КЕНАН ИМИРЗАЛЪОЛУ СЛЕД KARADAYI В ОЧАКВАНЕ НА НОВИ ПРОЕКТИ И ИЗЯВИ - ТЕМА 82

• 81 678
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Мераба!  Hug

Лени благодаря за хубавите пожелания и снимки, които си наредила!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

---

El turco mas bello...

Цитат
Да се надяваме, че днес ще уловим някоя хубава новина  Wink....и защо не и снимки  Grinning Praynig

А дано ама надали  Grinning....Батю сега се раздразни, че папараците го надхитриха...отново  Stuck Out Tongue Winking Eye ...и сигурно съвсем ще се покрие...за да си чете сенариото и да брадясва на спокойствие  Laughing Laughing Laughing

...Синем обаче блести с нова снимка от фотографа Джем Талу  Peace

# 646
Привет ви, сладуранки  Hug Hug Hug

Лени  Heart Eyes Косе  Heart Eyes

А дано ама надали  Grinning....Батю сега се раздразни, че папараците го надхитриха...отново  Stuck Out Tongue Winking Eye ...и сигурно съвсем ще се покрие...за да си чете сенариото и да брадясва на спокойствие  Laughing Laughing Laughing

Тоз път гаранте е нахлузил някоя шапка-невидимка  с по-голям ефект, тая на Джинго не върши работа  Laughing Laughing

----------------------

Синошка, така с тази дължина на косата и цвят най-ми харесва  Heart Eyes Heart Eyes

# 647
За лека нощ една новосподелена снимка от сета на "Дж.Реджай" с Халук Билгинер и режисьора  Grinning

#kenanimirzalıoğlu #HalukBilginer#cingozrecai 🎬❤️✨🙏

Heart Eyes Heart Eyes

# 648
Бъдете цветни, отворени към живота и посрещнете всичко,
което ви е приготвил.. Живейте го!🙏

Добро утро Прекрасни !!!  Hug

====================

Да започнем този ден с настроение.., Grinning

... със стил  bowuu

и много, много усмивки Grinning Grinning

Хулиганки,  Heart  Heart Eyes

Усмихнат и много цветен ден! Hug

Скрит текст:

# 649
Алооо...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

аз да кажа, че ви обичам  Grinning

# 650
 wavey  Hug  Heart Eyes
Цитат
аз да кажа, че ви обичам  Very Happy

И ние тебе!  Heart Eyes

# 651
Алооо...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

аз да кажа, че ви обичам  Grinning

wavey love001 love001 love001 И аз ви обичам! Hug Heart Eyes

# 652

И аз...и аз

Пипи, ВГ, Галка, Лени  Hug Hug Hug Hug

---

His smile makes my day

...............................

В ТТ разнасят туит на Ранини от снощи Grinning

Кастът на "Фатих" бил "Оха" ... А на притискащите я да даде някаква информация преди малко отговори, че окончателната картинка на кадрите не е завършена и не иска да нарушава ПР плановете на продукцията.В неин стил - Mersi^.^

Явно продуцентите държат голяма конфиденциалност около Завоевателя...по-рано през седмицата бях срещнала инфо, че  засега сценария е раздаден само на 10 човека и то със строги договори за поверителност...Въпреки това очаквам скоро Бирсен абла пак да зачурулика  Wink тя не е толкова секретна като ранини-манини hahaha

Видях снимката и се сетих как се шегувахме,че Батю ще докара булката с магаре на сватбата си  hahaha ...Да ама не...Кенан за кой ли път ни изненада с една стилна и изискана сватба, без кич, но с достатъчно дързост и красота, успя да съвмести зейбека и халая с Франк Синатра и джаз на живо...забрадките от Анадола омеси с филмовия елит на Турция - актьори, режисьори и продуценти  Laughing Laughing Laughing
И за да няма сърдити и пренебрегнати от многобройните приятели, свидетел им стана изтъкнат медик - професор неонатолог  Peace

Ах, Кенан, ах!  Joy  Най-невероятният турчин, който съм виждала!  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

# 653
Днес времето ще бъде слънчево с кратки превалявания от усмивки,
късмет и много любов! Grinning Heart Flowers Four Leaf Clover

Добро утро, скъпи хулиганки! Hug
                                    С пожелание за прекрасен Петък!

Косе, благодаря за чудесните новини!  Flowers Bouquet
    Да си пожелаем  днес да се появи още нещо  - снимки, репортаж...  Grinning  Praynig

Нека късмета и хубавите моменти ви следват неотлъчно!

Скрит текст:

# 654
  • Варна
Този професор неонатолог да вземат да го ползват и по професията му, не само за свидетел.
Пък ний ще плетем терлички... Хи-хи
Хи-хи! Като една квартална стрина се включих.

# 655
# 656
Привет!  Hug Grinning Heart Eyes

...............

Лени  Hug благодаря ти за прекрасните колажи и за всичко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Днес времето ще бъде слънчево с кратки превалявания от усмивки,
късмет и много любов! Grinning Heart Flowers Four Leaf Clover

Страхотна усмивка  Crazy...наредена от природата,  не от зъболекаря  Laughing Laughing Laughing

..............................

Този професор неонатолог да вземат да го ползват и по професията му, не само за свидетел.
Пък ний ще плетем терлички... Хи-хи
Хи-хи! Като една квартална стрина се включих.

Колежке Великова  Hug уместно включване, както винаги  Grinning...хади да не е професор, ама дано по-скоро им се наложи да ползват услугите на акушер-гинеколог  stork-boy

https://twitter.com/ozdemirkobal/status/898671536814641153

---

...Синем обаче не снима филм през лятото както отначало се беше чуло...сега пак няма никакви новини за нея свързани с новия дизи сезон...интересно дали и в кой сериал ще се включи  Thinking

И новина от последния час...ще видим колко е вярна  Wink

Тази вечер ще снимат Кенан за рекламния клип на Канал Д....

# 657
Добро съботно утро, девойки! Hug

Косе  Heart Eyes Heart
Хулиганки Hug

Купища радости и весели мигове в днешния ден....
....А тези щастливи и весели мигове са от снощи! Party Party Party
 Grinning Grinning ..Купонджийки...  

................................................

Ето я и моята любимка ...сабах, сабах... Heart Eyes Heart Eyes

Пожелавам ви безгрижен и слънчев уикенд!

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 12:03 от HELEN60

# 658
Ехоооооо, сладурки Heart

Благодаря ви за споделеното.

Прилежно обещавам да спазвам пожеланията на Лени за деня и счезвам да ги изпълнявам. Heart Eyes

Хулиганите ни големи купонджийки открай време. Празнуват може би рождения ден на сладуша. Blush

Йенгето сефте не се кипри гюзел на снимки, обаче и папарациото Й винаги я улавя пЪрфект.

Разкош Heart

# 659
HeartpulseHeartpulseHeartpulseПривет дружки!:kissing_face:http://televizyongazetesi.com/ekranlarin-yeni-fenomenine-hazir-o … ur-geliyor/149515 Тук пише, че снимките на Фатих ще започнат през октомври и на екран ще е през ноември. А дано!:heartpulse:Heartpulse

Общи условия

Активация на акаунт