Жиголо в Пловдив?

• 25 099
  • 76
  •   1
Отговори
# 60
Отидах на няколко сайта с обяви, за да видя какво се "предлага" и, след прочитането на десетина обяви, в които предимно си хвалиха големината на членовете - при това с правописни грешки на всеки ред - се отказах да чета повече. Надеждата ми е, че тук може някой да даде препоръка за нещо по-професионално,  базирано на личен опит. Аз не изпитвам някакви...копнежи за липсващия оргазъм при секс със супруга ми! На мене си ми е хубаво и, както вече обясних, аз сама мога да си го доставя. На НЕГО, обаче, ситуацията му действа отрицателно - поне така го усещам. И не искам да си вкарам проблеми в семейния живот, без да съм направила всичко по силите си. Напълно съм наясно, че шансът е минимален, ама за друго не се сещам, а и  реална причина не мога да идентифицирам освен сравнително малкия брой сексуални партньори, които съм имала, преди да се омъжа.

Опитайте със пръстен на члена,така той ще стимулира клитора ти.Предполагам ще ти хареса.

# 61
  • София
Разбира се, че има. В чужбина на подобни услуги не се гледа с толкова *лошо* око, докато в България имаме доста спирачки. Дали защото не приемаме за нормално да плащаме за такива услуги, дали защото да си осигуриш секс е прекалено лесно или просто защото жиголата са това което са описали съфорумките - не знам. Но тема като твоята не се появява всяка седмица.

Мисля си, че нейното е частен случай- тя иска някой, който да я докара до оргазъм, защото мъжът ѝ, здрав и прав, и грижовен, не успява.

В общия случай, жиголото се търси при липса на възможен за изчукване, обект и за сваляне на напрежението.
От друга страна, доста зле на самочувствието на жената действа факта, че не може да намери един доброволец, който да я хареса дотолкова, че да прекара няколко часа с нея. Simple Smile

# 62
1) темата е АБСОЛЮТНО сериозна
2) да, записах се в сайта днес специално да задам този въпрос, но това не ме прави "гастролираща" и не оценявам положително линк-а към снимката
3) Знам за Кегел, но аз нямам проблем с достигането на оргазъм сама и не знам как това ще ми помогне

Относно идеята за джиголото - може и да е ПЪЛНА тъпотия, но се надявам, че понеже (предполагам) има опит с много жени, може да ме...усети някак си и да ме научи на нещо, което не знам. Ако ми покаже нещо ефективно, аз знам как да си го повторя с мъжа ми. Така че - не, визирам съпругът ми да е публика...

Малко встрани от темата ,но да Ви попитам-правили ли сте си някога изследвания на хормоните на щитовидната жлеза.Дълго време и аз имах проблем със оргазъма и либидото и се оказа,че проблема е при тези хормони ТСХ,ФТ3 и ФТ4.Което го научих съвсем по друга причина.Извинявам се ,ако моят пост не Ви помогна,но все пак помислете.

Не, не съм си правила такива изследвания - или, поне, ако  докторът ми ги е поръчвал при взимане на кръв, не ми  е казвал нищо.  Определено ще се консултирам с ендокринолог!  Благодаря!!!

# 63
То и да има, пак няма да стигнеш до края с него и би следвало да си наясно с това щом си на толкова години.

# 64
  • BG
Според мен удоволствието в секса при жената идва в голяма степен от мозъка, от мислите, от чувствата. Щом с любимия не ти се получава, не мисля, че с жиголо ще стане. По-добре си купи вибратор, наистина. А, сега виждам, че проблемът бил в половинката - ми симулирай, бе! Толкова ли не можеш да пъшкаш сластно? Не се шегувам, нито подигравам. Не е нещо, което да не можеш да направиш.
Това е пълна глупост, на която само пълен лавандул би се хванал.
Защо си мислите, че всички жени вият като койоти или стенат като свършват?

Нищо не си мисля, не съм правила секс с жени. Но предполагам, че мъжете основно по това се ориентират. Твоят експертен опит какво показва?  Thinking

# 65
Бих те посъветвала, ако все пак си намериш жиголо ( с наша или без наша помощ), да внимаваш да не ти лепне някоя венерическа болест...

Незнам мъжът ти дали би те изоставил заради това, че не получаваш оргазъм,  но ако го заразиш с нещо такова може и да избяга...

# 66
Според мен проблемът е, че авторката не се е отпуснала напълно и мисли само дали ще получи оргазъм, за да не кара мъжа си да се чувства зле. Ключът към хубави секс за мен е в отпускането на сетивата и това да освободиш ума си. Все пак си с твоя мъж от 2 години и със сигурност знае най-добре кое и как ти харесва. А ако все пак не знае, мисля че можеш да го насочиш и да го обсъдите. Идеята за жиголо според мен е безсмислена в случая ...

# 67
е аз цял живот се чудя как така сами достигате оргазъм , а аз не мога

# 68
# 69
  • Sofia

Текстът към обявата на едно от джиголотата. #Crazy

"Здравеите асам млат маш на 26 годишенсам добре изглеждаш,и оретлагам сех за семеисва за двоики и за жени,ооитенсам в нещата мога дави доставиам палното удоволсвие асам този от които се нуждаиате,несе колебаите просто званете,членамие междо 18 19 сантиметра е и пална дискретнос от моиата страна."

И снимка от обявата на друг:

WTF?!? Crazy

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 02:04 от The Black Cat

# 70
Ох, изкушавам се да спася мъжката чест.

# 71
Аз не разбрах, съпругът осведомен ли е, че жена му ще ходи на обучение?
И авторката, след като те е клатил някакъв нерез, как ще си легнеш с мъжа си? Мислила ли си?

# 72
Оххххх, този от снимката не ме привлича никак! smile3532
Ахахаххахха много е смешен! smile3536

# 73
Ми човекът си се пробва, вие какво искате...

# 74
  • Варна
Не знам за снимката,но след мъката и напрягането да разчета текста и да го разбера,май вече съм импотентна Rolling Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт