Априлски мами 2016 - Тема 10

• 60 548
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Криси, колко ги има такива #Cussing out
Към тези, които не забелват пишката: главичката вижда ли се вече? Максим си играе с нея, но все още не се е показала главичката.
Време л е вече да се дава цяло яйце? По колко давате?

# 106
  • Варна
Привет !
Теди много сте хубави, пу-пу бъдете много щастливи  Heart Eyes На мен на въпросната снимка където хлипа малката душица, ми направи впечатление на заден фон твоето изражение(въпреки, че не се виждаш цялата) и напрегната ти стойка, майчица  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 16:14 от zina

# 107
  • София
Предполагам на 1 г вече трябва да знаят и в кой университет искат да учат.  bowuu

Аз съм давала цяло яйце в пържена филийка. Сега реших докато въвеждам млечните да не давам много, много яйца.

# 108
  • Варна
Един път и направих бъркани яйца с масло, сложих и ги на столчето за хранене в чинийка и си хапваше сама.
За кила не ми се говори даже, че от депресии взех да качвам  Cry
Криси тая търговка да и оскубеш косите  #Cussing out

Моята кисела лимонка е с температура, точно седмица след ваксината за Морбили  ooooh!

# 109
  • София
Zina май е нормално да има температура, при тази ваксина след 7 ми ден се проявяват някакви реакции. Дано бързо да спадне и всичко да е наред.

На нас ние 13 ден, за сега няма нищо обезпокоително, но поне седмица още ще съм нащрек.  Rolling Eyes

# 110
Ако не е забелена няма да се вижда главата, виж в нета има снимки,много добре са показани степените. Онзи ден се отлепи на половина кожата при Тервел,даже се изненадах,защото аз дори не забелвам е истинския смисъл. През деня му щи,0оливах с риванол. Като се успокои още малко мястото ще почна да забелвам,за да може да се отлепи имот другата страна,така и така е тръгнало да се случва.
То има лаф ,че от който не става лекар,става дерматолог,ама то си е гладна специалност това....
Яйца ....поне два месеца сигурно има вече му правя от време на време омлет от яедно яйце,колкото изяде,варено вече не иска,но ядро баница, фиия сирене с яйце, огретен(макар че не му хареса много), бисквити в които има яйце за спойка....

# 111
Криси, ти си от малкото , които (последно време) казват, че прилича на мен. Доктора като я извади и вика "на баща си прилича, но спокойно после и от теб ще вземе"  Laughing След това всички смятаха, че на него се е метнала...
Зина, идеше ми да си я взема и да изляза от църквата, а ММ като видя снимките ми се смя на тъжните физиономии  Grinning Дано спадне температурата при вас и да няма реакции към ваксината  Praynig

Правила съм филийки с цяло яйце и сирене и омлет...но тази седмица сме на кухня и не съм и давала.

А относноо тази "лекарка" нямам думи просто ...такива да ги  #2gunfire

# 112
  • София
Момичета да ви се похваля днес се дипломирах и официално съм магистър. bowuu
ММ и Катеринка дойдоха с мен в университета, но тя беше много кисела и си тръгнаха по-рано. Довечера пък ще излезем с приятели да се почерпим,дано е по-послушна. Grinning

# 113
Честита диплома!

# 114
Чак не мога да повярвам, че днес почти никой не е писал.....няколко пъти проверявам дали пък не съм изключила известията...хахах

# 115
И аз днес си помислих, че съм ги изключила. Днес бяхме цял ден навън. Снощи цяла вечер църка, мрънка, поплаква, скимти и към 05.00 часа я взех при нас на спалнята и станахме в 08.30. Тези зъби защо не избият на веднъж и да се приключва. Като знам как боли го съжалявам детето. Мами, някоя от вас да дава на малчо нещо за имунитета. ЛЛ каза, да и давам имунокид сега през лятото заради вирусите. А пък и другия месец ще ходим на море. Та се чудя дали да й давам. Някакви мнения newsm78
Sea. Sea честито дипломиране bouquet

# 116
Аз попитах но нашата е против тези неща.Странна работа.

# 117
Sea.Sea честито ти дипломиране  bouquet и да си намериш добра работа по специалността Simple Smile

tanaq_91 защо да даваш лекарства без нужда  newsm78

Софинка, браво на вашата лекарка, ако отсега ги блъскаме с излишни неща как ще изградят имунитет, те дори не ходят на ясли и градини, че да имат контакт с вирусите.

# 118
Amini, и аз това се зачудих. Тя ми обяснява, че е хомеопатия. Но аз съм много против нея. Та ми беше интересно дали има други лекари,които изписват за имунитета на бебоците

# 119
Sea.sea, честито дипломиране! Simple Smile)
Когато Даниел беше болен два пъти един след друг, питах педиатърката за нещо за имунитета,щото ми беше дошло в повече. Изписа му сироп Имунобор и каза докато е болен да пие по 5мл,после по 2.5. От време на време му давам.
Ние сме малко на разходка в един комплекс до Кирково - долу на 20км от гръцката граница Simple Smile Няма 6ч, мъжете все още спят, а се съм будна от поне час..  Joy Ама не смея да мръдна, че да не взема да ги събудя. Днес ще отскочим до Гърция Simple Smile
Хубав ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт