Борба с ранното остаряване....Как?-3

• 103 111
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Опитай това:

https://www.lookfantastic.com/vichy-purete-thermale-skin-renewin … #customer-reviews

Звездичките на ревюто са малко, тъй като първата клиентка не е прочела, че има ексфолиращи частички.
Този е много щадящ към суха кожа, ползвам го веднъж седмично.
Благодаря! Изглежда хубав и има салицилова киселина и масла, което много ми звучи много добре  bouquet
Ще го пробвам.

# 106
Аз похвалих слънцезащитния флуид на Ла Рош и днес пъпчасах, след като го поднових два пъти.

# 107
Да се включа и аз за пигментните петна - само веднъж през живота ми се появи едно и беше точно докато пиех противозачатъчни. Когато ги спрях, избледня и изчезна и повече не се е появявало. Подозирам, че често пигментните петна са свързани с хормоните, затова мазането е с временен резултат.
Пигментните петна се дължат на остаряване и на невропептидни диспропорции - стрес и при жените при бременност. Могат обаче да останат завинаги, ако не се блокират. Иначе се получава точно така - ползваш нещо, което обезцветява меланина, и след време не действа, или спираш да го ползваш.

# 108
На мен точно от хормонални таблетки ми се появиха за пръв път, а бях на 20. После по време на бременността и докато кърмех, на 30+ ( пак хормони). Сега още кърмя второто си дете и отново имам, но интересно, че са нови, а старите ги няма.

# 109
CI, точно това е въпросът - как да се блокират?

# 110
  • Варна
Момичета, на вас излиза ли ви постоянно реклама на продуктите на Ботаника?

Нали съм любопитна сврака, разгледах продуктите им. Някой да ги е ползвал?

И най вече ме интересува някой да е правил прочистване на дебелото черво с хапчета  Blush, защото съм генетично обременена и от сайта на Ботаника разбрах, че може да се прави такова нещо и по този начин.

Дори пише, че повлиявало на себореята, с която моя милост се сдоби сравнително неотдавна. И на пъпки действало.

Изобщо, много действия и аз си викам давай да действаме  Mr. Green

# 111
  • Бургас
На мен ми излезе реклама за Уоманиксин.

# 112
Изпуснала съм ви...нова тема, записвам се. Като ходя на работа , не се чувствам млада и красива, а полудяла - така мога да отговоря.  Когато пътувам - тогава се чувствам жива.

# 113
И най вече ме интересува някой да е правил прочистване на дебелото черво с хапчета  Blush, защото съм генетично обременена и от сайта на Ботаника разбрах, че може да се прави такова нещо и по този начин.
Има много добавки, които обещават чудеса  Wink

# 114

Дори пише, че повлиявало на себореята, с която моя милост се сдоби сравнително неотдавна. И на пъпки действало.

Аз не съм, но мисля, че спокойно може да си прочистиш дебелото черво с рициново масло  Mr. Green

# 115
Или с английска сол.... Mr. Green

Сега сериозно, аз съм пила от тези таблетки за прочистване на дебелото черво, от амазона ги купих и бяха на билкова основа... Пих ги заради една антимикотична инфекция, а в самите таблетки имаше описание, че се справяли и с микози в организма... За микозите не ми помогнаха, за дебелото черво - не знам... Joy Освен това са бъкани с екстракт от чесън, риган и какво ли не и не бяха много приятни за пиене... Whistling
Но може би има съвсем други таблетки за прочистване на дебелото черво, на друга основа, въобще не съм се интересувала вече... Но бях чела отзиви, че за пълно очистване освен тези Colon clean, се пият и други билкови таблетки, то беше цяла схема... Нещо ми се върти в главата за таблетки с екстракт от маслинови листа... Трябва да проверя дали съм си го записала в къщи някъде...  Rolling Eyes

# 116
Бе не знам, тия очистителни ми приличат на едновремешните методи за лечение с пускане на кръв. Пускат ти кръв и хоп, високото ти кръвно пада.  Rolling Eyes
Знам, че не е същото, но неизбежно си правя такава асоциация.
За нередовен стомах може би има някаква полза, но не ми идва на ум от какво ще се чистиш, ако храносмилателния тракт работи нормално.

# 117
Ааа то за чистене сигурно има какво...  Laughing Бях чела, че човек носи в себе си около 15 кг (представете си  Shocked) шлаки, токсини, бактерии, всякакви "складирани" отпадъци... И това само в стомаха, дебелото черво и тънките черва... Колкото и наред да ни е очистителната система, винаги остават непреработени отпадъци и шлаки... Трябва да намеря статията...Скоро я четох...

# 118
Да бе, 15кг, чак пък толкоз. Как ги изчислиха  Laughing
То ако беше така, едно хубаво очистване ще е равно на няколкомесечна диета  Laughing

# 119
Да бе, то да не е касичка тялото Joy. Днес изяждам 200 кал, после махам 300 и отслабвам, махам токсини и шлаки, после добавям, после махам, чистя си дроба, дебелото черво, намалям си киселинността на кръвта, лекувам със сок от моркови и сода рак .... То ако ставаше така болни нямаше да има на този свят.....Не мисля, че разумен човек може да се върже на подобни смехории. Но всеки е свободен да си вярва в каквото си иска. Съответно и да експериментира и да си харчи парите на вятъра пак за каквото си иска.

Общи условия

Активация на акаунт