КЕНАН ИМИРЗАЛЪОЛУ СЛЕД KARADAYI В ОЧАКВАНЕ НА НОВИ ПРОЕКТИ И ИЗЯВИ - ТЕМА 82

• 82 183
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Мърдат мърдат!

Как само я пляска по д....то! hahaha Joy Joy Joy love001 love001 love001

Последна редакция: сб, 19 авг 2017, 20:17 от pipilota65

# 631
Отделяйте време да се насладите на удоволствията на живота!
Вярвайте в утрешния ден, защото именно той държи ключа на вашите
несбъднати мечти.
Времето неусетно и безвъзвратно отлита...
Откраднете, ако можете най-хубавото от него и не отлагайте,
бъдете щастливи днес!

Добро НЕДЕЛНО утро, девойки!

Пипи, Hugблагодаря за клипчето! Grinning Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=bw92Fe1xVVI

........................................

Прекрасен августовски ден на всички!  Hug

Скрит текст:

# 632
Добър вечер, прекрасни!  Heart Eyes Hug Hug

Папараците така цветно ни уловили момента, а пък вие сте го наредили и споделили прекрасно  bouquet bouquet bouquet

Фанали молим ви Съ  батЮ да съветва жена си по задника и ти да видиш, ще го обявявт за няма и малко за невъзпитан хулиган.  tooth 

---------------

Новото двайсет в харема на султана

Чичек султан

ей това русо парче  Heart Eyes го кипрят за негово висечество

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

То ко питат мене и аз съм готова да му служа во веки веков, ама къде ти  - не ми звънни телефона да им кажа  Whistling Whistling Whistling

Макар, че като участва Батю в главната роля, кой ще ти гледа надоле към историческите извори.

Ан тъй, колежке Великова  Hug сефте не сме гледали филм на батЮ, че да не знаем  Laughing Laughing Laughing

Цитат

То бива, бива ама...

# 633
Привет!
Благодаря ви за споделеното! bouquet

Цитат

smile3544 smile3544 smile3544  Първо да се льосна пред каризмата на Джинго...и после ще мисля  Laughing

........

Как само я пляска по д....то! hahaha Joy Joy Joy

hahaha  hahaha hahaha

Батю кротко си чете сценария на Фатих а Синемче идва и му играе  Романтична комедия...еее и той веднага влиза във филма Joy Heart Eyes Heart Eyes

.............

Здравейте, мацки.
Аз само да кажа, че когато са превземали Константинопол, изобщо не е имало императрица, последният Константин е бил вдовец. Тази Теодора е била венецианка и е умряла при раждане.
Явно и този сериал ще е "вдъхновен от историята", а не основан на нея. Simple Smile
Макар, че като участва Батю в главната роля, кой ще ти гледа надоле към историческите извори.

Колежката Великова, радвам се, че знаеш историята  Hug...ще помагаш...язе ще съм в час само с военната тактика и стратегия ...романа за Завоевателя съм го изчела вече на 2/3 и още кьорава жена не съм срещнала...само везири, мъдреци,мистици, съветници, пълководци и т.н.... Tired

За Теодора инфото го видях при рускините  Grinning...
Цитат
В сериале Фатих в роль Византийской императрицы Теодоры будет сниматься Севиндж Меше -Мисс модель Турции 2013 года и Мисс модель Европы... Теодора была из бедной семьи потом вышла замуж замуж за императора Константиноса  

Ще видим каква точно ще е Теодора,но явно тази девойка ще играе ролята вместо Вилма Елес

И ново предложение от Бирсен за харема на султана...(на мен вече взе да ми втръсва ooooh!...пък тия от кастинга не ги мисля   Joy)

Бурджу Бириджик е най-търсената актриса този сезон. Получила е много предложения за филми и сериали и едно от тях е за ролята на Чичек хатун, една от жените на султан Мехмед.
...Остава да видим дали ще приеме  Grinning

А през това време батю почива и...инвестира  Wink Laughing Laughing

След края на натоварените снимки на "Дж.Реджай" семейство Имирзалъолу за пълен релакс отишли за няколко дни на планина, в Каз...Кенан се очаровал от малкия хотел в който отседнали и се споразумял със собственика да го купи.

И една новосподелена снимка на инвеститора  Crazy

......................
.....................

Галка  Heart Eyes...как се надушваме само  с теб  Joy Joy Joy

# 634
Добро утро

Хубав ви ден и седмица, девойки  Heart Eyes Hug

...романа за Завоевателя съм го изчела вече на 2/3 и още кьорава жена не съм срещнала...само везири, мъдреци,мистици, съветници, пълководци и т.н.... Tired

Въх! Ужасници  Crossing Arms  Ще похабят тоз талант  ooooh!

# 635
  • Варна
А на мен ми е интересно коя ще му е валиде-султан на Фатих. Мисля, че е възпитаван от сръбкинята Оливера, тъй като майка му починала рано.

# 636
Една разкошотия от Вилма  bouquet

# 637
           Следобеден привет, девойки!  wavey

..Просто не успях да намина по- рано  Wink

Приятна прохладна вечер и щастлива нова седмица! Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover

# 638
Привет ви!

Въх! Ужасници  Crossing Arms  Ще похабят тоз талант  ooooh!

hahaha нИ бой са...не се гаси туй що не гасне  Heart Eyes Joy Joy

---

Целувките в КД увеличават популярността на сериала сред летните дизита, въпреки, че е повторение  Peace http://televizyongazetesi.com/karadayi-dizisinin-opusme-taktigin … -uyguluyor/148168

---

Една разкошотия от Вилма  bouquet

Crazy Crazy Crazy

......................................

...Галка като тръгне да мрънкя, че  Батю е с опасани гащи, ще ѝ показвам тоя гиф hahaha ....ей го на - разгащен  Blush още няколко сантиметра и ще се видят две луни  Joy

А на мен ми е интересно коя ще му е валиде-султан на Фатих. Мисля, че е възпитаван от сръбкинята Оливера, тъй като майка му починала рано.

Hug

Засега имена на старши актриси не са се чули още  Thinking

...да видим и за Четин Текиндор дали ще се окаже вярно, работата по игралния му филм е приключила  

..............

Режисьорът на "Фатих" Алтан Донмез с експедиция в търсене на места за снимки на сериала ..  newsm78 интересно къде ще снима по чукарите  Grinning

...........................

..Просто не успях да намина по- рано  Wink

Лени бе

И малко литературно четене, ако някой желае...Един абзац от книгата на Недим Гюрсел "Мехмед Завоевателя", който много ми хареса...напомни ми Антон Дончев и "Време разделно" с неговите поп Алигорко и Венецианеца ...Тук става дума за записките на един пленен венецианец Николо, чийто живот е пощаден от султана и той приема исляма...та ето част от неговото описание на битката за Константинопол....
Скрит текст:
Под пороя на стрели, камъни и копия, еничарите,размахвайки острите си палаши, атакуваха крепостните стени, откъм мястото, където течеше река Ликос, и с викове „Аллах”се втурнаха към кулите на първата стена.Повечето от тях не се предпазваха с нищо.И загиваха още преди да достигнат стената, а насъпващите подире им прескачаха трупове и ругаеха врага безспир.
Отсрещната страна не им отстъпваше във войната на ругатните. Без да се разбират едни други се сражаваха с ненавист, всяка отсечена глава, ръка или крак разпалваше жаждата за мъст. Османски ругатни заглушаваха гръцките молитви, а нарежданията давани на латински- виковете „Аллах е велик”. Знам, че тези хора не вярваха в един и същи бог.И  все пак трябва да отбележа, че ми беше трудно да проумея първопричината за натрупаната огромна ненавист, за това безмилостно клане. Ето, аз, Николо, разбирам ругатните на всяка от двете страни. Вярвам в боговете на всяка от двете страни.
Но защо Бог, Богът на Библията и Богът на Корана ме принуждава да изживея този ужас?Защо Бог не е милосърден и щадящ както в молитвите? Защо позволява на вярващи в него хора да страдат?За да могат по-бързо да попаднат в обещания Рай или да изкупят греховете си на бойното поле , превърнало се всъщност в Ад?Дано по-бързо падне града, че да се спася от кошмара....

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 19:19 от косе-босе

# 639

..Просто не успях да намина по- рано

Просто ти прощаваме  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Айретен с тая фльорца Heart Eyes мене ме умилостиви отвсякъде  Grinning Grinning Laughing

Цитат

Grinning Heart Eyes

Целувките в КД увеличават популярността на сериала сред летните дизита, въпреки, че е повторение  Peace http://televizyongazetesi.com/karadayi-dizisinin-opusme-taktigin … -uyguluyor/148168

Целувките на КД са изиграни перфектно от професионалисти  Peace ... няма тънга-мънга, целуват се яко

Цитат
...Галка като тръгне да мрънкя, че  Батю е с опасани гащи, ще ѝ показвам тоя гиф hahaha ....ей го на - разгащен  Blush още няколко сантиметра и ще се видят две луни  Joy

Чунким на тоз сухия г*з има такива за показване  tooth tooth

Цитат

Hug

Засега имена на старши актриси не са се чули още  Thinking

Честно освен батЮ пък май, сигурен на този етап друг няма  Rolling Eyes

---------------

Ей тука - покоите му показва камермена

------------------

Косенце, благодарско, сестро, за литературното четене  Hug bouquet верно много напомня за нашия чужденец от "Време разделно".

# 640

Ей тука - покоите му показва камермена

Е, доста са напреднали с декорите  Peace

..................................

Цитат
Чунким на тоз сухия г*з има такива за показване  tooth tooth

hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
#Eclipse

...............................

Цитат
Целувките на КД са изиграни перфектно от професионалисти  Peace ... няма тънга-мънга, целуват се яко

Абсолютно ...дувари, ламперии...без отклонение в изчисленията  Heart Eyes Heart Eyes

---

Облизваш се, оправяш се, поизтупваш мазилката от другаря си по оръжие и продължаваш напред..война е мили деца...борбата за справедливост зове  Joy Joy Joy

С малкия си партньор и режисьора на сета на "Дж.Реджай"

И една #kenanimirzalıoğlu tbt ✨⭐️❤️ Сяшкаш казва "и тука ли намерихте да ме снимата?!"  Laughing

# 641
Добро и ведро утро, девойки!  lovekiss

Да изпием по чаша кафе...  Grinning

...и да си пожелаем прекрасен и вдъхновен вторник!

Косе, Heart Eyes!
Гале,  Hug!

# 642
 Hug Hug Hug Hug

Търся си героя днеска Heart Eyes

# 643
Здравейте!  Hug
Лени , Галка благодаря ви за споделеното  lovekiss

---

Беним кахраман днес го няма във вестниците

...той сигурно е много щастлив от този факт   Wink Laughing Laughing

.............................

Душко с поредното си превъплащение - ролята на Алия Изетбегович, в сериал за първия президент на Босна и Херцеговина  Peace

# 644
Здравейте, Прекрасници!  lovekiss

Днес Ви пожелавам време,  време за обичане, за малки удоволствия,
за сладки приказки и куп чудесни мигове....

Grinning Grinning

Хубава и пъстра сряда ви желая! Hug
Да се надяваме, че днес ще уловим някоя хубава новина Wink....и защо не и снимки Grinning Praynig

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт