С какво ви дразнят свекървите- 82

• 71 135
  • 802
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Наистина има такова равновесие.  hahaha Направо трябва една обща тема - Снахи vs Свекърви, хайде на ринга, който разбира, тук се спира  Laughing

Joy  Абсолютно!
Помня Дивана, но мусаката съм я забравила.  Thinking  Ще чета.

Laughing  Ха, Абсурд, вярваш ли си на писаниците?

# 691
  • Варна
Едва ли, ама иначе няма да има жлъч и спор...

# 692
  • София
Едва ли, ама иначе няма да има жлъч и спор...

Ти, поне схвана ли за кои " писаници" пита Миленаката или тичаш да захапеш, че да не се минеш? newsm78 Mr. Green

# 693
Да ви разкажа и аз нещо за моята екс свекърва -лека и пръст.
Нямаше форуми , когато се омъжвах , нямаше къде да офкам. То ние живеехме на 200 км от нея , та проблемите бяха само лятото , когато ходехме там, и за празници. Дълго е да ви разказвам всичко , но -няма да забравя един мой хит. Аз все се опитвах да се приобщавам , но ми беше адски трудно , защото съм градско чедо , а и бившият от град , ама с три декара двор Joy и при техните -животни и зеленчук- я ко.
Та само се суетях в стремежа си да се харесам някак. И гледам един ден, моята свеки , опнала на ченгела един покойник-яре, и вече го обработва отвътре. Поглежда ме тя и аз задавам култовия въпрос " Ти ли го обели "/избяга ми думата  smile3511
 И тя, след дълго мълчание - Да аз го ОДРАХ  rotfImbo #Silly
Какво ли си  е мислила за мен , така и не искам да разбера.

# 694
Дискусията за обръщенията към свекървата е приключила!? Оооле! Laughing

# 695
Кали, така си и мислих относно причините да не пишеш повече.

Априлска вълшебница, относно скрития текст - мога да го разбера и дори приема, но донякъде. Първо - самата КАГ каза, че се е случило преди повече от година. Второ - колкото и разбиращи да са околните, толерансът е да определен момент. Защото всеки си има някакъв лимит, а и собствени драми.
В 8 от 10 поста на КАГ четем - ходя на място, където не ви пожелавам да ходите с децата си; дано не ни стига това, което не сполетя и прочие намеци. Сега, никой не отрича, че това е ужасно, но в темата списват и други жени, изгубили съпрузите си, те да го ползват ли като извинение да държат груб език и да обиждат?
Аз затова й написах да си обърне внимание, защото ако това поведение се пренесе в живото общуване, рискува да си развали отношенията с хората около нея. Действително депресията е коварна гад и може да те хване със смъкнат гард и дълго след травмата, но никой не е длъжен да търпи до безкрай, все в един момент засегнатия трябва да вземе мерки или да си търпи последствията. Съжалявам.

# 696
Депресия или не, карай да върви
Казвала ли съм ви, че мойта свеки не чува с едното ухо? Е, че не чува с него, не чува. Но сама признава, че понякога нарочно се прави че не чува   Mr. Green, защото не й изнася  Joy

# 697
  • Варна
Депресия или не, карай да върви
Казвала ли съм ви, че мойта свеки не чува с едното ухо? Е, че не чува с него, не чува. Но сама признава, че понякога нарочно се прави че не чува   Mr. Green, защото не й изнася  Joy
Че много ясно. Така се прави. И мъжа ми така прави...  Laughing

# 698
  • при късмета
О, на мъжете това им е особеност на пола  Mr. Green Универсалното лекарство шамари, много помага да си оправят слуха. При свекърва обаче не знам как действа

# 699
Малии, тука е избухнала трета световна война  Mr. Green

# 700
О, на мъжете това им е особеност на пола  Mr. Green Универсалното лекарство шамари, много помага да си оправят слуха. При свекърва обаче не знам как действа
#Crazy
Потърси консултация с психотерапевт. За твое добро е!

# 701
  • при късмета
#Crazy
Потърси консултация с психотерапевт. За твое добро е!
Joy
Препоръчай ми твоя. Не е свършил многого работа като гледам, ама току виж с мен успял
 Joy

# 702
В ' тази" или " онази " тема"......почти едни и същи са пишещите в тях. smile3511 smile3511
Свекърви -пенсионерки и снахи безработни, дето се " бият в гърдите", как не ще искат общуване много, много с бъдещата си снаха. smile3533
Ама бъдещите свекърви, като нямат пенсия ( щото висели във форуми и обгрижвали децата си ) ще искат помощ от " обгрижваните си яйца"  или ще ядат пържен вятър на скара. smile3532

# 703
Не съм съгласна с голям процент от изказванията на Ма ко, вклщчително и с това за шамарите, но честната борба се води с открито лице, а не зад опцията "Анонимен".

# 704
Ох, Миленака, толкова се чудих какво му е на тоя линк, че да го слага, и най-накрая успях да видя, че ключът бил в заглавието - това била темата "С какво ви дразнят снахите"  hahaha От две години не е пипана, направо чака за нова, както е на 48-ма страница.  Laughing

Как на някого изобщо му е хрумнало, че снахите могат да дразнят.

Общи условия

Активация на акаунт