направила, а ако те не искат , аз как бих могла да ги спра. В това отношение съм късметлийка -децата ми да останат не само в България, а в родния си град и роден дом.
Моята теза в темата през годините е, че родители и пораснали деца могат да живеят в добри взаимоотношения и взаимна помощ.
Пак за протокола, до момента моите ангажименти към тях са 90 %. Аз съм тази, която е на линия по всяко време, защото са наистина много заети. Техните към мен са другите 10. Абсолютно финансово независима съм от тях и съм горда с това, че мога да им помагам, без да ги задължавам.