Изневяра

• 6 668
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
Има няколко Хенри-та. Кой точно?

4-ти, кой друг Grinning

Наистина е лош читател. Grinning

# 16
син на учителка по литература

# 17
Много съм зле..Как разконспирирвате?

# 18

Някои преварихме и видяхме линка преди да го заметат модераторите.

А сега - от прякора на авторката или от цитатите, които пусна. Взимаш част от мъжките излияния (10-тина думи), слагаш ги в кавички и ги пускаш в Гугъл. Wink

# 19
  • София
Ей това, най не го понасям в отношенията между хората.
Идваш, говориш с недомлъвки, криеш името на този, от когото се оплакваш, а другите трябва да отгатват или да изследват теми и постове, че да влязат в крак.

Всъщност, за какво е темата?
Ако е да се похвали, че се е развела, честито и да си разотиваме......

# 20
Абсурт, то си пишеше за кого е, ама минаха с метлата.

А темата е за вендета, явно и форумка е замесена - не разбрах утешавала ли е горканчо или нещо друго.

Скоро ще хлопнат кепенците тъй или иначе.

# 21
Зачетох се в публикациите на Хенри. Изглежда неглупав, даже интелигентно пише, но целият културен бекграунд, който явно се стреми да изтъкне, е малко повърхностно усвоен. Циничен е. Обаче и личи, че не е щастлив от брака си; може и това да е причината за тази циничност. Има някакво равнодушие - ако жена ми ми поиска развод, добре, ще го има без колебание (перифразирам); изглежда като охладнял човек, което, разбира се, не оправдава циничността и забежките.

Мен обаче този завършек на авторката на темата не ми стана ясен:
"Благодаря и на последната потребителка, която е прекарала прекрасно времето си с него, за доброто отношение и разбиране".
Какво искаш да кажеш с това? Че си е хванал някоя от форума ли? Към кого тя е имала добро отношение - към него, към теб?

# 22
  • Най-красивата страна
Честито!

# 23
Е, явно някоя го е "утешавала" и затва е темата.

Кой знае как я е лъгал и тн.. ooooh!

# 24
Съжалявам, модераторите изтриха на 3-пъти детайлите, защото е против правилата. Даже връзката към старата тема изтриха.

Темата я отворих, за да благодаря на хората, благодарение на които моят живот се промени (от този форум получих инфомация) и за да ви предупредя, че никак не е безопасно да създавате контакти с непознати, защото може да се окажат социопати като екс-съпругът.

# 25
Аз през последната година активно четях за изневярата, унижението и предателството в брака, защото ми се случи. Исках да се почерпя опит и сила как да го преодолея. Постовете на Г-н Екс се натрапваха постоянно с неуважението му към жената до него, и с откаченото му мислене, че е уникален, свръх останалите и велик, и затова му се разминава. Дори и мъжката аудитория често не беше съгласна с тях.

Henrievitza, не си причинявай това, не се поддавай на желанието да го унижиш публично, както той теб, няма да ти стане по-добре, дори когато видиш да го "убиват" с камъни. Просто продължи напред! Достатъчно наказание за него е, че вече няма публика, повярвай ми. Свали прожекторите от него. Hug 

# 26
  • Насред хаоса
Много неприятно чувство оставя този човек с писаниците си. Едно такова тежкарски поучително звучат, един вид колко са тъпи жените, та все имат нужда от поучаване и могат да бъдат мамени много лесно, и колко е умен той, че е съумял да се постави така, че да си прави каквото си ще, пък жена му нали не знае, не я засяга. Е, оказва се, че нито жените са толкова глупави, както смята, нито той е толкова умен и над нещата, колкото се опитваше да се изкара. Каквото търсил, намерил. Авторката е постъпила правилно за разлика от много жени в такава ситуация, адмирации за което и много щастие оттук нататък!

# 27
Името на авторката говори достатъчно. После има само един с такъв ник и повече мнения и писал за Толстой.

# 28
Съжалявам, модераторите изтриха на 3-пъти детайлите, защото е против правилата. Даже връзката към старата тема изтриха.

Темата я отворих, за да благодаря на хората, благодарение на които моят живот се промени (от този форум получих инфомация) и за да ви предупредя, че никак не е безопасно да създавате контакти с непознати, защото може да се окажат социопати като екс-съпругът.

Благодарихте вече. Заключвам темата, защото тя въпреки всичко стана онова, което Ви предупредих, че не трябва да става.

Общи условия

Активация на акаунт