КЕНАН ИМИРЗАЛЪОЛУ СЛЕД KARADAYI В ОЧАКВАНЕ НА НОВИ ПРОЕКТИ И ИЗЯВИ - ТЕМА 82

• 82 238
  • 743
  •   2
Отговори
# 570
Тоя Ахмед султан ми е малко като увяхнал сминдух ...друго си е Батю....

hahaha Анджак! Ей за това говорих  Hug Laughing Laughing

---

Ако спрат старата версия, емотиконите ми трябва да са изцяло внос...новите за нищо не стават  Crossing Arms

# 571
Гледам Батю на официалния митинг...FlushedЕ,успокоявам се,няма как,иначе току виж,кайсиите  цъфнали .....отново.Thinking

# 572
Хахахаха, ама само докато ви прочета и цъфВам кът майска роза Grinning
Вишоми, драго ми е джанджаазъм да те прочета Heart  още по драго ще ми е ако наесен дружно се набутахме у харема на султана Stuck Out Tongue Winking Eye сефте няма се изложим

Айретен октомври месец на червения килим у турско батЮ ще дефилира заедно с Маша в нов игрален филм. Те тая ми фотка е бонус от там

На списващите прекрасни, мерсаж за оставените следи

# 573
Ми като няма нЮ все се намира  #tbt  Grinning Grinning Grinning

.................

Гледам Батю на официалния митинг...FlushedЕ,успокоявам се,няма как,иначе току виж,кайсиите  цъфнали .....отново.Thinking

Вичомиджим  Hug...гечти почти  Wink ей на четири години минали, кайсиите прецъфтяха... догодина живот и здраве ще им изтече гаранцията  Laughing Laughing Laughing

А за миналогодишния митинг...не мисля, че има нещо общо...самата идея не беше официална, а национална...хората си реагираха адекватно на случилото се  Peace

Айретен октомври месец на червения килим у турско батЮ ще дефилира заедно с Маша в нов игрален филм.

Дали ще имат обща фотосесия с Маша   4470...или я свършиха тази работа в Петербург  Grinning

------------------

Film: uzun hikaye (long Story)

....В едно от интервютата си за филма "Дълга история" Кенан отговаря, че много му се иска следващия филм , в който ще се снима да е комедия...

Прилича ми да му се е сбъднало желанието hahaha Мерием - шарлатанка, Кенан - крадец , какво ще излезе от тази комбинация  Joy Joy

http://www.medyatava.com/haber/fatih-dizisine-hazirlanan-cetin-t … -film-daha_148271

Отново статия от Бирсен за "Фатих". Четин Текиндор снима с интензивно темпо оставащие 10 дни от игралния филм "Sardalya Kokusu" в Гелиболу. Майстор актьора веднага след това започва подготовка за сериала "Завоевателя" където отново ще играят заедно с Кенан Имирзалъолу.

# 574
Якшамлар, гюлчета! Grinning  Hug
Водя ви една гостенка! Grinning Grinning

Баш султанката на чай бахчето!  Joy Joy Joy Joy Joy

Еееех, да беше ми казал някой, че след време толкова пъти ще си спомням за КД, нямаше да му повярвам!
Сладки спомени! Много смях беше с нея! Ама и на тях им беше смешно..
Яската нали и викаше "йенге, бе...." Joy Joy Joy

Лека нощ!

# 575
Здравейте, девойки! Hug

Ето ме и мен Grinning
Минавам да ви пожелая лека нощ и до утре! Heart smile3524

# 576
Много смях беше с нея! Ама и на тях им беше смешно..
Яската нали и викаше "йенге, бе...." Joy Joy Joy

Майдрийми  Hug сигурно и под масата са били от смях, ама нищо не им личи, бе  Joy Joy Joy

Лени  Hug

Голяма хулиганка е Синемка  Laughing

...На мен нещо не ми е баш тамам  Wink...но само така - над 140 хил. харесвания има снимката за няколко часа ...Бравос! Peace

# 577
Косенце, не знам Синемчи, но ти си баш хулиганка!
От ръкава ли ги вадиш, джанджазъм? Hug Joy Joy Joy Joy Joy

# 578
Няма нищо недостижимо, щом го желаем от сърце...

Добро утро, девойки! Heart

Петък започва със слънчеви мисли, топли чувства,
чашка ароматно кафе и НОВИ СНИМКИ.... Heart Eyes Grinning Hug

...от Чешме Grinning

----------------

Вълнуващ и късметлийски петък на всички!  HeartFlowers Four Leaf Clover Hug

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 06:42 от HELEN60

# 579
 wavey Добро утро сладурки! Hug bouquetМалко се поизгубих, нооо имам добра новина, ще напускам кофтито работа и стискайте палци да започна по хубава, без нощни и късни смени, та да мога да си гледам сериала с вас! Laughing Joy Heart Eyes

чашка ароматно кафе и НОВИ СНИМКИ.... Heart Eyes Grinning Hug[/b]

...от Чешме Grinning

Най после ги изхващаха, мнооого сладки! txtloves love001 love001 love001 Heart Eyes

# 580
  • Варна
Здравейте, мадами,
Султан Ахмед и аз го погледвам, ама няма съспенс там, добро момче, но много постно. Друго ще е Батю да се развилней под стените на Константинопол.

# 581
Батю да се развилней под стените на Константинопол.

Ммммм, размечтах се, сестро Великова  Heart Eyes Hug и то баш по обяд

Като го гледам такъв кахраман на яве, представяте ли си пък на сън какъв ще е   Crazy Crazy Crazy Crazy Ох, ще се звъни ма 112 то е ясно  Laughing Laughing

Лени Hug Heart Eyes bouquet
Благодарско за сутрешния поздрав компле с Льольови  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes изглеждат страхотно. Синошка една такава мъничка, крехка в ръцете на батю Crazy сладури точка ком  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Водя ви една гостенка! Grinning Grinning

Баш султанката на чай бахчето!  Joy Joy Joy Joy Joy

Ай, Майдриймче  Heart Eyes Hugтая кака Сийка дето си ни я намърдала тука е култова, бе  Laughing Laughing Laughing те заедно с мойто окатото бяха гвоздея на програмата  Joy Joy Joy Нивгаш не мога да забравя как готино наричаше Белгината ашуфте hahaha hahaha hahaha hahaha

А пък Косева  Heart Eyes Hug с тия мърдащите дето ни ги пуска от ръкава  Heart Eyes Heart Eyes сефте не кара хората около мене да ме гледат странно и да се питат " Тая жена нормална ли е дето се е нахилила така сама?"  Mr. Green

Благодаря ти за усмивките, миличка  love001 love001 love001

Пипи  Heart Eyes Hug пожелавам ти едно ново и по-добро начало  Peace

# 582

чашка ароматно кафе и НОВИ СНИМКИ.... Heart Eyes Grinning Hug

...от Чешме Grinning

Лени  Hug

Еее, разгеле! Доживяхме да ги видим колко са почернели  Wink Синемче е с хубав тен, но до мъжа си изглежда бяла като сирене  Joy Сладури бе  Heart Eyes Heart Eyes точка ком  hahaha

Снимали са ги прегърнати като ученици на излизане от нощен клуб Single Fin Yellow да се отправят към хотела си. Казали са, че много обичат Чешме, идват ежегодно и сега са дошли, дори и малко в края на сезона, за да освежат любовта си  Grinning  Ще останат за още няколко дни.

...Явно там ще празнуват РД на Синем в понеделник  Party...Хм, снимките приключиха, а батю не е махнал мустака на Джингьоз Реджай  Wink Laughing Laughing

-----------------------------------------------

Пипи  Hug дано да стане хубавата работа  fingerscrossed

------------------------

Друго ще е Батю да се развилней под стените на Константинопол.

Колежке Великова  Hug... репетисиона  Peace Joy Joy

.....................................

hahaha hahaha hahaha

Галка  Hug

Иремчето е голям образ  Laughing Laughing  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 19:05 от косе-босе

# 583
Добро съботно утро, хулиганки! Hug

Скрит текст:

Да си пожелаем ден, изпълнен с щастливи преживявания,
с хубави случвания, с безкрайна радост и много, много любов  Heart Heart

-----------------------------------
Пресата...

------

----------------------------------

И за този хулиган има инфо....
Косето ще каже  Wink Grinning

---------------------------------------

Благодаря за всичко, което сте споделили! bouquet

Пожелавам ви страхотен уикенд!

# 584
 Привет в събота! Hug Heart Eyes Благодаря за пожеланията, на 1ви септември резултата. Praynig Не знам дали е същата, но прилича на бившата жена на Душко от "Йетер".  Ако е тя става за ледена императрица поддала се на чара на завоевателя и предала Константинопол.  Joy Joy Joy Те такива сценарии ми се въртят в главата като я видях. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт