КЕНАН ИМИРЗАЛЪОЛУ СЛЕД KARADAYI В ОЧАКВАНЕ НА НОВИ ПРОЕКТИ И ИЗЯВИ - ТЕМА 82

• 81 739
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Ехооо, хулиганки.... Grinning нерде сте  Rolling Eyes

# 661
Ехооо, хулиганки.... Grinning нерде сте  Rolling Eyes

Тук , тук сме! Kissing Face

Heartpulse

# 662
Привет сладурки!  Hug Hug Hug
И благодаря за споделеното!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

--------------------------

newsm59  Честит Рожден Ден на прекрасната Бергюша! Пожелавам ѝ много здраве, щастие и любов! Нека бъде все така мила,красива и жизнерадостна! Звездата ѝ да блести още по-ярко и пътя пред нея бъде светъл с много успехи!

.............................

Цитат

Ай, ако Чико види тази снимка бедното му кучешко сърчице ще стане на парампарча  Wink Laughing Laughing...Той е още под опеката на мама Кобал, но и стопанката му тъжи за него Grinning https://www.instagram.com/p/BYSsWpOg7jm/?taken-by=sinemkobalsever_

.......................................

Батю преди 20 години в Deli yürek  Joy

# 663
Привет, хулиганки-сладуранки  Hug Hug Hug Heart Eyes

За оставените следи - мерси  bouquet

на любимата сладушка  Heart Eyes Heart Eyes днес честитим рожден ден и пожелавам само по-по и най  newsm59 ura newsm38

Аз ще й пожелая само едно "Всичките хубави пожелания, които днес е получила да се сбъднат"  Praynig Praynig Praynig Heart Eyes

-----------------------------------

Ай, ако Чико види тази снимка бедното му кучешко сърчице ще стане на парампарча  Wink Laughing Laughing...Той е още под опеката на мама Кобал, но и стопанката му тъжи за него

Laughing Laughing Laughing

А аз пък така тъжа за мъжо Й  Confused Confused

# 664
Привет и от мен! Hug  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БЕРГЮЗАР! party006

Честит рожден ден, честити 35 години!
За някои хора това са много години,
за други – не.
Нека за теб изминалото време е като роман с интересно съдържание
и куп хубави спомени.
Нека това, което предстои е ново,
красиво и още по-прекрасно!
Пожелавам ти здраве и нови изживявания!

https://scontent-sjc2-1.cdninstagram.com/t50.2886-16/21127225_11 … 96906713088_n.mp4

-------------------------------------

....С пожелание за хубава лятна вечер от мен и Синем.. Wink. Heart Eyes Heart Eyes

Косе Heart Hug

# 665
 Grinning Heart Eyes Heart Eyes

..................

Лени  Hug

---

bouquet

...............

Много красива черно бяла снимка  Crazy...вече се обърках... newsm78 от професионала ли е или от дългия папарак  Laughing Laughing Laughing

По вероятно - второто  Peace...под нея Синем е цитирала
Цитат
♠️ mantik sizi a noktasından b noktasına götürür.Hayal gücü ise her yere  
„Логиката ще те отведе от точка А до точка Б. Въображението ще те отведе навсякъде.”
Алберт Айнщайн

...............................................
.............................................

Laughing Laughing Laughing

А аз пък така тъжа за мъжо Й  Confused Confused

hahaha...Остави се сестро Hug... виж ме само мене Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 666
ЗДРАВЕЙТЕ!  Hug

Днес хванете вярната посока, последвайте мечтата си и намерете поне 10 причини
да се усмихнете на живота!
Пожелавам Ви един невероятен, топъл и цветен последен августовски Понеделник!

................................

Не удерживай то, что уходит, и не отталкивай то, что приходит.
И тогда счастье само найдет тебя. Heart Eyes Heart

.......

Успешна да е последната седмица от Август за всички! Hug

ХУЛИГАНКИ....  Heart Heart

Скрит текст:

# 667
  • Варна
Косе, таз фотография в море от тъга.... недей, мола ти са, скъсА ми сърцето.
Ми дръж се малко, само още два месеца и почваме да въртим ятагани.

# 668
Привет в понеделник! Нека седмицата ви бъде изпълнена с добро настроение!  Hug Grinning Heart Eyes

---

Лени  Hug Heart

....

Косе, таз фотография в море от тъга.... недей, мола ти са, скъсА ми сърцето.
Ми дръж се малко, само още два месеца и почваме да въртим ятагани.

Колежке Великова  Hug нъл'знайш, че съм корава хулиганка...мрънкам си за спорта  Laughing Laughing Laughing

Heart Eyes

Убитият снощи турски актьор и тв водещ Ватан Шашмаз е говорил хубави работи за Кенан https://www.instagram.com/p/BYVgp6RgU23/?taken-by=kenanimirzalioglufan
...Гледам, че са били набори с батю. Аз не бях го виждала досега...бил е симпатяга , ама язък  Confused

# 669
Дзааааак!

Добро утро, девойки   Hug Hug Hug  Хади ставайте  Laughing Laughing

ПОнеделника го пропуснах, но не мога да не ви метна една гора целуфани у вторника.  love001 love001 love001 love001 love001

Корава била  Joy Joy скица  Heart Eyes Hug Корав е само патрона на тая фотка  hahaha

------------------------

Една фенска идея за филмче  Sunglasses

# 670
 wavey Привет! Hug Още един Джинго! love001 love001 love001

# 671
Привет сладурки!  Hug Grinning Heart Eyes

Видох в Контакта, че русия Енгин отбелязвал три години от сватбата си!
Алтанов и сватба...познайте първото нещо, което изниква в акъла ми Ах, Кенан, ах!  Joy Joy

..................

Пипи  Heart Eyes много е хубав и елегантен Джинго...казват, че освен това и ще е умен и благороден....но преди него най-вероятно ще се запознаем със Султан Мехмед Фатих ...който въобще не съм сигурна дали ще ми хареса  Thinking

........

Добра идея... и италианско присъствие има Peace...само богати продуценти ще трябва Grinning...за толкова звезди накуп  Sunglasses

.................................
.................................

http://www.ranini.tv/haber/26378/1/ezel-ekvadorda-da-yayina-giriyor

"Езел" продължава да пътува по света, от вчера е в Еквадор...15,30ч. следобед е меко казано неподходящ час за излъчване на такъв тип сериал...но дано им хареса  thumbsup

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 16:19 от косе-босе

# 672

Видох в Контакта, че русия Енгин обелязвал три години от сватбата си! Алтанов и сватба...познайте първото нещо, което изниква в акъла ми Ах, Кенан, ах!  Joy Joy

тая мисла, таби ки изплува в хулиганските ни глави на първо място  Crazy Crazy

на второ обаче... алтанов и сватба  hahaha hahaha веднага ме напира да се посмея над спомена за предложението на Дидем ( Синем) в Романтичната комедия  rotfImbo rotfImbo бих ви залепила на тоя завой клипа с изрезката от ютуб, амъъъъ от компа на колежката ни моА  Whistling Whistling Whistling

# 673

на второ обаче... алтанов и сватба  hahaha hahaha веднага ме напира да се посмея над спомена за предложението на Дидем ( Синем) в Романтичната комедия  rotfImbo rotfImbo бих ви залепила на тоя завой клипа с изрезката от ютуб, амъъъъ от компа на колежката ни моА  Whistling Whistling Whistling

Евет! Евет!  hahaha това е второто нещо!  Joy Joy Joy

# 674
Добро утро, девойки! Grinning Hug

И благодаря за всичко, което сте публикували! Heart Flowers Rose

Пожелавам една усмихната и спорна сряда,

изпълнена с много обич и безброй положителни емоции...

Не спирайте да мечтаете- така ще сте вечно млади! Grinning bowuu

..................................................

...................

Днес в Турция е празник - Ден на победата

Скрит текст:
Ежегодно 30 августа Турция отмечает большой государственный праздник — День победы (Victory Day / Zafer Bayrami) в честь решительной победы над греческими оккупантами и в память погибших в битве при Думлупинаре, которой была завершена война за независимость Турции в 1922 году. Битва при Думлупинаре (Battle of Dumlupinar) была последней в греко-турецкой войне 1919—1922 годов, которая, в свою очередь, являлась частью войны за независимость Турции. Турецкой армией руководил Мустафа Кемаль (Mustafa Kemal, 1881-1938) — в будущем турецкий политик, первый президент Турецкой Республики. 26 августа 1922 года Мустафа Кемаль приказал атаковать противника, и 30 августа началась крупнейшая четырехдневная битва у Думлупинара, в провинции Кютахья (Kütahya), в которой турецкая армия нанесла сокрушительное поражение греческим войскам, вынужденным отступить к Измиру (Izmir). Турецкие войска вошли в город вслед за греками и подожгли его — Измир был полностью уничтожен, а жертвы среди мирного населения — неисчислимы. До наших дней греки и турки возлагают друг на друга ответственность за тот ужасный пожар.

От Синем

..........................................

И закъснялото кафе Grinning Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 30 авг 2017, 10:44 от HELEN60

Общи условия

Активация на акаунт